Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
brek666
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Itt is ugyanolyan középtől roszabb a kamera..
-
sanyika34
csendes tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Értem a célzást, viszont a frissítés ( a tényleg hasznos, és nem az ami valamin javít valamit pedig rosszabbá tesz) a huawei háza táján nem jellemző. Ez is csak saját tapasztalat a fent említett készülékeknél, amiből kettő zászlóshajó volt.. de részemről lezártnak tekintem a dolgot, csak a saját tapasztalataimat osztottam meg. Szerintem nem mindig a legújabb a legjobb, és hangsúlyozom ez az én véleményem, nem kell azonosulni vele vagy bármilyen iránymutatásként tekinteni rá.

-
sanyika34
csendes tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Abban igazad van, h papíron jobb de a mindennapi használatnál ezek a különbségek nem számottevőek. Az átlag ember nem játék függő, és alapesetben a rendszersebességben nincsenek óriási különbségek. A páromnak p8 lite van, amiben 8 magos proci van, szemben az én g7 telom 4 magjával. Mégis normlisabban működik az enyém és a kamera is jobb. Ez az én véleményem, nekem az számit h a mindennapokban mennyire használható egy telefon. Természetesen ha Neked más tapasztalataid vannak azt tiszteletben tartom

Új hozzászólás Aktív témák
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest