- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
9Ez Xiaomi Amazfit Colorful Series 22mm van nekem is,és én megvagyok elégedve vele,kényelmes minőségi.
Jól jársz vele -
athomi
veterán
Elsőre bepróbálkoztam egy ilyen A+ szilikon szíjjal a GT2 Pro-ra, de ez a szíj borzasztóan vastag, nem rugalmas, így visszaküldtem.
Most rendeltem egy Xiaomi Amazfit Colorful Series 22mm-t, remélem ez kényelmes lesz. -
Sziasztok
most jutottam hozzá egy fekete példányhoz igen baráti árban (36,5k) az emagnál 2 év garival
egy samsung activ2 váltott jó óra de az egy max két napos üzemidő siralmas
iphone-nal használom ez megjelenik az akkumulátorok között mint az apple watch a samsung meg nem -
Gr3nade
csendes tag
válasz
snakebait #3384 üzenetére
A VO2 max a test által maximálisan felvehető és szállítható oxigén mennyiségét adja meg. (A néve eredete: V̇ – térfogat, O2 – oxigén, max – maximum), nevezik még maximális oxigén felvételnek is. Mértékét megadják abszolút formában: liter oxigén percenként (l/min); illetve relatív formában: milliliter oxigén, melyet a test 1 kilogramja vesz fel percenként (ml/kg/min). Az utóbbi mennyiség összehasonlítási alapot ad a különböző sportágak versenyzőinek edzettségi állapotuk összehasonlítására.
A VO2 pontos méréséhez a sportolót a maximális oxigén-felvételi állapotba kell juttatni. A tesztet legtöbbször sportorvosnál, futógépen, kerékpáron vagy evezőpadon, a terhelést fokozatosan növelve hajtják végre, miközben műszerekkel figyelik a sportoló légzését, mérik a ki- és belégzett oxigén és szén-dioxid mennyiségét, illetve pulzusát. A V̇O2 max a teszt alatt mért legnagyobb oxigén felvételi érték.forrás: wikipédia
-
zsolt160
aktív tag
Szóval írtam egyszer, hogy nem volt pulzus mérésem. Azt hittem az érzékelő volt koszos, de tegnap megint nem volt, és 23:30-tól (előtte is utólag vissza nézve ilyen időben ment el) ment el, viszont stressz és alvás figyelés meg volt. Le vettem az órát, hogy megpucoljam az érzékelőt, és azt vettem észre, hogy nem alszik el a led, hanem folyamatosan villogott. Újra indítás után megint jó lett..... Másnál hasonló?
-
snakebait
senior tag
Az utóbbi időben raktam fel néhány számlapot amin ott a VO2 kijelzés. Viszont nekem sose nincs ott semmi érték. Egyszer mondta itt valaki , hogy akkor mutat értéket ha csinálok valami edzést. Indítottam kerékpározást, szabadtéri sétát, de semmi. Mit kell tenni, hogy mutasson véroxigént?
-
gallimi
tag
Sziasztok. Új vagyok még a fórumban, most ismerkedem az órával, lenne sok kérdésem de majd még keresgélek. Viszont egyet azért kérdeznék csak a saját apk-val használható, vagy van más is.? Köszi.
-
athomi
veterán
AOD mellett több lépcsőben visszaveszi az óra a fényerőt (gondolom takarékosság és a kijelző védelme miatt). Beltérben nincs is ezzel nagy gond, de kint napsütésben nem fogod látni mit mutat az óra mindaddig, amíg a másik kezeddel fel nem ébreszted.
Erre jelentene megoldást, ha az AOD mellett a felemelésre ébredés funkció is opcionálisan bekapcsolható lenne. -
Degeczi
nagyúr
Ld. lenntebb: az AOD roppant kisfényű, csak beltérben látható.
Márpedig nem fogod állítgatni az órát attól függően, h benn vagy kinn vagy, ezért lenne hasznos univerzális megoldás.
Ráadásul amiről szintén nemrég volt szó, h értesítések sem jelenítődnek meg a beérkezéskor, azokhoz is karemelés kell. AOD-al meg nyomogatás, tapizgatás is. -
Stiven
csendes tag
Az óra amúgy 4 hónapos, az Aliexpressen vásároltam.
-
Stiven
csendes tag
Próbáltam a visszaállítást, de semmi. Leveleztem a Huawei ügyfélszolgálatával is, de Ők sem tudtak jobbat mondani. Most szétszedtem, újra összeraktam az órát, de semmi. Új aksit is vettem, de felesleges volt.
-
Stiven
csendes tag
Sziasztok!
Az előző frissítés telepítése után az óra kb. 1 napot bírt a korábbi 10-14 nap helyett úgy, hogy minden ki van kapcsolva.
Telepítettem az új 1.0.13.20 verziót, de a helyzet változatlan.Valami ötlet?
-
Rukongai
csendes tag
Most szerváltam be egy GT2 Prot, eddig tuti meg minden...de!
always on display az miért nem always on?ahogy látom beállítástól függően 5-10-20perc és kikapcsol a kijelző teljesen.
Ez így works as design, vagy én értettem félre az AOD jelentését?
-
wayne1
senior tag
Köszi mindenkinek a választ
Most így 7 óra használat után 1%-ot esett úgyhogy lehet csak tényleg nem volt 100%-ig töltve. Nem figyelgetem állandóan, hogy hogy áll az akku, csak hirtelen meglepett az olvasott tesztek után ez a pár óra alatti pár százalék esés. A bekapcsolás kézemelésre funkciót viszont egyelőre kikapcsoltam, mert elég érzékeny, szinte mindenre bekapcsol, kicsit zavaró volt. -
Degeczi
nagyúr
válasz
PubliCat #3360 üzenetére
Valamit javul maga az akku is az első néhány töltés-kisütés ciklus után, de mivel a fő fogyasztás persze a kijelző, a kezdeti napokban leginkább azért kisebb az üzemidő, mert az ismerkedés során sokat nyomogatja a friss tulaj.
Akik nem idegenkednek a 70-es évek kétkezes óra üzemmódjától, nyerhetnek pár napot a karemelésre kijelzés kikapcsolásával is, mert normál tevékenységektől (akár evés) is be-bekapcsol - de szerintem elviselhető ennek az ára (én legalábbis nem nyomogatnám megtekintéshez) -
zsolt160
aktív tag
Én erre nem adok. A lényeg a lemerülésig eltelt napok száma. Én napi szinten hallgatok zenét róla (ha nem hallgatok semmit akkor 10 napot megy), állandó pulzus figyelésen van, karfelemelés kikapcsolva, és így is el megy 5-6 napot (10%-ig), szemben a Samsung-al, azt naponta tölteni kell.
-
wayne1
senior tag
Tegnap este vettem egy ilyen órát. Feltettem tölteni, 100%-ig töltöttem (22 óra körül volt ez). Párosítottam a telefonnal. Mivel nekem csak jelzésre kell kikapcsoltam az alvásfigyelést, a pulzusmérést stb. Nem vettem fel éjszakára, hanem az asztalon hagytam. Most keltem és már 95%-on van. Ahogy utána olvastam ennek azért jobban kellene bírnia az akksinak. Valamit rosszul állítottam be, vagy lehet hogy kifogtam egy hibás darabot? Mert szerintem ennyit nem kellett volna merülnie ennyi idő alatt.
-
Capricornhun
tag
Sziasztok! Hévízi-gyógytóban használtátok már a classic ezüstöt? Tapasztalata van valakinek ?
-
zsolt160
aktív tag
Nálam is ott a lehetőség verzió 1.0.13.20
-
Jack Oneill
veterán
válasz
adamfriday #3352 üzenetére
Na most jott le nekem is. Ott a frissitesi lehetoseg tenyleg.
-
col
addikt
válasz
adamfriday #3352 üzenetére
Nekem is frissült, de ilyen lehetőség nálam nincs az órán, továbbra is csak az Egészség programon keresztül lehet ellenőrizni.
-
zsolt160
aktív tag
Ma zenét akartam hallgatni, de nem tudtam elindítani a lejátszót. Próbálkoztam újra indítással, de nem indult újra és a kikapcsolás segített csak. Illetve még frissítés előtt történt olyan, hogy a zene elindult lassú tempóba aztán felgyorsult aztán le lassult.... Hm.. Ilyenek eddig a másfél év alatt nem voltak....
-
wayne1
senior tag
Hali. Lenne egy kérdésem. Egy ilyen órát szeretnék venni. Volt lehetőségem kipróbálni és azt vettem észre, hogy ha értesítés érkezik hanggal és rezgéssel jelzi az óra, de a kijelző nem kapcsol be. Ez normális, ennél a készüléknél így működik? Mert volt egy Samsungom meg egy Amazfit Bip ott mindig bekapcsolt a kijelző is.
-
bandigyerek
senior tag
Úgy látszik jön az évszakváltás. Vedlenek a szíjak...
-
saca23
aktív tag
Mindenkinek így kopik ez a bőr szíj? Nálam már bujtatói teljesen lehámlottak. Lehet nézek rá valami fémet , csak az gáz ,hogy többek között a dizájnja miatt választottam bőrrel. Amúgy nem rossz az óra így 2 hónap használat után.
-
oszto10
csendes tag
válasz
zsolt160 #3332 üzenetére
Én voltam a láma... Az eddigi séták babakocsival voltak, tehát nem mozgott a kezem, igy az óra nagyon kevés lépést számolt (5km alatt 800at). Ezért jelezte gondolom, hogy itt nem stimmel valami. De legalabb már tudom. A sima GT szamolta a lepeseket akkor is, ha toltam a babakocsit.
-
ovics
aktív tag
sziasztok, szeretnénk venni egy 42 mm.es watch gt 2-t anyósnak. az lenne a kérdésünk, hogy véroxigénszintet tud mérni ez az óra? azt tudom, hogy a nagyhoz képest vannak eltérések, de sajnos nem találok egyértelmű válaszokat. előre is köszönöm.
-
FingR86
őstag
Valószínűleg, mert nekem is p40 pro van
-
embe
nagyúr
Akkor valóban ez a baj valószínűleg, hogy nem Huawei telóval próbálgatjuk.
-
zsolt160
aktív tag
Mert mint írtam nekem is volt mikor Huawei telefonnal használtam, gondolom csak azon van ilyen, hisz automatikus, Huawei, Google lehetőség van.
-
-
gyuri2008
veterán
Tárgytalan.
Felment 100% a töltés. -
zsolt160
aktív tag
Mikor elindítod a sétát, elindultál, vagy megvártad a GPS jelet? Mert addig nem csinál semmit, bár manuálisan is el lehet ilyenkor indítani.
-
oszto10
csendes tag
válasz
Zototh64 #3313 üzenetére
A helymeghatározás engedelyezve van az alkalmazasnak es a telefonon is mindig be van kapcsolva. Hogy az oran hol kel bekapcsolni azt nem tudom. Nem talalom. Nem automatikus? Mert a sima GT-n nem kelett ezt beallitani. A terkepen is felrajzolja, hogy merre jartam, emellett az alkalmazas kiirja, hogy mennyit setaltam. De megis az elobbi uzenet fogad.
-
Winne
nagyúr
Köszi az infót!
-
oszto10
csendes tag
Sziasztok!
Tegnao ota használok GT 2-t, sima GT-rol váltottam. Tegnap is es ma is bekapcsoltam egy-egy hosszabb séta miatt, de amikor megnyitom az alkalmazasban a gyakorlat adatait azt irja ki:
Ez az edzes nem lesz rogzitve a szemelyes eredmenyeibe, mert a fontosa adatok (mint például a tavolsag) hianyoznak, vagy rendellenesek.Mit kéne tennem, hogy ez ne igy legyen es mindent beszamoljon?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Egy Watch GT2-höz bármelyik BT füles használható zenehallgatásra?
-
FingR86
őstag
válasz
Bélaaaa #3302 üzenetére
nekem nem jelent meg a textra az egészség app értesítésekhez kapcsolódó alklamazás listájában. Nem találtam rá megoldást. Hiába telepítettem play áruházból vagy külső forrásból, nem sikerült megoldani. Marad a gyári üzenetkezelő app (P40 Pro)
másnak meg itt a topicban simán benne volt a textra a lista választóban. Érdekes
-
Bélaaaa
őstag
Valamiért a Textra SMS-t nem tudom párosítani az órával (GT2 Pro), nem jönnek az üzenetek.
Nincs valami megoldása valakinek, hogyan tudnám rávarázsolni?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest