- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
Degeczi #2619 üzenetére
Nekem OP6T van, es jol mukodnek egyutt. VOIP-et az ora nem tud atvenni, de a normal hivas az hibtlanul megy az orara. Mostanaban volt problemam azzal, hogy a kocsiban fogadtam hivast, es nem vette at az android auto (a telo hangszoroja szolt), de ha visszahivtam a csokat, akkor mukodott. Valszeg a OP szurt el valamit, meg korabban jol mukodott.
Amugy nincs gond az oraval. A hivast ott veszem fel ahova erkezik. A kocsiban az AA kapja a prioritast. -
Andrew10
aktív tag
válasz
Degeczi #2619 üzenetére
Nekem is ugyan ez a helyzet. De csak azóta tapasztalom amióta nem Huawei telefonom van.
Mikor Huawei telefonom volt, össze volt kapcsolva az órával, be ültem a kocsiba, be kapcsoltam a multimédiát, automatán rá kapcsolódott és ha hívtak vagy én hívtam mindig a multimédia szólt. Sőt ugyan azt a zenét hallottam amire a telefon be volt állítva. Most más szól a telefonom és más a multimédián, és minden hivaskor vagy hívás fogadáskor ki kell választani, hogy min szeretnék beszélni. Telefon, óra, vagy kihangosító. Szerintem százszázalékosan csak a Huawei telefonokkal működik ez is jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Politika
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest