- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
De ezek mind mind nagyon távoli dolgok, nagyrészét mi nem éltük át, nem rajtunk keresztül vált valóvá. Talán a válaszlevél ami még ide tartozik
Szóval itt nem a kerék feltalálását feszegettem, hanem amit mi éltünk át nélküle és mára alap szolgáltatássá vált.mod: Bocs a sok off miatt, sorry kedves topikgazda
-
BITBOYS
addikt
-
kolopele
nagyúr
Bocsi, rosszul fogalmaztam, másként értettem ezt az e-sport dolgot, persze hogy te nem írtad, csak náluk nagyon jellemző ez a mindent szénné kell húzni, vagy akik olyan szemmel rendelkeznek hogy egy normál játékban is észreveszik ha a karakter 240 fps helyett egy pillanatra csak 239 - el kaszabolt
Az agy és a placebó hatás sok mindenre képes. Igen, van ahol van értelme, de szerintem ez inkább munka, vagy pedig elavult procikból kihozni a maximumot játékokban, bár szerintem azoknál is jobb venni már akár egy 2600 - at vagy egy I5 9400 - at is, mert ezek 4GHZ alatt is lekörözik a régi procikat akkor is, ha szénné húzták őket. Egyébként visszatérve az e-sportra, nagyon tetszett az a videó, ahol egy profi gyerek sz@rrá alázott olyan újoncnak számító játékosokat a CSGO - ban 60 fps mellett, akik 240 - en tolták, és azt hitték majd ettől jobbak lesznek
Beszélt is róla utána, csak már nem találni a videót, nem mentettem el én okos. A magam részéről bőven el vagyok 60 HZ mellett, néha még örülnöm is kell újabban ha megvan annyi
-
kolopele
nagyúr
5GHZ? Mire? Átlag FHD 75 fps - hez? Nálam 4K mellett például a 9900k is csak malmozik akár még 4GHZ - en is. Vehetsz te bármilyen procit, ha mellé nem teszel egy bivaly kártyát. Nem kellene szerintem az otthoni játékosokat meg az e-sportot űzőket keverni, náluk valószínűleg van értelme a nagyon magas órajelnek 240 HZ mellett, de átlag játékosoknak nincs.
-
Urby66
aktív tag
A teszt szempontjából úgy gondolom érdekes lenne megnézni, hogy a magletiltásos módszerrel tesztelt két cím hogyan viselkedik egy legújabb generációs processzoron.
Kíváncsi vagyok ugyanaz a trend mint a viszonylag régi xeon esetén vagy a HT növelt hatékonysága miatt már nincs teljesítményesés.
Szóval ha valakinek van kedve és ideje szívesen látom a számokat! 😋
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest