Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Elismerem, hogy van ebben is némi igazság. A C64 és Amiga játékok, demók esetében pont az volt a jó, és azért vagyok máig rajongója mindkét gépnek, mert a korlátok kihozták a kreativitást, a művészi teljesítményt a fejlesztőkből. De a desktop versenyen ez akkor működne jól, ha az adott háttér is csupán egy alapanyag lenne, amit szabadon lehetne módosítani, amin szintén kiélhetnék kreativitásukat az indulók. (szűrők, effektek stb.) Akkor nem lennének ennyire hasonlóak a művek és izgalmasabb lenne nézegetni a közönségnek. Tehát vagy nem watermarkos képpel, vagy olyannal, amit a készítője enged babrálni - esetleg free képpel.
Egyébként ennyi erővel mindegyik versenyre mondhatnánk, hogy a dockok, rainmeterek és rendszermonitorok csatája, mégsem csak ugyanazokat szabadott használni..
Ne vedd vitának, csak a véleményem írtam le. Amúgy magát a versenyt nagyon jó ötletnek tartom, csak most hiányzik az a színes felhozatal, az előzőnél jó volt nézegetni a sokféle asztalt. Most meg elég gyorsan el tudtam dönteni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Mesterséges intelligencia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest