- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Elismerem, hogy van ebben is némi igazság. A C64 és Amiga játékok, demók esetében pont az volt a jó, és azért vagyok máig rajongója mindkét gépnek, mert a korlátok kihozták a kreativitást, a művészi teljesítményt a fejlesztőkből. De a desktop versenyen ez akkor működne jól, ha az adott háttér is csupán egy alapanyag lenne, amit szabadon lehetne módosítani, amin szintén kiélhetnék kreativitásukat az indulók. (szűrők, effektek stb.) Akkor nem lennének ennyire hasonlóak a művek és izgalmasabb lenne nézegetni a közönségnek. Tehát vagy nem watermarkos képpel, vagy olyannal, amit a készítője enged babrálni - esetleg free képpel.
Egyébként ennyi erővel mindegyik versenyre mondhatnánk, hogy a dockok, rainmeterek és rendszermonitorok csatája, mégsem csak ugyanazokat szabadott használni..
Ne vedd vitának, csak a véleményem írtam le. Amúgy magát a versenyt nagyon jó ötletnek tartom, csak most hiányzik az a színes felhozatal, az előzőnél jó volt nézegetni a sokféle asztalt. Most meg elég gyorsan el tudtam dönteni.. -
Nagyon drukkolok!
szerk:
nekem meg pont az jött be, hogy "egy tömbből kellett mindenkinek faragnia". Így sokkal nehezebb a saját stílus mellett a legjobbat kihozni. Igaz, hogy nekünk (nézőknek, szavazóknak) ez unalmasabb, de így sokkal könnyebb az "árnyalatnyi" különbségekre és az egyedi elgondolásokra összpontosítani. Ez olyasmi mint az egér-modding verseny itt a fórumon... (Bari rulez!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest