Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok! Vicces, hogy napokon belül lesz 3 éve, hogy használom a P30pro-m, de eddig be sem néztem ide, mert nulla probléma volt vele. Sosem használtam egy telefont 2-2,5 évnél tovább, mert addigra már mindegyiknek megannyi nyűgje előjött, főleg akku időben és teljesítményben sem bírták a lépést tartani a fejlődéssel. Eddig a P30pro ilyen indokot nem adott, de itt 3 év elmúltával kíváncsiságból én is elkezdtem nézegetni, hogy mi lehet a jövőbeli alternatívája és többekhez hasonlóan falakba ütköztem. Nincs jelenleg olyan a piacon, amire jó szívvel cserélném. Nekem a kamera és az akkuidő amiben top-on kell lennie egy mobilnak és ahogy elnézem, ilyet egyik sem ér el manapság a piacon. Vezető márkák csúcskészülékei is kiábrándítóak. Még ha mindenképp választanom kellene, akkor az Oppo Find X5 Pro mellett tenném le a voksom, de annak ára elriasztó.
Sajnálom a Huawei vonalat, mert szívesen maradnék ha nem lenne ez a Google mizériája. Nem hiába a Huawei-t kezdték kinyírni, mivel évekkel a többi előtt járt. Úgyhogy egyelőre marad a P30pro.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Politika
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest