- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Aryon87 #5338 üzenetére
Így van, sajnos. Nagyon úgy tűnik, hogy a "nagyok" egy jó ideje elkényelmesedtek. Az LG is húzott egy rövidet a G5-el, azóta gyakorlatilag helybetopi van, de legalábbis a többiek mögött kullog fél évvel (ha nem többel), és úgy gondolja, hogy majd az a két betű eladja a telefonokat. Ja, közben persze az ácsceruzát elfelejtették elrakni, mert a számla az ugyanolyan vastag. De a többi sem jobb. Persze a Huawei is ilyen lesz. Az árakkal már behozta a többieket, és ha lecseng ez a Trump-ügy, szépen visszavesz a lendületből. Ezt a céget is emberek irányítják, meg a haszon. Ha kevesebb befektetéssel is lehet ugyanakkorát kaszálni, minek pénzt kidobni. De, egyenlőre még ugyanazért az árért a Huawei tud felmutatni jobb dolgokat. (a puding próbája az evés, meglátjuk, hogy a M30 széria mit tud. Én egy Honor 6-al kezdtem, Mate 10 pro-val folytattam, és most ezt a telefont használom. Nem véletlenül.
-
adomok
tag
válasz
Aryon87 #5338 üzenetére
Teljesen egyetértek a leírtakkal. Gondoltam írok is a Mate 30 pro topicba, de elment a kedvem tőle. Ha nem lenne a google mizéria, nem nagyon tudna senki belekötni a telefonba, de így tele van szórva az okosabbnál okosabb kommentekkel. Én is úgy gondolom, hogy valódi újdonságot már egy ideje csak a kínai gyártók hoznak. Az apple csak kamerában fejlődött, de mégsem neki jutott eszébe, hogy legyen alapból támogatás az osmo-ra, nem hozott fotózáshoz kiegészítőt és ez csak a kamerás vonal. Remélem hamarosan véget ér a google hercehurca, bár én lehet, hogy így is be fogom vállalni az aktuális csúcs huawei-t ha ilyen megoldásokat hoz majd a P40. Most még nem váltok, mert a P30 pro több mint elég mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest