- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikepank
tag
válasz
adamfriday #1998 üzenetére
-
bikepank
tag
válasz
adamfriday #1998 üzenetére
Ennyit
-
bikepank
tag
Sziasztok ilyenel találkozott már valaki?
Nincs térkép megjelenités.
Xiaomi mi note 10 telcsi és gt 2 (46) óra
Köszönöm -
zsolt160
aktív tag
Én is használom ezt a számlapot, de mire válaszoltam volna már írtad, hogy megoldottad. Egyébként a vásárolható számlapok megjelenése óta a saját fül alatt a letöltéskénél már szerepelnek azok a letöltések amik az ominózus vásárlási megjelenéstől lettek letöltve. (remélem érthető)
-
Tacsilaci
tag
Sikerült megoldani!
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Azt szeretném kérdezni, hogy nem Huawei telóval, tehát más márkájú telefonokkal is minden működik az órán? Köszönöm előre is.
-
zsolt160
aktív tag
Bluetooth fülessel megoldható!
-
k.zozo.
tag
A 42mm-es verzióban van hangszóró? Futás közbeni adatok bemondása miatt lenne fontos. Köszönöm
-
zsolt160
aktív tag
Nem értek a kinézetek elkészítéséhez, ezért nem igazán tudom mennyire lenne bonyolult ezek megírása úgy, hogy a felhasználó tudja állítani. Bár ha jól tudom van egy program amivel könnyű egyedi skint csinálni az órára és lehet ezen csinálják a többséget és ezért nincs ezekben ilyen lehetőség...
Más, most már csoportosítva is vannak a kinézetek. Alakul ez, és most igen bele húztak. -
macy
addikt
Volt egy számlap, tök fekete, csak a mutatókból látszott egy fehér pötty. Úgy belassult tőle az óra mint állat és már nem is látom a listában.
-
-
Tacsilaci
tag
válasz
adamfriday #1981 üzenetére
Igen, így lenne jó! De megpróbálta már valaki? Nem lepődnék már meg ha nem így lenne!
-
adamfriday
senior tag
Nálam nem Huawei telón is megjelentek a csoportok a számlapoknál, talán végre a fizetősek is megjönnek.
@Tacsilaci: elég amatőr lenne, ha nem fiókhoz kötné a megvásárolt számlapokat.
-
Tacsilaci
tag
Ha valaki vásárol óra számlapot de hely hiány miatt törli hogy másikat fel tegyen, akkor ezt később újra meg kell venni? Vagy tárolja mint a gyáriakat és bármikor vissza rakható?
-
hatD
tag
Ne elégedetlenkedj, dolgoznak rajta, ez eddigi eszmei értéket most már kemény valutában is kifejezhető értéken megszerezheted.
A lapokat nagycsportos bölcsődések rajzolják, a visszajelzésekez elolvasni sajnos még nem tuják.
Egyuttal érdeklődnék, hogy aki már töltött le fizetős számlapot, beállítási lehetőséget is kapott hozzá? -
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Bejövő híváskor a telefon csengőhangját nem tudom lenémítani a felső gombbal.
Mi lehet a probléma ?
Hosszan nyomva az elutasítás működik.Köszönöm
-
zsolt160
aktív tag
Ma sétáltam a kocsiért a szervizbe, nekem pontosan tette a térképre az utat, bár volt pár méter különbség az előző napon ugyan azt az utat megjárva. Magasság mérése is okés.
-
krisz727
tag
Sziasztok
Végre megérkeztek a várva várt szíjaim.
Az első körben sajna 90nap alatt se ért ide a cucc
Pénz is idő volt míg visszajött,gyorsan rendeltem is kétszerre más más helyről 1 ,majd 3db szíjat.1 fehér külön ,majd 1 sötétkék,1 neonzöld,meg egy világoskéket.Erre kaptam 4db-ott a hármas csomagból 1 fehér,1 neon ,meg egy zöldest,meg a sötétkéket. Vagyis 1többlet lett a kék meg zöld lett.de legalább várok még 1 fehér csomagot 🤣🤣
A lényeg hogy jó a minőség és jók a színek is
Linkekkel bajom volt mindig is de hátha sikerül majd
[link] -
barm
tag
Sziasztok. Megvettem az earth3D szamlapot, egészen tetszett. Hiba volt, napsütésben egyáltalán nem látszik.
Gondoltam szólok.
A World Machinery meg jobban tetszik, gondolom, arra is ez vonatkozik.
Vissza lehet váltani valahogy, amit vettem? Nem 2 Euro a világ, csak bosszantó... -
HKorn
veterán
válasz
misimagaki #1969 üzenetére
Ki lehet a menüben a beállítások/edzésbeállításoknál
-
misimagaki
aktív tag
Az automatikus edzés felismerés kikapcsolható, vagy az automatikus?
Van egy vágtam 12-13 perc, és elkezdett zaklatni, hogy szerinte milyen edzést kezdtem meg, pedig csak sietek....
-
exorcis2
csendes tag
sziasztok, az órán melyik edzéstipus felel meg az edzőtermi súlyzós edzésnek? külön izomcsoportokat edzek: 1.nap: has-mell-bicepsz, 2.nap: láb-vádli, 3.nap: has-váll, 4.nap:hát-tricepsz-vádli. tippem szerint az erőedzés. valakinek valami tapasztalat? használja erre valéaki az órát?
-
HKorn
veterán
válasz
misimagaki #1965 üzenetére
Azt nem sajnos
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Jól latom, hogy nem írja sehol az app mennyi idő telt el az utolsó töltés óta? -
szab13
aktív tag
Huawei telefonon feltett számlap megmarad, ha más telefonra csatlakozok
-
Bounty
tag
Rájöttem. Beléptem pc-n a huawei fiókomba és ott az adatvédelmi ponton belül azt írja "Ön a következő számára regisztrált HUAWEI-azonosítót: Ukrajna" Ezt meg hogy? Mindenhol németországot állítottam be régióként mikor elkezdtem használni a telefont. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
HKorn
veterán
válasz
adamfriday #1948 üzenetére
Csodás! Kár hogy ingyen van, szívesen támogatnám az alkotót akár nagyobb összeggel is
-
macy
addikt
válasz
Ja, gyönyörű. Mi járhatott a fejében az illetőnek, mikor csinálta ezt a remekművet? Van egy-két olyan számlap amit még használnék is, de úgy kell keresgélni rajta a mutatókat, mert beleolvad a háttérbe.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Tuti rögtön beállítottad.
-
gyuri2008
veterán
Köszönöm a válaszokat.
zsolt160
adamfriday -
gyuri2008
veterán
A 42 mm-es változattal is lehet telefonálni?
-
HKorn
veterán
válasz
adamfriday #1942 üzenetére
Nálam Samu telón még nem jelentek meg.
-
adamfriday
senior tag
Van akinek már megjelentek a fizetős számlapok nem Huawei telefonon is?
-
zsolt160
aktív tag
Csak a mókolos megoldás van.
-
WestBam
senior tag
Attól függetlenül, hogy vásárolhatóak lettek számlapok, a gyáriakon kívül fel lehet még tenni utólagosan is olyat ami tetszik?
-
zsolt160
aktív tag
válasz
HUNNIA1920 #1925 üzenetére
Úgy látom egy régebbi verzió van fenn a Play áruházba. Ha letöltötted a Huawei store-t akkor onnan próbáld frissíteni vagy onnan letölteni, vagy INNEN letöltöd és felrakod a legújabb Healt programot. (saját felelőségre, de én használtam az oldalt)
-
snakebait
senior tag
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
A mai napon én is szert tettem egy Watch GT 2-re. Xaomi Mi 9T telefonra feltettem a Huawei Health alkalmazást, bekapcsoltam a BT-t, de a Health alkalmazás első indításánál csak tölt és egy kis idő után "A weboldal nem érhető el" üzenetet kapok.
App Store-ból töltöttem le, illetve a Huawei Mobile Service-t is.
Erre van valami megoldás?
Köszönöm!
-
hatvani
tag
nekem nem változott semmi a facek a régiek..
-
pdave
aktív tag
Törölve
-
HKorn
veterán
válasz
csiben1 #1919 üzenetére
Amellett hogy azért elég régóta futhatsz ilyen tempók mellett ilyen alacsony pulzusértékekkel, a kalória tényleg kicsit kevésnek tűnik. Nem tudom mi lehet a gond.
Megnéztem, nálam a Honor MW2 10km futásnál, 160-as átlagpulzussal 704 kalóriát mutat, szóval neked 147-es átlaggal a majdnem 500 annyira nem is kevés. -
csiben1
tag
Sziasztok,
Kb 2 hete van nálam egy HWGT2E óra, amivel alapvetően meg vagyok elégedve (tekintettel az árára). Viszont futásnál gyanúsan sokkal kevesebb (kb fele) kalóriát számol, mint amit valójában felhasználhattam. Nektek mi a tapasztalatotok vele? Magasság, súly, életkor be van állítva az app-ban. Ezen kívül nem tudom, hogy kell-e még állítani valamit vagy még mi befolyásolhatná. Pár record-ot berakom a futásaimról, ahol láthatjátok a feltűntetett kalóriát:
-
zsolt160
aktív tag
Jé, változott, bár ha már fizetős lehetne jobb a felhozatal....
-
hatvani
tag
nálam sincs még ....
-
zsolt160
aktív tag
Nálam nem volt vásárlási előzmény, ebből gondoltam....
-
hatvani
tag
Tudom h sokat kérdezek de hát így tanul a gyerek :D
időjárás csak aktuális van ? - elojelzes semmi? -
Parallaxis
addikt
válasz
zsolt160 #1907 üzenetére
Vérnyomást is tudnak mérni, csak más módon (véráram sebesség mérés + matematikai számítás) és valós felkaros mérővel való kalibráció kell hozzá.
A pontossága az átlagos csuklós vérnyomásmérők pontosságát hozza.
Pl. a Watch Active 1-2-3 is tudja ezt és csak szoftver kérdése lenne, hogy a GT 2 is tudja. -
zsolt160
aktív tag
válasz
Harcsai #1902 üzenetére
Na akkor tisztázzunk valamit. A vérnyomás mérés az, mikor az eret elzárják, aztán amilyen nyomáson át megy az első vér, az a vérnyomás felső értéke. Az EKG a szív elektromos állapota, amit elektromos érzékelő tappancsokkal mérnek.
Nos, az óra a vérnyomást akkor tudná mérni, ha a csuklós vérnyomásmérőkhöz hasonlóan el szorítanák az eret. Ne mond már, hogy ezt az óra tudja. A szíjban nincs felfújható rész, és pumpa sincs benne a nyomás előállításához.
EKG van a Samsung órákban, és elsődlegesen Koreában oldották fel, de jön EU-ba is.
Amire te gondolsz, hogy benne van "csak itt nincs engedélyezve", az nem más mint az NFC chip, ez nem tud vérnyomást mérni, se EKG-t, de pl. bankkártyás fizetés, adat átvitelre működne, de Kínán kívül nincs engedélyezve.
Igaz nem vagyok orvos, de a betegségem miatt a témában jó vagyok! -
zsolt160
aktív tag
Tök mind1, ezek már nem metálhibrid akksik, nem szeretik ha nagyon lemerülnek és szeretik ha hamarabb megy a töltés.
-
hatvani
tag
Első töltés előtt , hány % ig engedjem lemerülni ?
-
Harcsai
senior tag
Hali!
Eu régiós órán elő lehet valahogy csalni a vérnyomás funkciót?
De igen, az óra tudja, csak itt nincs engedélyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben