Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Bobby G.
üzenetére
Nem mondom, hogy rossz. Az viszont biztos, hogy kategóriájában jobbak között van a kijelzője. Azon visszanézve sokkal jobb a kép, mint máshol.
Napfényben elég jó képeket lehet vele lőni, viszont gyengébb fényviszonyok között részletvesztés előfordul. Viszont ez nem egyedi dolog a középső kategóriában. Csak azt mondom, hogy vannak már jobbak is.
Viszont...20 körül, használtan kapsz egy megkímélt példányt akkor megéri. De én inkább még alá alkudnék.
Ezek szándékosan nem tökéletesen betartott képek, hogy látszódjon az átlag nem tökéletes fényviszonyok mellett.
-
törölt tag
válasz
Bobby G.
üzenetére
Szerintem függ attól, hogy mik a napi igényeid. Anno én vettem ezt a telefont, aztán lepasszoltam barátnőmnek. Nem igazán szeretné lecserélni, imádja. Android 7, EMUI 5 -tel.
Mutogattam neki pár telefont, viszont 5 col környékén nem igen van normális választék. Persze én azt gondolom lenne, de számára nincs érdemi fejlődés. Sőt, a tudása bőven elég neki.
Gyenge pont szerintem a kamera. Nem rossz a kamerája, csak a mostani felhozatalban már lejjebbi kategóriában is vannak minőségibb képeket készítő telefonok. Pl. házon belül vettem neki céges telefonnak P9 Lite mini -t.
Azt kell eldöntened, hogy mi a legfontosabb. Meg nyilván azon is múlik, hogy mennyiért tudod megvenni.
-
myk74
senior tag
válasz
Bobby G.
üzenetére
Nekem még 6-os android és 4-es emui van fent. Telenoros. Elfelejtették frissíteni
Hibátlan. 2 éve gyűröm, de rendületlenül jól működik. Akku is elég jól bírja, egy napot elvagyok vele. Néha van egy kis lassulás, de engem nem zavar. Rengeteget netezek, emailezek rajta, fotók ha van megfelelő fény akkor, szerintem mobilhoz képest elfogadható.Kijelző,hangminőség kiváló. Cserélni csak azért cserélném mert már unalmas 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hibátlan. 2 éve gyűröm, de rendületlenül jól működik. Akku is elég jól bírja, egy napot elvagyok vele. Néha van egy kis lassulás, de engem nem zavar. Rengeteget netezek, emailezek rajta, fotók ha van megfelelő fény akkor, szerintem mobilhoz képest elfogadható.Kijelző,hangminőség kiváló. Cserélni csak azért cserélném mert már unalmas