- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nézd, le kellett tesztelnem 4 db Softphone-t, fogtam egy szimpatikus disztrót, ami az openSUSE volt, mert nálunk a Linuxos szervertermékek nagy részét egyelőre SUSE-ra fejlesztik. És igen nagy szopás volt a "kézi csomagkezelés" főleg addig ameddig a céges proxy nem volt hajlandó átengedni a Yastot bármilyen beállítással próbálkoztam (najó a végére megoldottam).
A végére meg tudtam volna fogni a szép szögletes monitoromat és a sarkával agyon tudtam volna b**zni azokat a Linuxos ürgéket akik ezt a jelenlegi dependency rendszerre vonatkozó döntést hozták. Minden eggyes missing vagy öreg libraryért egy csapást a fejére amíg mozog. Garantálom akkor nem a read the fucking manual szöveggel jött volna amikor lesújtok rá
Én csak négy egy nyomorult telefont akartam a frissen felrakott Linuxra installálni, nem a fél oprendszert lecserélni, az eleinte nem kooperatív céges proxin keresztül....
Bazz leszedek egy ki tudja hány éves Windows képfájlt a MS oldaláról felrakom és azonnal tudom installálni a szoftvert rá. És működik.
Es ha azokban a konyvtarakban, amiket hasznal, mondjuk biztonsagi res van, akkor az ugy is fog maradni, kiveve, ha kezzel vegigmesz a rendszeren levo osszes DLL-en es valahogy megprobalod kideriteni, hogy az milyen verzioju, van-e valami problemaja, elokerited valahonnan az ujabb verziojat, stb, stb.
Először működjön a rendszer aztán majd ráérek aggódni a biztonsági problémákon...
Mellesleg a gyári, Winhez tartozó dll-ek, a Win updaten keresztül frissülnek, a szoftver gyártója pedig remélhetőleg updateli a saját cuccát, a saját könyvtárát, ha biztonsági rés van benne. Ebben a kontextusban én semmilyen előnyt nem látok a Linux megközelítésében.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest