Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Oké nyertél te írtad, hogy Bluetooth kapcsolat sem volt még hogy több autót használsz, de nekem mindegy mit csináltok a lényeg, hogy nálam működik és ha a srác így csinálja nála is fog.
Nah most lejöttem kipróbáltam és tényleg megy kézifék nélkül, akkor az csak először kellett.
[ Szerkesztve ]
-
"Automatikusan párosítja, mert amikor lehúztam madzagról,..."
Nem akkor párosít.
Az első rádugáskor automatikusan állítja be a telefon, az AA-hoz tartozó eszköz BT kapcsolatát.
Telefon csere után illetve az új telefon rádugása után jöttem rá, hogy kézi beavatkozás nélkül él a BT kacsolat.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
redst4r
tag
válasz kelly416 #488 üzenetére
Amikor wireless AA van akkor azért melegszik a telefon, dolgozik rendesen, ezért is van, hogy 10-15 %ot merül óránként. Ha ezt még megfejeled egy vezeték nélküli töltéssel ami szintén melegíti, nem biztos, hogy örül neki. Én is gondolkodtam a QI padon, de ezért elvetettem. Ahogy írtam, hosszabb utakra ha már kábelre dugod egyszerűbb ha az a kábel már eleve a fejegységre megy.
[ Szerkesztve ]
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz kelly416 #524 üzenetére
Hali, ezt nem tudtam...azt gondoltam valamiféle adatforgalmat csak generál, ezáltal fogyaszt is. Köszi a tippet, tolok egy pár napos tesztidőszakot.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz kelly416 #527 üzenetére
Igen, értem mit írsz. Adatforgalom alatt a GPS és a műholdak közti forgalomra gondoltam, nem mobil vagy WIFi kapcsolatra, csak hülyén fogalmaztam.
Az engedélyeket átnéztem és meggyomláltam...visszanyestem az elburjánzott app engedélyeket.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
MCPD
csendes tag
válasz kelly416 #644 üzenetére
Igen, közben rájöttem pár dologra. Egyrészt a Waze és a Google Térkép a telefonon hibátlan, tehát normálisan működik a hang alapú keresés. A hibát nem is az Android Autónak tudtam be, hanem annak, hogy a hang alapú keresést (speech to text) felváltotta a Google segéd. Igaz, hogy a 2018-ban vásárolt Google Home eszközömhöz a Google ígért magyar nyelvet 2020-ig, de az a mai napig nem lett elkészítve. Azt gondoltam ez az oka a hibának, de akkor egy régebbi AA feltelepítése megoldhatja a problémát?
-
madkiller
őstag
válasz kelly416 #656 üzenetére
Viszont ami így sem működik, sőt nem tudom eddig egyáltalán müködött-e, hogy értesítéseket nem olvas fel és hívó nevét sem lehet diktálással bemondani. Ezekre egyszerűen nem csinál semmit, köröznek az assit pöttyök egy pittyanás és ennyi. Viszont, ha megkérdezed tőle hány éves Eminem arra azt mondja 50 év. Milyen idő van? "sorri ví vent vrong" magyar kiejtéssel.
[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
-
redst4r
tag
válasz kelly416 #715 üzenetére
Akkor bocs, most megnéztem nekem valóban a 8.7 van és abban már tényleg nincs, mint ahogy a képemen is látható. Csak emlékeztem, hogy valamikor mostanában eltűnt, úgy rémlett már a 8.6-nál. Az enyém sem mókolt, az android.apk-ról letöltött hivatalos (nem béta) verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz kelly416 #917 üzenetére
köszi ezeket próbáltam, már a podcastot is sikerült lekapcsolnom, jobban zavar hogy nem lehet a fejegység képernyőjét testre szabni, most a podcast helyén üres azt írja nincs mediataralom, ahelyett hogy pl írná a devizaárfolyamokat vagy tudomisén
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Vigneau
félisten
válasz kelly416 #941 üzenetére
Töröltem a korábbi telefonom a fejegységen - amikor még csak az volt meg, akkoriak a bennragadt előzmények. Most már csak a jelenlegi készülékem van kapcsolatban vele, ennek ellenére nem tűntek el. Lehet kitörlöm akkor a mostanit is és meglátjuk, mi történik.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
LaserLord
csendes tag
válasz kelly416 #954 üzenetére
Ki fogom próbálni.
A Maps-es problémát sikerült megoldani: ha a szerencsétlen android alvó vagy mélyalvási státuszba tesz egy appot, akkor az nem látható az AA-ban.
Ami vicces, hogy napi használatban van a Maps, de mégis alvó módban volt... No comment."Reggel kilenc előtt már látok... Csak még nem hiszem el..."
-
-
BullZeye
veterán
válasz kelly416 #1000 üzenetére
Nincs véletlenül LCD opció felárért és arra értik a wireless AA-t? Távol áll tőlem a Dacia, de tényleg semmi értelme nem lenne AA-nak, főleg mert a natív programokhoz képest korlátozott az AA verzió.
Sok év alatt se voltak képesek Wazebe fejleszteni, hogy térképen rábökök egy pontra és oda vezessen.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Liptákzoli
friss újonc
válasz kelly416 #1018 üzenetére
Szia!
Szinte kizárt hogy nem találsz, nézd meg itt ...itt autótipus tipus ill telefontipus megjelölésével egyedi tartók vannak,.Én 25 éve innen veszek mindent.
https://brodit.hu/
Személyesen is lehet menni, de előtte érdemes telefonálni, és van webshop....
Korrekt segitőkész a tulajdonos .Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest