- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
A launcherek, home-ok, főképernyő alkalmazások, nevezzük őket úgy ahogy tetszik, arra valók, hogy tudj alkalmazásokat indítani, widgeteket használni, ikonokat rendezni stb. Amúgy igen, a T-s gyári romban egy saját Huawei által fejlesztett launcher van, ami nekem nem tetszik, de ez csak az én véleményem.
@gonye: Az új angol frissítés elvileg javít egy-két hibát (ez a custom romokra semmilyen hatással nincs) és megnövelték benne a DATA partíció méretét 10 MB-tal, így ennyivel több elérhető belső memória lesz telepítéshez. Én csak a több hely miatt tettem fel.
-
NPeete
tag
a gyári T-s romban milyen launcher van amúgy? Az a sajátjuk?
btw. azt se tom pontosan, hogy miket fed a launcher... -
gonye
csendes tag
Szia,
Nekem az R7 van fenn. Tökéletes! Ami nem volt benne az notepad, és egy .pdf olvasó ezeket használom, úgyhogy pótoltam a marketről. Eddig csak FLB-ket használtam, de az 1.4.1-es nálam már nem volt stabil. Ezzel az r7-el még semmi gondom nem volt, és bevallom, nem is értem, hogy mi ez az angol 2.1-es t-mobilos frissítés. Én azt gondoltam, hogy az újabb főzött romoknak már ez az alapja... -
impalaman
aktív tag
Az 5 asztalhoz nem kell feltétlenül a 2.0-s launcher, egy Cyanogen nevű modder átdolgozta a 2.1-ét, annyit változtatott, hogy 5 képernyő van és ha egy ikont hosszan rajta tartasz a "kukán" akkor felajánlja az uninstallt is.
Mindjárt megkeresem és feltöltöm valahova.
ui.: Témázzam át 2.0-sra vagy maradhat a 2.1-es?
@rhen: Inkább maradok az alap launchernél, esetleg készítek egy kiegészítő zipet ami felteszi a Zeam-et. A MobilTV-t és a Web N' Walk-ot pedig megpróbálom megoldani.
-
rhen
senior tag
Szerintem a következő verzióban legyen a Zeam Launcher az alapértelmezett.
Valamint ha meg lehetne oldani, hogy működjön a webnwalk és a mobiltv. Az jó lenne. -
impalaman
aktív tag
Épp ezért nem csináltam vele semmi egyebet, aki ennél is jobb/stabilabb romot akar, az tegye fel a legutóbbi vanilla romomat.
A forráskódot én jelenleg csak a 2.2 miatt várom, bár így forráskód nélkül is elég jól haladnak vele.
Az angol T-Mobile közleménye szerint, nagy az esélye annak, hogy csak októberben az új rom megjelenésekor adják ki a forráskódot. Viszont még ez sem biztos, mivel ők ilyet nem mondtak, csak szerintem így lesz.
-
impalaman
aktív tag
A Motorola launchere annyiban különbözik a sima 2.1-eshez képest, hogy más a kinézete. A Motoblur-os launchert pedig portolni kellene. Ezeken kívül van még a HTC-féle Sense, ezt szintúgy portolni kellene, de ez már sokkal nehezebb feladat, és lehet, sőt több mint valószínű, hogy a kernelforráskód is szükséges lenne hozzá.
-
sagesz93
addikt
Köszi, nálam is jó!
Nagy kár hogy a "menügomb" és az "asztalváltó pontok" közé nem lehet parancsikonokat rakni
de tudom, ahhoz ott az adw.Más gyári home-ok áthelyezése pulse-ra megoldható még?
a touchwiz 3 launcher-t próbáltam, annyira nem fogott meg, igazából a motorola launcherét megnézném. -
impalaman
aktív tag
Ez az r6-hoz készült javításban volt, lényegében ez tudomásom szerint az Android 2.0-ban volt benne, de eddig csak a Motorola telefonjain találkoztam vele. A Nexus launcher-ben még van egy kisebb grafikai munka, mivel még egy két dolgot át kell méretezzek a Pulse kijelzőjére való méretre. Lassan nekiesek a dolognak, aztán majd feltöltöm és linkelem.
(Flashelhető zip kell vagy jó simán az apk is?)
-
sagesz93
addikt
r7-et használom, teljesen jó
egyedül az nem tetszik, hogy az 1.5-s androidra akar hasonlítani
miért nem inkább a gyári 2.1-es home van benne?
vagy van hozzá ilyen pakk, és csak én nem láttam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mint azt észrevehettétek mostanában nem jött ki új frissítés a DMC-ROM 2.1r7-hez és nem adtam ki r8-at sem. Ennek az az...
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest