Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Elismerem, hogy van ebben is némi igazság. A C64 és Amiga játékok, demók esetében pont az volt a jó, és azért vagyok máig rajongója mindkét gépnek, mert a korlátok kihozták a kreativitást, a művészi teljesítményt a fejlesztőkből. De a desktop versenyen ez akkor működne jól, ha az adott háttér is csupán egy alapanyag lenne, amit szabadon lehetne módosítani, amin szintén kiélhetnék kreativitásukat az indulók. (szűrők, effektek stb.) Akkor nem lennének ennyire hasonlóak a művek és izgalmasabb lenne nézegetni a közönségnek. Tehát vagy nem watermarkos képpel, vagy olyannal, amit a készítője enged babrálni - esetleg free képpel.
Egyébként ennyi erővel mindegyik versenyre mondhatnánk, hogy a dockok, rainmeterek és rendszermonitorok csatája, mégsem csak ugyanazokat szabadott használni..
Ne vedd vitának, csak a véleményem írtam le. Amúgy magát a versenyt nagyon jó ötletnek tartom, csak most hiányzik az a színes felhozatal, az előzőnél jó volt nézegetni a sokféle asztalt. Most meg elég gyorsan el tudtam dönteni.. -
Nagyon drukkolok!

szerk:
nekem meg pont az jött be, hogy "egy tömbből kellett mindenkinek faragnia". Így sokkal nehezebb a saját stílus mellett a legjobbat kihozni. Igaz, hogy nekünk (nézőknek, szavazóknak) ez unalmasabb, de így sokkal könnyebb az "árnyalatnyi" különbségekre és az egyedi elgondolásokra összpontosítani. Ez olyasmi mint az egér-modding verseny itt a fórumon... (Bari rulez!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest