Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
GT 2e-nél azt írják, képes alvásmonitorozásnál 6 különböző alvás rendellenességet felismerni, ez mit takar, tudja pl apnoe-t (horkolás miatti légzéskimaradást) is detektálni?
GPS jeltalálás mennyire gyors GT2-nél? Illetve tapasztaltatok-e már jeleldobást?
Köszi
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz adamfriday #732 üzenetére
Köszi, GTe-nél magyar honlapon is hangsúlyozzák az alvásprobléma felismerést, még az apróbetűs résznél sem írják, hogy ne lenne elérhető ez a funkció, csak annyit hogy nem orvostechnikai eszköz.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Meg lehet próbálni ezeket, de szerintem az 1 hét nem fog menni, nálam a 46mm-es max 10 napot megy el, bár nálam mennek az értesítések is. 42mm-esnél szerintem 5 nap a reális üzemidő.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Parallaxis #761 üzenetére
Truesleep alvámonitorozás is megy? Én mondjuk minden másnap futok vele 20-40 percet, mikor hogy, így nálam napi 10% merülés van.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz Parallaxis #769 üzenetére
Akkor így reális hogy neked megvan a 2 hét. Kertimunka is jó edzés
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Bennyboy #771 üzenetére
Én kipróbáltam már, akkor hasznos, ha nem csak egy adott távot akarsz lefutni szokásos tempóban, hanem mondjuk akarsz intervallum edzéseket csinálni, vagy mondjuk lassú, hosszú futásokat állóképesség növelésre.
Mondjuk az a része nekem csalódás volt aerob edzésnél, hogy azt hittem, hogy szól ha a pulzusom kilép az aerob zónából, de nem szólt.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Nem értem ezt a Firstbeat rendszer által javasolt pihenőidő kalkulációt.
Néhány napja futottam 12km-t kb átlag 160-as pulzussal, utána javasolt 74 óra pihenőidőt, ma bicikliztem 23km-t 130-as átlagpulzussal, erre meg javasol 88 óra pihenést, holott nagyon meg se éreztem ezt a lightos tekerést. Nem is edzésnek szántam csak csavargásnak, persze néha megnyomtam kicsit, de akkor is. Futás nyilván sokkal jobban elfárasztott, meg meg is éreztem.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Bejövő hívásnál az órán hogy lehet némítani a hívást? Mert ugye csak zöld meg piros kagyló gomb van, de kinyomni nem akarom és felvenni sem. Ha meg a telefonon némítom, akkor az óra ugyanúgy rezeg tovább.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz bandigyerek #901 üzenetére
Az időtartam alatt ott van a Google logo, miből gondolod, hogy nem használja a mapsot?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz adamfriday #915 üzenetére
Így van. Az intelligens is elvileg észleli ha elkezdesz sportolni, de annak kell egy kis idő a pulzusváltások lereagálására, így az nyilván nem olyan pontos. Viszont edzés indításnál másodpercenkénti a mérés.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz bandigyerek #901 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy sötét módnál a térképet hogyan lehetne visszefehéríteni, szerintem gáz így sötéten, nem látszik jól az útvonal.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs