Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:39

LOGOUT.hu

>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15805) st3v3np3t3r válasza ratobi (#15803) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

A hívásrögzítést a google korlátozta le anno, azokban a régiókban,ahol jogszabály tiltja,illetve nem engedi vagy szigorúan korlátozza. Ugyanis a hívásrögzítésnek van hazánkban is jogi háttere. Aki nem tájékoztatja a hívott felet a hívás rögzítésének tényéről és a rögzítsés okáról(tehát ugyan úgy,ahogy a ügyfélszolgálatos hívásoknál) és nincs megalapozott jogalapja a hívásrögzítés szükségességéhez,tehát aki jogtalanul (törvénytelenül) rögzít hívásokat és kiderül, az súlyos büntetésre számíthat,és a felvett hívást semmilyen körülmények között nem fogják elfogadni bizonyítékként(se a rendőrségen,se a bíróságon) ha jogtalan került rögzítésre. Ráadásul nem elég csak tájékoztatni, hanem oly módon is kell tárolni, hogy akárki ne férhessen hozzá és ha kell kérésre bármikor kiadható legyen szabványos visszahallgatható digitális audió formátumban. Ezért van sok hívásrögzítő appnál az a jelenség, hogy csak kihangosítva lehet viszonylag normálisan hívást rögzíteni,kihangosítás nélkül a saját hangod hangosabb, a hívott félé sokkal halkabb. Ami a Huawei gyári hívásrögzítő appját illeti, azt egy kínai rendszerből szedhették ki,ami működik minden Huawei/Honor telón, de az se automatikusan.
Ezért tettem bele a Témaösszefoglalóba is a hívásrögzítés témához egy vastagon szedett részt.
Tehát ha megkérdezik, hogy "Kis Pista" miért rögzíted a hívásokat-és erre azt mondja hogy,azért mert csak-és a fejéhez vágják,hogy nincs hozzá jogod, igaza lesz annak a valakinek! Ugyanis a hívásrögzítés, mint olyan cselekmény, nem alap állampolgári jog.
Azt sem kell elhinni, ha "Ka Kálmán" azt mondogatja,hogy ha a nagy telefonos ügyintézők rögzíthetik a hívást,akkor ő neki is joga van rögzíteni, mert nem így van. Ugyanis az ügyfélszolgálati rendszerben megfelelő jogalappal alátámasztva rögzíthetnek hívást,ami persze.

Tehát nem úgy van az, hogy csak kényünk-kedvünk szerint rögzíthetjük a hívásokat.

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.