Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyi222
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Én eldöntöttem, megjegyzem ez csak az én véleményem....
BadWolf által "hegesztet" Emui 5 felület a fene tudja honnét szerzett bizonytalan Android 7-en futó Custom ROM.
Szerintem senki sem állította, hogy eredeti, az itt terjengését meg ti kezdtétek, ugyanis én is a leírásban találkoztam vele először.Nagy öröm volt kipróbálni az EMUI 5 felületet, de én senkinek sem ajánlom, mert 100% csak CUSTOM!!!
-
Matyi222
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Hű, de érzékeny valaki. 😁 Nem akartam bántó lenni..
Pedig bizony, hogy működik, kérlek tegyél próbát, nyomj egy sima újraindítást és rögtön nyomd a hangerő + addig tartsd míg nem lép be recoverybe. Ha nem megy esküszöm szétverem a telefonom
Azt hittem majd érted a vigyorból a mondat hangulatát, de nem 😁 akkor bocsesz mégegyszer -
Matyi222
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Igen úgy van, ahogy mondod, ezt csak azěrt írtam így, mert automatikusan újraindul a folyamat végén és ilyenkor elég a hangerő + ...Teszteltem nem csak kitaláltam. Ha kikapcsolod akkor power és hangerő+.
Más telefonokon is így van. Próbáld ki nyomj egy sima újraindítást és tartsd benyomva a hangerő+, így is recoverybe lép. Ha valamit még nem próbáltál azért nem biztos, hogy nem jó 😁 -
dragonn1226
csendes tag
-
Sgarrista
tag
válasz
bubus66
üzenetére
Szia!
A root meg van mert szükségem volt reklámblokkolóra,légyszíves áruld el hogy hol kell beállítani,mert már átnéztem az egész telefont és nem találom.Gyári stock rom van rajta ha ez vmit segít számodra.
(#6264) ORCA58
Be van kapcsolva a zsebmód,azt is ki próbáltam hogy le takarom az érzékelőt de így is halk és nem érzem a rezgőt. Gyári csengőhang van beállítva direkt és úgy sem hallom illetve érzem.
Amúgy mindig nadrág zsebbe van a jobb oldalon csak a telefon semmi más mellette.
A családba van még egy telefon az is ugyan ilyen "halk és rezgés menetes" számomra.Lehet hogy velem van a baj?
-
golyós
addikt
válasz
bubus66
üzenetére
Mivel nincsen benne giroszkop ezért biztos, nem fog elfordulni....
Akkor ezért írja sok játék, hogy nem kompatibilis a VR szemüvegel játszáskor.
Ezt csak a rootal lehet engedélyezni?
Sikerült a leírásban szereplő adatforgalom és egyéb hangok stb engedélyezése, reméltem ezt is be lehet állítani ezzel a progival
-
eladogeppc
veterán
válasz
bubus66
üzenetére
Jajjj, ne rossz értelembe vegyétek amit írtam. Csak nem akartam neked írogatni, kéregetni.
De köszi, megoldódott az már.
Most ez az Autofocus dolog zavar. Eddig észre se vettem, mert nem videóztam, de milyen gáz már ?
Touch fókusz van, de nyomogatnom kell, hogy mindig fókuszban legyen a kép közepe ?Erre tudnál megoldást ? Ezért kérdeztelek most privátban, hátha csak a B160-as firmware ilyen hülye.

-
KKrisz751
aktív tag
válasz
bubus66
üzenetére
Egyelőre azért van belsőn, mert amúgy sincs még benne nekik kártya, majd a napokban lesz.
Bár a P7 nél az a tapasztalatom ha USB ként dugom a gépre akkor leválasztja a külső kártyát, és eldobja a téma egyes részeit. Legalábbis némelyik P7es témánál ez előfordult és nem tudom ez megmaradt-e a P9L-nál.
De akkor a témák is mehetnek arra, itt ez nem fordul elő? -
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66
üzenetére
Bocs csak felületessen olvastam ezért az előbbi Huawei azonosító része tárgy talan
Huawei azonosító lett regisztrálva nekik külön külön.
Akkor pedig el kellene fogadni, ha belépsz először a Téma alkalmazásba akkor feldob egy ablakot elfogadtad?
Nem kell a belső tárhelyre tenni Témákat mehet az SD kártyára is HwThemes mappába
-
petya220
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Changelog c: (MIÉRT EGY SORBA RAKJA EZ A DJDNDJDJ FU. )
A Huawei tervezte EMUI 5.0, az újonnan kiadott Android 7.0 alapokon. A vadonatúj EMUI 5.0, amit az Égei-tenger tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. A kezelőfelület egyszerű és okos, és az EMUI 5.0 fejlett és kimagasló teljesítményt hoz, amivel a mobiltelefonok még gördülékenyebben működnek. [Ajánlások] • Tisztább, interaktívabb kezelőfelület Vadonatúj kezelőfelület és effektek, amit a mediterrán tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. Egyszerűsített gesztusok, amivel a legtöbb műveletet 3 lépésben el lehet végezni. Az EMUI 5.0 testre szabhatóbb, Android alkalmazáslistát is biztosítva a felhasználóknak. • Fejlett funkciók A rendszerműveletek gördülékenyebbek, amivel hatalmas mennyiségű képeket tekinthet meg, weblapokat böngészhet és kereséseket futtathat gyorsabban. [Tudjon meg többet] • Értesítések Optimalizált design kombinálja a gyorsindítókat az értesítésekkel a felhasználói műveletek egyszerűsítéséhez. Tartsa nyomva az értesítéseket az üzenetek és értesítések gyors blokkolásához. Az emlékeztető kártyák csoportosításra kerülnek helytakarékosságból. • Három dimenziós feladatkezelő A feladatok három dimenzióban vannak csoportosítva a felhasználói felületen. Gördülékeny gesztusok lehetővé teszik a felhasználóknak a feladatok közötti görgetést le- vagy felfelé húzással, a feladatok eldobását pedig jobbra vagy balra húzással. • Kamera A kamera mostantól támogatja a pluginek kezelését. A ritkán használt módok, mint a dokumentum újraigazítás mód pluginként jelennek meg, hogy tárhelyet takarítsanak meg a telefonon. • Névjegyek Testre szabhatóság és megosztási funkciók kerültek a névjegykártyák alá. A megosztás funkció lehetővé teszi a névjegyek gyors megosztását Bluetooth-on és egyéb módokon. Új szkenner funkció a keresősávban és a zárképernyőn az új névjegyek egyszerűbb hozzáadásához. • E-mail Olvasatlan e-mailek megjelölése javítva a bejövő mappában. A felhasználók most már gyorsan törölhetnek, csillagozhatnak és megjelölhetnek e-maileket olvasottként vagy olvasatlanként a baloldali menüből. • Beállítások Újonnan tervezett alkalmazáslista került a rendszerbe. Amikor a funkció engedélyezve van, egy alkalmazáslistába rejti a nem rendszeralkalmazásokat a főképernyőről az egyszerűbb, rendezettebb elrendezéshez. Új lista funkció a beállításokban. Az olyan beállításoknál, ahol kettő vagy több lépés kell a beállításokhoz, a felhasználók mostantól közvetlen visszaléphetnek a beállítások főoldalára egy mozdulattal. Új vészhelyzeti információk. A felhasználók megadhatják a nevüket, vércsoportjukat és egyéb információkat, hogy a mentőszolgálat munkatársai láthassák ezt az információt a zárképernyőről. [Frissítés megjegyzések] 1. Az EMUI 5.0 alapvető funkcionalitásbeli változásokat hoz, ami hatással lehet a használati szokásaira. További részletekért látogasson a Huawei fogyasztói weblapjára a http://consumer.huawei.com címen, és tekintse meg a felhasználó útmutatót. 2. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. 3. A rendszer a frissítés után újraindul. Ez nagyjából 10 percig tarthat. A frissítés után a főképernyő automatikusan az EMUI 5.0 témát mutatja. 4. Ha bármilyen problémával találkozik EMUI 5.0 alatt, jegyezze le a hibát, és hívja a hivatalos ügyfélszolgálatunkat. Látogasson a Huawei fogyasztói weblapjára az ügyfélszolgálat elérhetőségéhez. -
petarda92
csendes tag
válasz
bubus66
üzenetére
Én a Mall.hu-n vettem és e-mailben nekem is azt írták hogy gyári garis. Miután átvettem a telót, felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatát, bediktáltam nekik az IMEI számot, és azt mondták, hogy a teló magyar régiós, lehet itthon szervízbe vinni. Csak ugye a garancialevél., amit a Mall.hu e-mailben küldött, érdekes: "A Termékre 2 éves gyártói garancia vonatkozik, melynek kezdete megegyezik a Jótállás kezdőnapjával!" Viszont egy szó sem esik a telemaxról, ami tudomásom szerint az itthoni szervíz.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Szerintem az lesz a megoldás, amit mondtam. Gyártói az a gari, csak nem itthon. Mintha pl. brit Amazontól vennél Moto G-t. Visszaküldöd nekik, és ők gyári szervizbe küldik az UK-ban.
És ez így Huaweinek is megfelelhet. Persze csak tipp.
Amúgy igazából nincs nagy jelentősége. Csehből, szlovákoktól egy nap alatt megjárja az utat. Mall.hu eltűnni se nagyon fog, és ha cserélni kell, tuti Huawei ad másikat, különben nem lehetne promóciós. Én meg merném venni, ha ott a legolcsóbb.
-
myk74
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Még nem válaszoltak, bár megnézem majd gépről is, mert elég furán hozza a mall oldalát tablet/telefonról.
Ha megjön kiderül, de nem variálok. Itt helyben úgy sincs szervíz, így is úgy is posta, lehet több idő mert ők is tovább küldik. Azért vegyük bele azt az opciót is hogy hibátlan lesz
és nem kell a garival foglalkozni. -
gianone
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
De az, hogy kivel köt promóciós szerződést az igen. Ő adja a csomagot.
Amúgy az egészet nem értem. nyilván EU-s modelleknek kell lenniük, különben nem igazán forgalmazhatnák, ráadásul promóciós. Eddig arról volt szó, hogy minden EU-s modell gyári garis, bárhol is veszi az ember. Fura ez az egész.
Egyre tudok gondolni, hogy gyári garis, de nem itthon, ezért itthon bolti gari, és kiviszik gyári szervizbe Szlovákiába vagy a csehekhez. Viszont akkor meg hülyeség akcióztatni a Huaweinek, illetve arról volt korábban, mindegy, melyik országban veszi az ember. Nehéz okosnak lenni.
-
-
-
gianone
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Őszintén szólva én soha nem változtattam betűtípust, nem éreztem késztetést. Gyári témát buherálok mindig. Ha rootoltam volna, akkor esetleg variálnék mást is, pl. a Beállítások menü ikonjait.
De szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy lehet változtatni témával. Ha más nem, EMUI Theme Editorral csinálni kell egyet.
-
petati94
tag
válasz
bubus66
üzenetére
Huawei Firmware Finder-rel találtam.
Igen, az enyém gyárilag duálos.
Megpróbáltam feltenni (hajt a kiváncsiság), de a frissítés elszáll azzal, hogy nem kompatibilis a jelenlegi rendszerrel.
Meg külföldi fórumokon van a single simes verzió mellé hw_eu zip is. Na most én ezt nem találtam ehhez.Forrás: http://hwmt.ru/hwmtsite/база-найденных-прошивок/?model=Vns-l21c432
-
ledan
csendes tag
válasz
bubus66
üzenetére
Teljes csomag lehetőséget nem dobott fel. Az OTA frissítés a végén hibát jelzett és újraindítást kért, utána viszont optimalizálás után már a B122 fogadott, tehát sikeres volt. Változást egyelőre nem látok sehol, ezek szerint tényleg csak a motorháztető alatt finomítottak.

-
-
armand254
csendes tag
válasz
bubus66
üzenetére
Volt róla egy tanulmány hogy mennyire van káros hatással a mostani akksikra a teljes feltöltés.
100-200 ilyen töltés után degradálódik az akku teljesítménye, észrevehetően. De ez fordítva is igaz, a nagyon alacsony töltöttség is rosszat tehet neki, azt mondták érdemes 30-80% között tartani.De mivel látom hogy mindenkinek megy a 6-8óra kijelzőidő wifi-vel nekem meg a 4 így nem tudom mi van.
Az akku intelligens módban van, semmi felesleg nem fut. -
törölt tag
válasz
bubus66
üzenetére
Hát akkor átbasztak.kb 10 év után újra. akkor egy laptop vinyóval jártam meg ;(
(A mostani egy telt csajszi hasonló pár évvel idősebb pasijával (23-28 közötti kor) totál hihető dumával és személyit mindent mutatva arról irva adásvételit)
N*m h1v4t4l0s4n meg lehez az ilyet oldani, vagy itt még kérdezni sem szabad ilyet? -
petya220
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
" If you have VNS-L31/L21 download this: hosszúúúlink "
csak vissza kell rakni az eredeti b161-et,de előbb megkeresni,hogy honnan tudom leszedni ._.megvan!
-
petya220
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
cm13 itt
-Működik
-RIL (dual sim teszteletlen)
-LCD Display
-Touch screen
-Audio
-Wifi
-Bluetooth: fájl küldés (kihangosítás bugos néha.)
-Gyorsulásmérő
-Közelségérzékelő
-Fényérzékelő
-Mégnesesség(?)érzékelő
-Mély alvás
-Wifi Hotspot
-USB internet megosztás
-Bluetooth internet megosztás
-Külső SD Card: "hordozható" használat
-Külső SD Card: "belső tárhelyként" használás
-Akku használat statisztika
-GPS
-A kamera "Open Camera" app-al működik (kövi build-ben javítva. Just wait for it
)
-OTG
-Nem működik
-FM rádió
-Gyroscope és légnyomásérzékelő(ez minek van benne?)beanstalk itt
-Cm13 forráskódjából épült, ugyanaz működik, illetve nem működik benne,mint a cm13-ban.EMUI 5 Android 7.0 itt
-?MedRom itt
-Minden működik, ami az alap rendszerben is.AICP itt
-Cm13 forráskódjából épült, ugyanaz működik, illetve nem működik benne,mint a cm13-ban.Revolution itt
-Minden működik, ami az alap rendszerben is.Mondjuk...ezt lehet nem ide kellett volna...

-
V.T.
aktív tag
-
bubus66
nagyúr
-
gianone
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Bocsi, beteg vagyok... Kicsit türelmetlen.
Kikerestem amilt, amit anno support válaszolt:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük levelét.
Tájékoztatjuk, hogy a Beállítások-Adatfrogalom kezelés-Mobilhálózati beállítások-Mobiladat mindig aktív menüpont a különféle applikációk értesítéseinek jelzéséhez szükséges, amikor a telefon alvó üzemmódban van.
Sajnos, arról nincs információnk, hogy egy-egy fejlesztői funkció mit takar, azokról az alábbi linken tud tájékozódni https://developers.google.com/
Üdvözlettel,
Huawei Ügyfélszolgálat -
gianone
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
De pontosan arra válaszoltam, amit kérdezett.
Újra leírom:
EZ a funkció, a "Beállítások/Egyebek/Mobilhálózat/Mobiladat mindig aktív" KIkapcsolt wifi, BEkapcsolt mobilnet esetén érdekes.
Ha kikapcsolod, nem lesz értesítés alvó módban.
Remélem, így már tényleg világos, mert eret vágok magamon, esküszöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azt hittem majd érted a vigyorból a mondat hangulatát, de nem 😁 akkor bocsesz mégegyszer

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, hogy miért kapott bootloop-ot

csak vissza kell rakni az eredeti b161-et