Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

válasz Dany007 #119 üzenetére

Elismerem, hogy van ebben is némi igazság. A C64 és Amiga játékok, demók esetében pont az volt a jó, és azért vagyok máig rajongója mindkét gépnek, mert a korlátok kihozták a kreativitást, a művészi teljesítményt a fejlesztőkből. De a desktop versenyen ez akkor működne jól, ha az adott háttér is csupán egy alapanyag lenne, amit szabadon lehetne módosítani, amin szintén kiélhetnék kreativitásukat az indulók. (szűrők, effektek stb.) Akkor nem lennének ennyire hasonlóak a művek és izgalmasabb lenne nézegetni a közönségnek. Tehát vagy nem watermarkos képpel, vagy olyannal, amit a készítője enged babrálni - esetleg free képpel.
    Egyébként ennyi erővel mindegyik versenyre mondhatnánk, hogy a dockok, rainmeterek és rendszermonitorok csatája, mégsem csak ugyanazokat szabadott használni.. :U
    Ne vedd vitának, csak a véleményem írtam le. Amúgy magát a versenyt nagyon jó ötletnek tartom, csak most hiányzik az a színes felhozatal, az előzőnél jó volt nézegetni a sokféle asztalt. Most meg elég gyorsan el tudtam dönteni..

Új hozzászólás Aktív témák