- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
KIAz illető?
-
pitiless
senior tag
válasz
alex devil
üzenetére
Mert akkor kábelen sem lehet használni. Vezeték nélkül használhatatlan, ha a wifi be van kapcsolva, akkor azzal kapcsolódik, hiába dugom rá kábelre. Ha meg letiltom, minden egyes indításnál jön a kisablak, hogy kapcsoljam be a wifit.
-
M0RGI
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
Lehet, hogy kipróbálom. Köszi!
-
M0RGI
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
Az is valós forgalmi adatok alapján tervez?
-
energomatt
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
Ha amúgysem ékezet érzékeny a keresés, akkor minek?
-
blueye
veterán
válasz
alex devil
üzenetére
Akkor van értelme ha városon belül mész sokszor rövid utat.
-
kzkz
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
És ha a dugóban állsz, miért ne írhatnál be egy új címet?
-
vlevi
nagyúr
válasz
alex devil
üzenetére
Ja, már látom. Az előző irasodra gondoltam azt, hogy nem sikerült kikapcsolni, a másikat nem olvastam végig.
Amúgy nem olyan szar az az AA. Már amikor működik
Mert az marha nagy szoptatás, amikor pl be kell menni a kocsi fejegység én a klíma menübe, beállítani a ventilátort (igen, Octaviaban nincs rá kapcsoló, tekerő, csak a klíma menü), és amikor kilépnék belőle, vissza az AA-ba, akkor nem megy viszaa.
-
kelly416
veterán
válasz
alex devil
üzenetére
Húzd le a telefont, indítsd el a google maps-ot és próbáld ki ott a diktálást. Ugye, hogy működik? Na ez az igazi szívás. Vagyis inkább szívatás a google részéről. Az AA cseszi el a magyarul értést.
Én szivargyújtós töltőbe dugom a telefont ha tölteni is kell, bele teszem tartóba és google maps-et használok és bluetoothon kihangosítom. Csak ne kelljen AA-z indítani. -
vlevi
nagyúr
válasz
alex devil
üzenetére
Gugli megoldotta, hogy ne lehessen, sajnos

[link]
Régen volt beállítás erre, de kivettek a kapcsolót.
A BT lekapcsolas csak felmegoldas, mert akkor telefon kihangosító sem működik
Esetleg a telefonon az AA automatikus indítást kikapcsolni?
Ezt nekem próbáltam, csak láttam, hogy van ilyen lehetőség. Talán akkor egyáltalán nem indul el, csak akkor, ha a kocsiban ranyomsz az AA-ra? Egy próbát megér. -
tgeri
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Hopp, erre nem gondoltam! Most kábelesen én is rendszeresen csinálom, hogy kihúzom a kábelt, hogy "normális" legyen a telefonom. Ezt akkor nem tudnám... (esetleg BT kikapcsolása ekvivalens ezzel?)
-
tgeri
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Mondjuk ez logikus...

Én most főleg rövidebb utakra szotkam lustaságból bem bedugni, amikor beülök, és néha rájövök út közben, hogy mégis jó lenne. Ekkor kezdem dugdosni. Ezt váltanám ki -
tgeri
tag
válasz
alex devil
üzenetére
AA speech to text nekem is segített, de csak részben: mondjuk az esetek felében sikerül csak megértenie. Mármint a AA speech to text jól írja, hogy mit mondtam, csak Waze hülye...
-
Chriss745
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Fentebb említették, nekem működik, AA speech to textet rakd fel áruházból, azzal megy magyarul a diktálás.
-
blueye
veterán
válasz
alex devil
üzenetére
Autó és telefon függő de általában a telefon gyári kábelével működik.
-
kelly416
veterán
válasz
alex devil
üzenetére
Nekem S-Cross-ban a Samsung csak Samsung kabellel akart működni, plusz baromira lassan tölt. 1 ora alatt 10% nem szalad bele a telefonba. A Lodgy Baseus, UGreen, tudomisénmilyen kábelekkel simán működik ugyanazzal a telefonnal és 1 óra alatt 50%-oz.simán tölt. Szóval autó kérdése is...
-
room303
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Ez készülék függő, nézd meg, hogy neked melyik van a telódban. De tapasztalataim szerint elrontani nem tudod, amelyik nem jó, az csak simán nem indul majd el.
-
alex devil
senior tag
válasz
alex devil
üzenetére
Melyik arch kell arm? x86? arm64?
-
user01
aktív tag
válasz
alex devil
üzenetére
A Here we go-nak a helyadatok vannak engedélyezve (Csak az alkalmazás használata közben).
Az AA verziója: 7.4.620964
Nem szoktam fejvesztve frissíteni az app-okat. Ami jól működik, azt nem kell b@szogatni!
MI 9T / MIUI 12.1.1 / Android 11
-
user01
aktív tag
válasz
alex devil
üzenetére
"Köszönöm, így működik de amúgy minden indításnál kiírja, hogy engedélyeznem kell a helyadatokat a telefonon."
Nálam nem kéri...
Nem lehet, hogy az engedély megadásánál a Mindig kérdezzen rá!-t választod? -
pocok1970
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Nálam is ugyanez van úgy 1 hónapja, Galaxy s10e telefonnal. Amit eddig tettem javításként:
-Töröltem a Waze-t és újratelepítettem.
- Összekötő kábelt cseréltem az autóban.
-Engedélyeztem az akkuhasználatot mindig.
-Megszüntettem és újraengedélyeztem az autó párosítását az androidautóban.
Nem javult meg egyik műveletre sem.Szerintem az egyik AA frissítés lehet a ludas... -
user01
aktív tag
válasz
alex devil
üzenetére
Szia!
Én is így jártam a Here we go-val. Egy külföldi fórumon találtam megoldást. Ott írták, hogy a MIUI az akkumulátor kímélése érdekében elveszi az adott programtól a GPS-hozzáférést, miután elalszik a telefon kijelzője. Ezért működik a navigáció a telefonon, az autón pedig nem.
A fenti két program esetében az Akkumulátorkímélőt "Nincs korlátozás"-ra állítsd!
Remélem, ez nálad is megoldja a problémát!u.i.
A Google térképpel nálam sem volt ilyen gond, persze ott nincs is akkumulátorkímélő!
-
energomatt
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
Ki kell próbálni egy másik mobillal is, ha azzal jó akkor a mobilodban, ha nem, akkor az autóban kell tovább keresni a hiba okát.
-
repvez
addikt
válasz
alex devil
üzenetére
igen , ahogy irtam, néha müködik ahogy kell, de néha meg még a spoty sem indul el akkor sem ha az AA fömenujén akarom elinditani.
minhdig kiirja, hogy ugy tunik, nem lehet elinditani vagy nincs csatlakozva a telefon uzenetMost már frissitettem a (as AA-ra, de az elözö verzioknál is ugyan ez volt a helyzet, pár napig jol mukodik majd pár napig nem és késöbb megint jo. anélkül,, hogy bármilyen beállitáson modositottam volna.
-
tgeri
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Van benne sajnos UVO, igen! Akkor felejtős vagy működhet, csak máshogy?

Illetve, ha már ennyire a témában vagy: ajánlgat nekem telefon linkelést a kocsihoz. Elképzelhető, hogy tudnám nyitni, akár indítani a kocsit a telefonnal, kulcs nélkül? -
tgeri
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Vajon 2020-ason is működik? Megnézem majd! Köszi!!
-
tgeri
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Mikori? Nekem is Soortage. Hogy jutok be a fejlesztői részbe?? Help me please Sir! :)
-
H2o-pok
senior tag
válasz
alex devil
üzenetére
-
Skylukos
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Az olal forítását mindenképpen old meg!
A letöltésnél, töltsd le az utolsó verziot, de mindenképpen az aaad programot válaszd telepítőként mert csak ugy fog müködni.
30 nap mulva választhatsz másik programot, de szerintem ez a screen2auto nagyon jó.
Szerintem az orosz oldalaktól ne félj, rossz emberek máshól is lehetnek. -
tgeri
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Google Translate chrome-ban nekem viszi!
-
Skylukos
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Azt pont nem probáltam, de a screen2auto amit feltelepítesz vele mindent le tükröz legalábbis igo-t igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest