Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Energie X
üzenetére
Próbáld meg robi 64 készítette, van aki ez alapján csinálta, mert a másik nem ment neki, amit te is próbáltál. Elég jó videót csinált a menetéről.
Esetleg nyomj egy fr-t, aztán próbáld újra, ha már úgyis romolsz, mindenképp kellene fr., akkor legyen előtte, ha sikerül utána is. Végül szűz belakás legyen, mentést ne tegyél vissza a névjegyzéken, képek és videókon kívül. -
szemesi69
addikt
válasz
Energie X
üzenetére
Kicsit pontosíts, mert már nincs ilyen telefonom, de a frissítési metód nagyjából azonos a huawei telefonoknál.
Gondolom finderrel próbálod. Imei ellenőrzés volt? Csak full ota romot szabad tölteni, ami nem 700 mb. Ha nem full romot töltesz nem fog települni, még örülhetsz, hogy csak ennyi volt és nem tégla lett.
Ez alapján csináltam az enyémet annak idején szintén B380 volt rajta, simán felment az újabb. Ez egy P smart leírás, de ne foglalkozz vele, a lényeg, hogy a saját verziód legyen behelyettesítve.És újra, csak FULL romot töltünk ami nem 700 mb. hanem kb 2 giga vagy fölötte, már nem emlékszem pontosan.
-
szemesi69
addikt
válasz
Energie X
üzenetére
Elméletileg nem fognak foglalkozni vele, ff-l tegyél fel egy újabbat aztán, majd a többit engedd rá otán, eddig senki nem panaszkodott, hogy ebből gondja lett volna. Aztán ha már a legújabb is felment, factory reset, majd szűz belakás. Elméletileg ha olyan rom van a telefonodon, ami már ki lett adva a régióra és ff. is azt jelzi imei alapján, hogy aproved, nem lesz garanciába gondod.
A lényeg ff-el csak full otát tegyél fel, mert tégla lehet, ha nem full.
-
zivorad
csendes tag
válasz
Energie X
üzenetére
Nekem is ezt csinálja, hív valaki, vagy mondja, hogy nem elérhető és már jön is az sms, vagy a hívónak jelzi, hogy csörög, majd amikor letette, érkezik az sms, hogy volt egy nem fogadott hívásom. Sim kártya csere már volt a szolgáltatónál, nem javított a helyzeten, gyári visszaállítás szintén megvolt, de attól sem lett jobb. Tudtok e esetleg valami megoldást rá? VNS-L21....B504 dual sim-es.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Energie X
üzenetére
Szia ha eseteleg nem műkődne akkor várj vele egy kicsit mert múltkor server hibája volt.
Ha zavarna, hogy P Smart akkor itt az FF használatáról a leírás.
-
szemesi69
addikt
válasz
Energie X
üzenetére
Olvasd el használd [link] Ne zavarjon, hogy P smart leírás, a tiédre is jó. A tiédre csak páros végű legyen, mivel ha jól láttam ds. a tiéd. A lényeg a firmware finderben imei ellenőrzés, ha not aproved az még nem telepíthető sehogy, amire aproved a felirat az mehet, ezzel a módszerrel az 504 mehet, utána már otán is frissít, nálam működött simán, de már nincs meg a telefonom, így ennél többet nem tudok segíteni.
De a kereső is csodákra képes
[link] -
ORCA58
addikt
válasz
Energie X
üzenetére
Nekem ugyan nincs, de többen ezt dicsérik a fórumban. [eazyguard]
-
juhasz22
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én telefon híján nem igen tudok mit mondani, nekem P Smart van, azt még nem piszkáltam.
Ezért én is FF-el léptem tovább az akkor még garanciális telefonon.
Én másról nem tudok