2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

I.Desktop Modding Verseny-végeredmény

Egy verseny, két háttér, és három győztes az első kötöttfogású desktop versenyen! Megvan a végeredmény!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

A nevezés határideje: 2012. augusztus 12. este 22:00-ig
A szavazás első forduló: 2012. augusztus 13. - augusztus 20. 24:00
Pótszavazás szavazategyenlőség esetén: 2012. augusztus 21. 7:00 - 24:00.
A szavazás második fordulója: 2012. augusztus 22. 7:00 - augusztus 29. 24:00.

Eredményhirdetés: 2012. augusztus 30. 10:00

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a PROHARDVER lapcsalád regisztrált felhasználói számára szervezett desktop modding verseny.

Rögtön az elején szeretnék köszönetet mondani Recon kollégának, aki sokat segített a szervezésben!

Az eddig összesen négy alkalommal megrendezett "hagyományos" asztal szépségversenyekkel ellentétben most előre meghatározott háttérből kell kihozni a maximumot.
Ezzel elkerüljük, hogy a desktop szépségversenyből "wallpaper szépségverseny" legyen, itt ugyanis csak az számít, hogy ki milyen lehetőséget lát meg egy egyszerű fényképben.

Nevezés, szabályok

Nevezni a Kinek milyen a Desktopja? topikban lehet. A képet .jpg formátumban kell feltölteni egy tetszőleges külső weboldalra (ajánlott képfeltöltő weboldalak: flickr.com, imageshack.us, noob.hu)

A feltöltött képek egy picasa webalbumban lesznek összesítve, de természetesen e cikkben is meg lehet majd tekinteni őket.

A nevezés határidejének lejárta után (illetve már a nevezés alatt is) e cikkben lesznek összesítve a nevezett asztalok, és megkezdődhet a szavazás.

Nevezni két kategóriában lehet, kategóriánként egyetlen asztallal. A két kategóriát a két választható háttérkép adja, függetlenül attól, hogy ki mennyi információt jelenít meg rajta.

Operációs rendszerre vonatkozó megkötés nincs.

A nevezés további feltétele a szavazás! Tisztelettel kérek minden nevezőt, hogy ne felejtsen el szavazni! Természetesen az is leteheti a voksát valamely desk mellett, aki a versenyre nem nevezett, de a nevezők számára a szavazás kötelező!
A szavazni az eme cikkhez írt hozzászólásokban lehet, bármelyik, nem saját asztalra. A szavazásnál fel kell tüntetni a kategóriát és a desk készítőjének itt használt nick nevét.

A szavazás két fordulóban fog zajlani: Az elsőben az összes asztalra lehet majd szavazni. A legjobb 10 asztal fog bejutni a második fordulóba. Szavazategyenlőség esetén egy egynapos (augusztus 21-én) szavazással döntjük el, hogy melyik 10 asztal jut be a második fordulóba. A második fordulóban alakul majd ki a végleges sorrend.

A nyeremény:

1. Az első három helyezett a PH!-s avatarjára egy DG azaz DESKTOP GURU "érmet" kap; arany, ezüst illetve bronz színben, helyezésének megfelelően. Eme emblémát három hónapig büszkén "viselheti", mindenki csodálatára.
Köszönet ezért Kalandor kollégának! :R

Egy-két segítség az elkészítéshez

Recon666 cikkei:
A Dock használata
Hogyan tegyük egyedivé desktopunkat?

IBasterd cikkei
Rainmeter I.
Rainmeter II.

pocokxx cikke:
Conky rendszermonitorozó alkalmazás

Források (témák, ikonok, skinek) a teljesség igénye nélkül:
DeviantArt
customize.org
gnome.look.org

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.