Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3514) DraXoN válasza #72445440 (#3508) üzenetére


DraXoN
addikt

szerintem írtam már párszor (neked is?), hogy a simple nfc fizetés megoldható jelenleg is (úgy 4 hónapja használom kvázi rendszeresen).

a gondot nem az jelenti, hogy nem teljes a GMS a készüléken, a gontot az jelenti, hogy szándékosan "hibásan" van telepítve a GMS, hogy ne jöjjön folyton push üzenet vissza a szervereiről a figyelmeztetéssel.

Ennek a push üzenet áradatnak "kivédésére" 2 módszer van:
1. az a módszer amikor "hibás" a feltelepítés.. de lényegében ilyenkor működnek a térkép és GPS-el kapcsolatos API-k, a play áruház és sokminden, de nincs "security push" üzenet.
2. módszer, letörölni a google play service .apk-t vagy lefagyasztani valami programmal, ilyenkor a play áruház nem fog működni és sajnos a GPS API-k nem működnek ezután mindenütt (pl. netpincérben), de elérhető marad a "security push", ami által működik majd az NFC fizetés Simpleben, de nekem ez kell a Cib bank appjához is, mert különben utóbbiban sincs semmilyen push üzenet (ami eléggé problémássá tehet egy-két dolgot).

így én a második módszert használom "fagyasztással" ... egy hónapban egyszer kiolvasztom, vagy ha valamit telepítenék és csak a play áruházban van... sajnos vissza fagyasztás csak számítógépen keresztül lehetséges.. de működik.

Egyébként a Simple appal fizetni úgy lehet NFC-vel, hogy vagy megkell nyitni a Simple appot ahol a kártyára rá kell nyomni fizetés előtt (a kártyák listájában), vagy egy widgetet ki kell rakni az asztalra, amiben szintén a kártyára kell nyomni előtte (én widgettel használom).

valahol van egy korábbi hozzászólásom amiben vannak részletek erről a "fagyasztásos módszerről".

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.