- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-Attila
senior tag
-
Jim-Y
veterán
nem tökmindegy, te azt írtad, hogy neked egy irányba forog csak, az már tök mindegy, hogy az a jobbra, vagy a balra. Egyébként nekem ha csak simán ránézek, akkor így forog:
[link]Ugye ez az L-nek címkézett változat, pedig én erre azt mondanám, hogy jobbra forog
na de mindegy is, meg lehet fordítani, illetve valahol le is volt írva, hogy ennek mi az oka, de már nem emlékszem
-
EczkE
veterán
válasz
Bjørgersson #81 üzenetére
Ez a dolgom.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Bjørgersson #78 üzenetére
napirégész
nézd a lábánál az árnyékot, akkor megfordul
-
EczkE
veterán
válasz
Bjørgersson #78 üzenetére
Napi régész.
-
Bjørgersson
félisten
Nekem csak jobbra forog, az istennek se akar megfordulni.
-
Ocarina
aktív tag
Nekem arra forog amerre akarom.
-
Domxc
senior tag
Egyébként ha már pörög a topik, akkor nekem változó. Eddig balra forgott aztán jobbra és most megint balra.
-
gamek!ller
őstag
Hát én akármit csinálok jobbra forog..
-
kbencee
aktív tag
Nekem jobbra forog, és ha nagyon azt akarom, hogy balra forogjon, akkor hányingert kapok. Ez baj?
-
kmisi99
addikt
Lol mekkora rohadt átverés ez nem az agyat téveszti meg csak nézzétek sokáig egy idő után láthatóan átvált!
-
dr.bubo
őstag
5 feles elfogyasztásáig jobbra, 5-10 feles között balra forog. 10 felett már a monitort kéne tisztítani.
-
barbredi
újonc
amugy ketseget kizaroan jobbra forog(oramutato jarasaval megeggyezoen)-megnyitottam fotosoppal kepkockarol kepkockara.de ha felrenezek e selkepzelem,hogy balra forog,akkor ugy tunik mintha tenyleg.orulet.
-
belahege
aktív tag
balra forog
de király melle van
-
ádyz
addikt
Ha siman nezem akkor balra, ha pedig 10-20 masodpercig egy pontra fokuszalok (pl. a labanak az arnyekara) akkor jobbra forog.
Ez mit jelent?
Kitoltottem a Left brain vs. Right brain tesztet, az 56%-44%-ot irt ki a vegen.
-
commanDOS
senior tag
Tuti nincs benne semmi trükk. nekem van, hogy 5 másodpercenként váltott ha bizonyos pontokra fókuszáltam, van, hogy 2 percig se. Esküdni mertem volna, hogy jobbra forog aztán ránéztem a lábára, amire támaszkodik és az meg balra forgott. wtf? Aztán újra teljes kép és ismét balra forgott
Optikai csalódás, de ügyes. -
Jégkokó
veterán
Hát én még most se látom, hogy a képen a másik lábán forogne, hiába van itt ez a másik magyarázó kép.
-
vosimo
aktív tag
Arra forog amerra Én "akarom", csak úgy kell nézni.
-
Theodolit
tag
hi!
Ez nagyon durvanekem került vagy 2-3 percbe mire rájöttem hogyan váltsam át de most mar megy
grat a készitőknek!
-
Nibiru
tag
Sziasztok!
Láttam a statisztikámban, hogy elég sokan átkattintottak innen az egyik oldalamra. Én írtam ugyanis a kérdéses cikket az agyféltekékről. Tudtam, hogy valami nem stimmel a képhez fűzött eredeti magyarázattal, ezért már régóta elhatároztam, hogy ha akad egy kis időm, tüzetesebben megvizsgálom a dolgot. Gondoltam érdekelhet benneteket, hogy szántam rá egy kis időt, és rájöttem a kép nyitjára, majd gyakorlatilag átírtam a cikket.
Ha valaki kíváncsi a pontos és kielégítő magyarázatra, hogy miért forog a kép erre, vagy arra, az kattintson át ismét: [link]
Üdv: Nibiru
-
Így már látjátok a különbséget? Csak sokan az eredeti képet nézve nem tudnak elvonatkoztatni a jobbra forgástól.
-
cizoe
őstag
-
twollah
nagyúr
Nem kepzelem.
A kep teteje az 12 ora a kep alja a 6 ora.
Vagy ha jobban tetszik eszak es del.
A kep akkor is jobbrol balra forog ha a fene fenet eszik.
Valahogy jobban szeretem az egzakt, szamszerusitheto, pontosan behatarolhato dolgokat amiket nem befolyasolnak az emberi tenyezok. -
7
addikt
A jobbról balra forgás mindig igaz.
A kérdés, hogy a test forgáspontjához képest merre mutat a lába, amikor jobbról balra fordul. Feléd, vagy toled el.Ha tudatosítod, hogy hogy akarod látni, egy kis gyakorlással menni fog. Képzelj magad elé egy testet, aminek nem csupán a sziluettjét látod, és képzeld el azt, hogy ellentétesen forog azzal, mint ahogyan a sziluett látszik neked. Kis egyeztetéssel menni fog.
-
twollah
nagyúr
Vakuljak meg, de ez nekem allandoan jobbrol balra forog.
-
Vandit.
addikt
3 percet néztem, de nem akart fordulni nagyon.
-
FehérHolló
veterán
Egyetértek. Olyan 1 percenként váltja az irányt, akkor is, ha nem akarod és kűzdesz is ellene.
Van benne egy körülbelül 30-45 fokos rés, amin "átugrik" forgás közben. Ennél a résnél van a váltás is. (Gondolom, ilyenkor a képkockák sorrendje fordul.)Kövessétek a szemetekkel, ne akarjátok cserélni az irányt. Sőt, szugeráljátok, hogy ne váltson.
-
cizoe
őstag
a gifbe van beleprogramozva a forgási irány, nézzétek jobbklikk kép mejelenítésével, kb 1 perc és megfordul az irány.
-
JetiRulez
őstag
Anyus, de komoly. Gondolás után már balra forog.
-
nike_
addikt
Nekem gondolkodás után is jobbra forog.
-
e=mc²
őstag
4felekeppen forog nalam.
Jobb labon all: oramutato jarasaval megegyezo ill ellentetesen,
bal labon all: szinten oramutato jarasaval ill. ellentetesen. -
sghc_toma
senior tag
ejj.. tökmindegy mire gondolok, ez nekem jobbra forog.. viszont ha lenézek a jobb alsó sarokba, egy idő után elkezd balra forogni.. ilyenkor ha visszanézek a képre, egy darabig még balra forog, aztán visszavált..
-
harry
veterán
Ez hatalmas
Eleinte nem igazán hittem benne, de most már irányítani is tudom. Ha adott irányba döntöm a fejem és pislogok akkor szinte azonnal vált. Nálam. Na mindegy, el lehet vele játszani
-
I_Am
veterán
Nekem csak az óramutató járásával egyező irányban forog!
Beteg vagyok
-
Kistigrincs
csendes tag
Nekem is tud mindkét irányba forogni, de jobbra többet
Mondjuk én kétkezes vagyok (többnyire nem kétbal), gondolom valamennyire ezzel is összefügg.
-
Integrale
veterán
Hát nekem egyszer jobbra egyszer balra. de nem tudom szabályozni!
-
Sotho
őstag
Asztak*va nézem a képet telibe és ha magamba azt mondom "Azt akarom hogy balra(jobbra) forogjon a kép! Múkodj!" akkor pár másodperc múl va a szememláttára megfordul!
-
A váltás akkor jöhet létre, amikor a két láb egyvonalba (fedésbe) kerül, ha olyankor pillant rá az ember, akkor látható bal vagy jobb forgásiránnyal. Ha folyamatosan bámuljuk, akkor csak a "berögzült" forgásirányt fogjuk látni.
Az előre tartott lábat ne bámuljátok, az alapján visszaáll bal forgásról jobbra.
-
eastsider
nagyúr
volt amikor láttam, h hírtelen irányt váltott, durva
-
Hát ezt nem hiszem el... Behozom, balra forog a néni, felnézek a tálcára (mert felül van), vissza a képre, erre jobbra forog... Ez nagyon poén!
Ha belső kontúrja is lenne, akkor lehetne látni, hogy merre forog. Így csak illúzió. Van, aki meg tudja fordítani a forgásirányt az agyában.
Én balkezes vagyok, először úgy láttam balra forog.
-
Winner_hun
félisten
Hogy lehet ezt balra forgásnak látni?
ps: vótmá'
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nálam nem hajlandó irányt váltani, mindig jobb külsővel rúgja a labdát....
-
-
Jofi81
őstag
Az óramutató járásával megegyező irányba forog.
Egyébként olvastam valahol, hogy kamu, hogy ezzel a képpel meg lehet határozni, hogy melyik agyféltekédet használod.
-
PPeter
addikt
Ha nagyon akarom, akkor bármelyik irányba forog, de alapból nekem balra fordult. Mindenesetre ha behunyom a szemem egy pillanatra és elképzelem, hogy jobbra fordul, akkor a szemem kinyitása után úgy is látom.
-
Hujikolp
őstag
Itt találtam.
-
Jégkokó
veterán
Én akármit is csinálok, de nekem mindig csak jobbra forog.
-
-
Gordiann
őstag
Tehát:
Ez egy GIF. Nem vált irányt.
Attól függ, hogy merre forog, hogy melyik agyféltekédet használod, amikor nézed. Elvileg.Ha a lábfejét nézed, és koncentrálsz arra, hogy hogy is nézne ki ha nem arra forogna, amerre éppen látod, akkor ha ügyes vagy megfordul az irány.
Hinnye.
-
vtechun
veterán
felülről nézve óramutató járásával megegyezően. ha viszont az árnyékát nézem a földon akkor kicsit be tudom csapni magam és másik irányba forog
-
Lortech
addikt
A kép szerintem semerre se forog, hacsak nem forgatom a képernyőmet.
-
Sotho
őstag
Ha a kép alá nézek megváltozik a forgásirány függetlenül attól mire gondolok.
-
djtooomi
tag
Egyszerű, ez egy gif, ami egy idő után(ahogy néztem 1.5perc)elkezd ellenkező irányba forogni.
-
sekli
addikt
balra mindig, kiveve, ha a holgy nezopontjabol mondom: akkor mindig jobbra...
-
Fboy
aktív tag
Nekem mindig balra forog.
most sikerült megfordítani
-
Thrawn
félisten
Ha akarom jobbra, ha akarom balra forog.
Hujikolp: Féllábon?
-
Eagle16
addikt
Szerintem jobbra forog, a szép emlékek után szintén
-
VoDaFoNe
aktív tag
először is nem forog, hanem lebeg. amúgy jobbra forog. mert ha úgy állsz mint ő, akkor tudod hogy jobbra forog, nekünk tükörbe pedig balra!
-
Hujikolp
őstag
Kiváncsian várom a tapasztalatokat
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez a kép szerintetek balra vagy jobbra forog? Előszőr nézd meg, hogy melyik irányba forog, jegyezd meg jól vagy írd...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Gigabyte GA-Z270M-D3P (Display Port, DVI, USB 3)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest