- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
na! valami ilyesmire vártam tőled

abból a három állításból, hogy egy szemöldök emelintéssel eltörlöd, hogy csapkodott a villám körülötted és azóta is volt villám, azt lehet logikailag levonni, hogy képes voltál úgy bef.sni egy villámcsapástól, hogy még a szemöldököd se szaladt fel tőle
na ez a tökös csávó nyugalma 
-
westcoastog
veterán
A mi lakásunk folyosóján már járt gömbvillám, csak épp nem nyitottam ki az ajtót hogy szemtől szembe lássam, mert mikor neki ment az üvegnek, felrobbant és majdnem beszartam

Úgy érzem ezzel felérek huma nagyságához. -
Huma
addikt
-
bambano
titán
-
Huma
addikt
-
törölt tag
Már a villámokban sem lehet bízni...
-
bambano
titán
-
Huma
addikt
-
Dany007
veterán
Lehet meglepő de nem olyan biztos az.
Itt nálunk a környéken van 2-3 átjátszóállomás is vagy mi a fene. A lényeg, hogy nagy magas fém torony a tetején nagy villámhárítóval. Kb 2x magasabbra emelkedik ki a térből, mint a körülötte lévő épületek.
És egyszer se csapott bele villám, amióta az elmúlt 3 évben innen nézem a viharokat. Egyszer se.
Úgyhogy ez sem olyan biztos! -
Huma
addikt
-
Dany007
veterán
Hehe, velem is volt egyszer hasonló!
Igaz én akkor a lakás erkélyén álltam néztem a vihart, és a villám valahová a szemben lévő panel után kicsivel csapott be. De a fény és a hang között nem volt egy másodperc sem, szinte azonnali volt, tehát közelebb volt mint 340m.
Eszméletlen élmény volt. Kirázott a hideg és majdnem ott helyben elélveztem!
Sajnos azóta se volt ilyen közeli villámcsapás... =/ -
Raucher
tag
Addig nincs miért izgulnod, amíg hallod a durranást.
Az alsónemű barnításának akkor jön el az ideje, amikor olyan hangot hallasz, mint amit forrásban lévő zsír ad. Csak jóval hangosabban.
Az már nagyon közel van, gyakorlatilag fölötted, közvetlen melletted.De nem értem a félelmedet. A Humák, a gondolat erejével is eltudják téríteni a villámokat. Lehet, hogy te nem vagy igazi Huma?
-
Dr. Romano
veterán
-
bambano
titán
nem értem ezt a posztot. Hát nem te dobálod a villámokat? egy világ dőlt össze bennem...
ha meg te dobálod, akkor részegen ne szórakozz legközelebb
-
Vakegérke
félisten
Khm...
Megér egy röpke gondolkodást a dolog. Talán még szavazást is.Vajon ki áldja a villámot, mert elkerülte végtelenül szerény fórumtársunkat, és vajon ki kárhoztatja ugyanezen okból?
-
szben05
tag
Nekünk egyszer menet közben csapott az autóba a villám. Na az tényleg durva volt

-
BITBOYS
addikt
-
Huma
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
Huma
addikt
-
BITBOYS
addikt
Rorschach egyszer bosszút áll rajtad, ez elkerülhetetlen

-
total90
támogató
-
Huma
addikt
-
total90
támogató
Hogy nem volt pontosabb a villám...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr. Romano
veterán
Ez nem halál közeli élmény volt, hisz nem is találkoztunk.
-
eddie17
addikt
Nekem sosem volt ennyire közeli. 500m-en belül volt a legközelebbi, de az is egy élmény.
Zsutubon van jó pár igencsak közeli csapkodás, még így is kiráz a hideg. -
Huma
addikt
-
Huma
addikt
-
horush
addikt
Régóta mondogatom pedig Zeusznak, hogy tanuljon meg célozni..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eddie17
addikt
Mennyire volt az melléd?
-
Huma
addikt
-
HuMarc
veterán
Milliók vonulnak majd utcára, hogy ünnepljenek. Nemzeti ünnep lesz az a nap, és minden évben egy hetes ünnepségsorozatot tartanak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na ez a tökös csávó nyugalma

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)