Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Nekem sosem volt ennyire közeli. 500m-en belül volt a legközelebbi, de az is egy élmény.
Zsutubon van jó pár igencsak közeli csapkodás, még így is kiráz a hideg.[ Szerkesztve ]
-
Raucher
tag
Addig nincs miért izgulnod, amíg hallod a durranást.
Az alsónemű barnításának akkor jön el az ideje, amikor olyan hangot hallasz, mint amit forrásban lévő zsír ad. Csak jóval hangosabban.
Az már nagyon közel van, gyakorlatilag fölötted, közvetlen melletted.De nem értem a félelmedet. A Humák, a gondolat erejével is eltudják téríteni a villámokat. Lehet, hogy te nem vagy igazi Huma?
Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
Dany007
veterán
Lehet meglepő de nem olyan biztos az.
Itt nálunk a környéken van 2-3 átjátszóállomás is vagy mi a fene. A lényeg, hogy nagy magas fém torony a tetején nagy villámhárítóval. Kb 2x magasabbra emelkedik ki a térből, mint a körülötte lévő épületek.
És egyszer se csapott bele villám, amióta az elmúlt 3 évben innen nézem a viharokat. Egyszer se.
Úgyhogy ez sem olyan biztos! -
bambano
titán
na! valami ilyesmire vártam tőled
abból a három állításból, hogy egy szemöldök emelintéssel eltörlöd, hogy csapkodott a villám körülötted és azóta is volt villám, azt lehet logikailag levonni, hogy képes voltál úgy bef.sni egy villámcsapástól, hogy még a szemöldököd se szaladt fel tőle na ez a tökös csávó nyugalmaEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Razer basilisk V3
- Dell Latitude 7400 2in1 bolti ár alatt, erős akksival, aktív tollal!
- Lenovo T560 alkatrésznek
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest