Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
sanyika34
üzenetére
Persze elfogadom a véleményed, bár nem értek egyet vele, a fríssirések a Huawei-Honor háza táján meg nem rosszak vannak a nagyok közt aki sokkal rosszabb fríssítést kiad a telefonjaira és ezzel nem előrébb vannak hanem hátrébb.
Mindenesetre én megvárnék a helyedben pár tulajnak a véleményét ha rák fel képeket, akkor azok alapján szürném le a tapasztalatot.
-
atike
nagyúr
-
törölt tag
válasz
sanyika34
üzenetére
P6 korában többnyire botrány volt a frissítések minősége. P7 elég sok frissítést kapott, illetve előző héten jött egy újabb is. Meg elvileg rövidesen érkezik rá a 3. droid főverzió, ami a 4. EMUI ugrás lesz. Szóval az utóbbi készülék nem panaszkodhat, viszont ezzel ki is fújt.
Szerk.:
Szerintem nincs semmi gond a hozzászólásoddal és a véleményeddel, csak nem értünk vele egyet. Egészséges vita ugyanúgy a topik része, ha az kultúrált, mivel valakinek ez segítség lehet a készülékhez. Attól függ melyik véleménnyel azonosul.Egy HTC, Samsung, Apple, zászlóshajó témájában simán elmegy 500-1000 hozzászólás a semmiről, ilyen szerintem itt is elfér.
-
monti0222w
addikt
válasz
sanyika34
üzenetére
Nos a kamerán lehet szoftveresen javítani és nem is keveset, mint tudjuk valamiért a ph-s tesztelőknek nem mindig sikerül az adott készülékekkel jobb fotókat csinálni, ez lehet akár az idő rövidsége is, ami ilyenkor adott teszteléskor, ezért bántani nem akarom őket, szándékomban se áll, de ez a helyzet.
Még annyit, ha én elindulok akkor az előre van és nem hátra, remélem érted a célzást.
-
törölt tag
válasz
sanyika34
üzenetére
P7 -et sem dícsérték agyon az itteni tesztben (és még finoman fogalmaztam), aztán szoftveresen javították a hibáit.
Ez egyébként Huawei -nél nem ritka, hogy a "kezdeti" FW -t nem túl jól csinálják meg, aztán rendszerint javítják.
Előbb egyéni preferenciáról volt szó, aminek a P6 is megfelelhet. Az pedig az, hogy napi használatra még van akinek az is bőven elég. A környezetemben is van olyan, aki használja. Ott a hardver nagyon nem az igazi, de valaki még ma is használja megelégedéssel, játék nélkül.
Szerk.:
DE emelhetjük a tétet jobb hardverrel. P6S, és még dual SIM is.
-
törölt tag
válasz
sanyika34
üzenetére
Ez ugyanúgy igaz a P6 -ra is, ha valaki nem akar játszani. Tényleg nem kötekedésnek szánom, de egyéni preferencia alapján még sok régebbi készüléket lehetne sorolni.
Viszont azokkal szemben azért bőven van előnye a kamerán kívül.
Szerk.:
Mellesleg arra még kíváncsi leszek, hogy ezen lehet -e szoftveresen javítani, illetve a manual mód milyen pluszt ad majd a fotókhoz (mert ugye ennél az is van). Egyelőre nálam még nem járt, de talán 1 héten belül erre is sor kerül. -
törölt tag
válasz
sanyika34
üzenetére
Kamera az valóban jobb náluk, de hardverben már le vannak maradva ettől. Ráadásul támogatás ott már nem sok lesz, illetve a garancia is necces.
Duliee:
Szerintem arra gondol, hogy mivel nincs OTG, így újra kártyákat kellene cserélgetnie. Azt meg nem tudná újra megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Óra topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem fog jönni erre is rendesen és a nagytesóra is.