Hirdetés
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes látni az eredményeket. Én úgy emlékszem nekem az F1 ultra beállítások mellett futott a teszt alatt. (az volt kiválasztva alapból.)
Itt elég jól kijön, hogy a E5-1650v2 processzor (ami a i7 3770-hez hasonlóan szintén Ivy alapú) képes kihajtani a 1080-at is.Az eredményeid egyébként kicsit körtét az almával hasonlítunk esete. Amíg a i7 3770 már Ivy Bridge alapú 22 nm-en készült processzor, addig a i5 2500 még az eggyel előző, Sandy Bridge-re épült 32 nm csíkszélességgel. Szóval a magok számán kívül itt még lehetnek architekturális különbségek, amik a korszerűbb i7 felé billentik a mérleg nyelvét.
Soderes:
Az eredményeim csak azt mutatják, hogy bizonyos esetekben a maximálisan elérhető FPS több, ha csak fizikai magokat használunk. A jelenség akkor figyelhető meg, ha már nem processzor limites az adott játék. Magas processzor kihasználtság esetén szerintem mindig előnyös ha van HT a fizikai magok mellett.
És ne felejtsd el, hogy ez csak az FPS. Egy gépet másra is használsz, pl tömörítesz esetleg videót szerkesztesz vele. Ott szerintem egyértelműen a HT bekapcsolása javasolt a magok számától függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eltűnt a fél internet!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Konteó topic
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest