Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo@gmail
tag
Az hogy mi az álláspont ezen a konkrét fórumon engem nem igazán érdekel. Miui frissítés után voltak nyűgök a xiaomi telómon, és ott bizony hosszas keresés után a gyártó oldala írta hogy upgrade után gyári visszaállítás javasolt, ha nem működik valami.
Nálam a frissítésektől függetlenül nagyjából évente kerül olyan állapotba a telefonom hogy használhatatlanul lassú lesz, vagy fagyogat, vagy egyéb hülyeségeket csinál, ezeket a visszaállítás rendre megoldja. Ha ismerős keres hogy nyűg van a telefonnal ott is ez az első, és általában ez a megoldás is.
10+ éve foglalkozom IT supporttal, naponta látok olyan servereket ahol napi, heti restart, és cache törlés kell hogy működjön. És itt komoly, linux, aix alapú banki rendszerekről van szó, nem tibinéni káeftéjének a sufni weboldaláról.
Ha hívás van hogy valami nem megy akkor is ez az első, nem nyomozunk, nem nézegetünk logokat, mert ketyeg a kötbér. Azonnal restart+clear cache, majd ha utána sem megy akkor lehet invesztigálni. És bizony 90%ban meg is oldja. -
szumoo@gmail
tag
Nem tudom, mert nekem nem volt fenn, mire belaktam az új telefont, jött is az update, utána vettem észre hogy nincs rögzítő, most downgradelnem kéne, aztán feltenni aztán frissíteni. Mindezt csak mert hülye a fejlesztő.
Van aki azt írja neki nem megy, nekem nem tisztem eldönteni mi a baj nála, de ha van ilyen akkor valami nem kerek a történetben. Az hogy neked megy nem válasz semmire: én még nem zuhantam le repülővel, az nem jelenti hogy nincsenek repülőgép balesetek. -
szumoo@gmail
tag
válasz
samsung ace #913 üzenetére
Nálam emui 9.1.0 van android 9 -cel és így sem talál frissítést. New line edition ha ez számít valamit
-
szumoo@gmail
tag
Értesítési sávból el lehet tüntetni valahogy a VOLTE ikont? Google szerint a beállításokban ki lehet kapcsolni, de nekem olyan kapcsoló nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest