Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én nem tudok veled egyetérteni. Ahogy a kiírásnál is mondtam ez szerintem pont, hogy jó ötlet.
Az előző versenyeken - ahogy a szervezőknek - nekem is feltűnt, hogy az egész desktop verseny egyfajta háttérkép versenybe csapott át. Annak meg jóval kevesebb értelmét látom, hogy ugymond "ki tud ütősebb háttérképet letölteni a netről" verseny. Persze ennek is megvan a feelingje! De azt el kell ismerni, hogy a korábbi esetekben a háttérkép volt a húzóerő. Továbbá sok esetben nehéz volt eldönteni melyik desk tartozik minimal kategóriába és melyik antiminimalba. Mert ugye minimal esetén aztán tényleg csak a háttérkép dönt.
Jelen helyzetben pedig a képek gyönyörűek. A második tényleg nehéz téma. Nem véletlen h kevesebb nevezés érkezett.
-
Adamis
őstag
Ezzel sajnos egyet kell, hogy értsek. Más háttereket vártam, nem ezeket. Az első kategória képe még csak-csak, de a másodikról már én is leírtam a véleményemet. Kifolyt a szemem, használhatatlan és értékelhetetlen !háttérképként! Amúgy szép kép, de no!
Az első kép meg nekem túl egyszerű volt és nagyon... kék!
Valahogy ez sem jött be, mint háttér. Nem tudom, miért, de nem. Azt nem is neveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Valahogy ez sem jött be, mint háttér. Nem tudom, miért, de nem. Azt nem is neveztem.