Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sh4d0w

félisten

LOGOUT blog (1)

válasz sing1ep1ayer #14 üzenetére

T400-ra, T420-ra csak feldobtam az Ubuntut, utóbbi gép intel szutyok+nvidia szutyok és nem fűti ezerrel a lapost és nem kapcsol ki. Az nv cucc kivételével minden ment elsőre. Az egyetlen probléma, amivel találkoztam, hogy az intel lassítója időnként szeret hátast dobni - de az ugye nem a rendszer hibája, hanem a fos intel driveré, amivel máshol is lehet találkozni, nem csak linuxon.
    Az otthoni gépemben nem válogattam az alkatrészeket (illetve de, tudatosan ATi kártyát vettem bele) és köszönöm, hat éve jól elvagyok vele.

Ha szándékosan nem törekszem arra, hogy szétcsesszem a rendszert, nemigen lehet gerincre vágni. Kollégám Windows-t használ, órákig tűnődött azon, hogyan lehetne egy bizonyos szöveges tartalmú fájlból kivágni értékes információkat, nagyjából 3 perc alatt megoldottam bash-sel. Tesztrendszert állítottam össze a munkámhoz Ubuntun, Windows-on nagyjából kivitelezhetetlen lenne a megoldás. Windows egy dologra jó: játszani - de már ez a hegemónia is megtörni látszik (Desura, Steam, Indie, Crytek).

Új hozzászólás Aktív témák