Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kispx

addikt

válasz Dark Archon #41 üzenetére

> "hogy parancssorokat a DOS óta nem kell pötyögni Windows-ban"
    Kár, hogy a Window pár éve alapértelmezetten belerakta a "grafikus felülető" powershellt
    Kár, hogy nekem az aktiválás miatt a parancssorozomnom kellett a supporttal való telefonálás közben.

> "Csúcsnak számító, igazi előre lépés volt az is néhány éve, hogy a PPPoE konfig menüből elérhető volt"
    Jó pár éve kezdtem el a Linuxxal ismerkedni és már akkor is úgy volt. Szóval az a néhány év elér rég volt.

> "szar driverek"
    Informatikusai alapműveltség: A drivereket ki csinálja? A gyártők vagy a kernel fejlesztők.

> "szar böngésző"
    Ez is a kernelfejlesztők csinálják?
    Nem a Linux hibája, hogy XY telerakja Flashes reklámokkal az oldalt és az megeszi a gépet. Ez Win alatt is megeszi a gépet.

> "tetves cégek szebbnél szebb tartalmat próbálnak a böngészőbe"
    Jah, csak szerintem a "szebbnél szebb" bloatware reklámok nem tartalmak. Nem azért megy a user a weboldalra, hogy reklámokat nézegessen, hanem a tartalmát nézze.

> "meg a francért nem 16 szín van még mindig, még gyorsabb lenne a Linux, a kerék is jó lenne még négyszögletesnek..."
    A driverek még mindig a gyártók sara. Viszont a "négyszögletes kerék" sokszor a többi kerék előtt járt technológiailag.

Új hozzászólás Aktív témák