Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vartanus
üzenetére
Nem értetted félre, csak nem egészen azt csinálja. Lehet egy-egy (amúgy ütősebb) játék magasabb fps -en megy, de nem számottevő. Igazából szerintem semmi értelme.

Szerk.:
Amúgy le kell venni nullára minden UI animációt a fejlesztői menüben. Na az mindenen javít. Szerintem 3.0 óta el van túlozva és elég hosszúak is.Szerk.2.:
Én azt vettem észre (és most átnyargalnék a multitaskingra), hogy kb. 2 órára háttérbe rakott appot kezd el kilövöldözni. Nagyjából hasonlóan, mint HTC -nél. P9 Lite -nál és A9 -nél (azonos a helyzet a 2-3 gigát illetően) nálam nem töltöget újra böngészéskor (Dolphin -t használok), de ha kb. másfél, 2 órára elteszem hátra, akkor igen. Mindkét telefonnál, szerintem szándékosan. -
törölt tag
válasz
Vartanus
üzenetére
Az a baj, hogy az emberek többsége hajlamos elfelejteni, hogy két különböző telefonról van szó. Alapvetően én nem látok gondot abban, ha valaki itt is aktív, de ebből szokott gond lenni, hogy néhányan szoftveresen át akarnak járni. Pl. recovery, gyári vagy custom cuccok.
Sokszor a single kontra dual ROM -ok közötti átjárásból is gondok vannak. Jó példa erre az elődje (P8 Lite), ahol sajnos nem ritka az át-ROM -olás, illetve az ebből eredő hibák.
Egyébként természetes, hogy nincs gond az ide bejárással, de szívesen átjárok/átjárunk oda is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus
üzenetére
Szia az előtted levő hsz-be a kép P9 L-el készült. Szerintem nyugodtan kérdezhetsz itt is.
multitask-al semmi gondom nincs vele, mit ahogy a kamerával sem, ha profi képet akarok akkor azt fényképezőgéppel csinálom, arra mire kell szerintem bőven megfelel a P9 Lite kamerája is.
A játékokról nem tudok nyilatkozni mert kinőttem abból a korból..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi