Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [K2]: AnyDesk átverés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
Megjött a P9 Lite Black nekem is. Üzletben (link az előzményben) vettem át, már úgy vették elő, hogy bontva volt. Rákérdeztem, nincs-e más, azt mondta, mindent bontanak a központban, valamint regisztrálnak valami Panda Security-t, ezért is kell. (Mondjuk a bontás része olyan szempontból is oké, hogy mi van, ha kinyitja és fehér, én meg telefon nélkül maradok, pedig már meg kellene kapjam.) Egyébként van benne még egy lezáró fólia szett, gondolom egyes boltok ilyenkor visszateszik, tehát más se legyen biztos benne, hogy gyárilag bontatlant kap.
Mindegy, nem hiszem, hogy gond lesz vele, garipapírt is pecsételt rendesen.
Tegnap 16 órakor rendeltem, ma reggel utaltuk (céges), délben hívtak, hogy megvan. Tudtam, hogy van a boltban, de legalább nem ülnek sokat a rendelések intézésén.Már csak a SIM-ek kicsinyítése van hátra, és hajrá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Logitech szerviz
- Óra topik
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest