- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én nem tudok veled egyetérteni. Ahogy a kiírásnál is mondtam ez szerintem pont, hogy jó ötlet.
Az előző versenyeken - ahogy a szervezőknek - nekem is feltűnt, hogy az egész desktop verseny egyfajta háttérkép versenybe csapott át. Annak meg jóval kevesebb értelmét látom, hogy ugymond "ki tud ütősebb háttérképet letölteni a netről" verseny. Persze ennek is megvan a feelingje! De azt el kell ismerni, hogy a korábbi esetekben a háttérkép volt a húzóerő. Továbbá sok esetben nehéz volt eldönteni melyik desk tartozik minimal kategóriába és melyik antiminimalba. Mert ugye minimal esetén aztán tényleg csak a háttérkép dönt.
Jelen helyzetben pedig a képek gyönyörűek. A második tényleg nehéz téma. Nem véletlen h kevesebb nevezés érkezett.
-
Adamis
őstag
Ezzel sajnos egyet kell, hogy értsek. Más háttereket vártam, nem ezeket. Az első kategória képe még csak-csak, de a másodikról már én is leírtam a véleményemet. Kifolyt a szemem, használhatatlan és értékelhetetlen !háttérképként! Amúgy szép kép, de no!
Az első kép meg nekem túl egyszerű volt és nagyon... kék!Valahogy ez sem jött be, mint háttér. Nem tudom, miért, de nem. Azt nem is neveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest