Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:39

LOGOUT.hu

>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15801) ratobi válasza st3v3np3t3r (#15800) üzenetére


ratobi
senior tag

Persze.. Csak nekem a tárcsázó betüivel van gondom, mert nehezen látom.. . (szintévesztés+50 év.. 😀)

(#15802) st3v3np3t3r válasza ratobi (#15801) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

jaaaa... az más...talán másik tárcsázó app?

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15803) ratobi válasza st3v3np3t3r (#15802) üzenetére


ratobi
senior tag

Próbálgattam már, van is jó, de még a lehetősége sincs, hogy esetleg manuálisan rögzítse a hívást, nem hogy automatikusan...

(#15805) st3v3np3t3r válasza ratobi (#15803) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

A hívásrögzítést a google korlátozta le anno, azokban a régiókban,ahol jogszabály tiltja,illetve nem engedi vagy szigorúan korlátozza. Ugyanis a hívásrögzítésnek van hazánkban is jogi háttere. Aki nem tájékoztatja a hívott felet a hívás rögzítésének tényéről és a rögzítsés okáról(tehát ugyan úgy,ahogy a ügyfélszolgálatos hívásoknál) és nincs megalapozott jogalapja a hívásrögzítés szükségességéhez,tehát aki jogtalanul (törvénytelenül) rögzít hívásokat és kiderül, az súlyos büntetésre számíthat,és a felvett hívást semmilyen körülmények között nem fogják elfogadni bizonyítékként(se a rendőrségen,se a bíróságon) ha jogtalan került rögzítésre. Ráadásul nem elég csak tájékoztatni, hanem oly módon is kell tárolni, hogy akárki ne férhessen hozzá és ha kell kérésre bármikor kiadható legyen szabványos visszahallgatható digitális audió formátumban. Ezért van sok hívásrögzítő appnál az a jelenség, hogy csak kihangosítva lehet viszonylag normálisan hívást rögzíteni,kihangosítás nélkül a saját hangod hangosabb, a hívott félé sokkal halkabb. Ami a Huawei gyári hívásrögzítő appját illeti, azt egy kínai rendszerből szedhették ki,ami működik minden Huawei/Honor telón, de az se automatikusan.
Ezért tettem bele a Témaösszefoglalóba is a hívásrögzítés témához egy vastagon szedett részt.
Tehát ha megkérdezik, hogy "Kis Pista" miért rögzíted a hívásokat-és erre azt mondja hogy,azért mert csak-és a fejéhez vágják,hogy nincs hozzá jogod, igaza lesz annak a valakinek! Ugyanis a hívásrögzítés, mint olyan cselekmény, nem alap állampolgári jog.
Azt sem kell elhinni, ha "Ka Kálmán" azt mondogatja,hogy ha a nagy telefonos ügyintézők rögzíthetik a hívást,akkor ő neki is joga van rögzíteni, mert nem így van. Ugyanis az ügyfélszolgálati rendszerben megfelelő jogalappal alátámasztva rögzíthetnek hívást,ami persze.

Tehát nem úgy van az, hogy csak kényünk-kedvünk szerint rögzíthetjük a hívásokat.

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15806) ratobi válasza st3v3np3t3r (#15805) üzenetére


ratobi
senior tag

Köszönöm.

(#15807) philoxenia válasza st3v3np3t3r (#15805) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

a felvett hívást semmilyen körülmények között nem fogják elfogadni bizonyítékként(se a rendőrségen,se a bíróságon) ha jogtalan került rögzítésre.
Azért ez Mo-on nem teljesen így van. Az angolszász jogban van ilyen tudtommal.
Bár persze a jogsértésért perelhető leszel. [link]
Érdekességek a témában. [link] [link]

[ Szerkesztve ]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#15808) st3v3np3t3r válasza philoxenia (#15807) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Egy ismerősömet úgymond szépen és udvariasan elzavarták a rendőrségről, mikor a szomszédja veszélyesen megfenyegette telefonon,amit fel is vett. Megmutatta a rendőrségen a felvett hívást, a nyomozó tudomásul vette, de mivel nem volt hallható a felvételen a tájékoztatás a hívás rögzítéséről, így nem tudják bizonyítékként átvenni, így ügy sem lett belőle, mert nem tudtak más nyomon elindulni. Ennyit a jogos/nem jogos hívásrögzítésről.

A másik eset a feleségemmel esett meg.Fel is vettük a hívást. A Providentet hívta fel,tájékoztatták a hívás rögzítésről, a hívás azonosítószámáról. Elég alpári módon beszélt vele ügyintéző, panaszt tett a feleségem,elküldte a felvétel másolatát, de mivel nem találták a hangfelvételt azon a számon(mondván eltűnt),amin a hívás tárolva volt(elvileg),így nem indítottak belső vizsgálatot. Panaszt tett a Adatvédelmi hatóságnál, ők is ugyan azt állapították meg, hogy azon a azonosítószámon nem volt hívás rögzítve,pedig nekik is el lett küldve a felvétel.

Erről az egészről ennyit. Jog ide vagy oda, nem a polgárokat védik sok esetben, sőt, hiába ad lehetőséget bizonyos dolgokra , nem fogadják el vagy tudomást sem vesznek róla a hatóságok, hogy a polgár jogosan járt el a jog alkalmazásával.

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15809) philoxenia válasza st3v3np3t3r (#15808) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Polgári perről volt szó. ;)

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#15810) janosibaja válasza philoxenia (#15809) üzenetére


janosibaja
őstag

Többször előfordult a magyar bírósági gyakorlatban, hogy az ítélkező bíró nem szívesen, de tudomásul vette és figyelembe vette a rögzített hanganyagot. Munkaügyi per is volt ilyen, amikor például valaki felvette, hogy a munkáltatója megfenyegette, menjen bele a "közös megegyezésbe". Én fölöslegesen soha nem használom, de van az az eset, amikor jól jöhet. (Nekem még nem volt ilyen :) )

(#15812) st3v3np3t3r válasza SzabóTamàs90 (#15811) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Nem jogászkodás. De tény, hogy csak úgy hasra ütve nem lehet hívást rögzíteni! Mivel az emberi hang is speciális személyes adat kategóriába tartozik,így arra szigorú szabályok vonatkoznak. Kis olvasnivaló a témában,a NAIH jóvoltából :DDD
És már úgy kezdődik a tájékoztatás ,ahogy nemrégiben írtam.

Nem úgy megy, hogy az állampolgár kénye kedve szerint rögzítgeti a hívást!Pont!

Meg nem dísznek és bitfoglalónak van benne a Témaösszefoglalóban is!

[ Szerkesztve ]

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15813) gulyasa válasza SzabóTamàs90 (#15811) üzenetére


gulyasa
őstag

Részben érthető a hozzáállásod, de itt most nem csak az egyén szintjéről van szó.
Az egy dolog, hogy vannak akik tényleg csak az életük megkönnyítése miatt használnák ezt a funkciót - pl. asszony elsorolja a telefonban a bevásárlólistát, de a végén már a felére sem emlékszel... :D
Viszont a vállalatoknak arra fel kell készülniük, hogy ha az EU-s szabályok ellenére az általuk gyártott telefon mégis tudja a funkciót korlátozás nélkül, akkor komoly milliós/milliárdos büntetés vethetnek ki a hatóságok a vállalatokra.
Ezért biztos ami biztos, EU-s országokban forgalmazott telefonokon inkább kihagyták/letiltották a saját (üzleti) érdekükben.
Hivatalosan... ;)

Nem hivatalosan viszont így is vannak lehetőségek. Többen többször is tárgyaltak itt már róla.

Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

(#15814) K Norbi


K Norbi
addikt

Sziasztok!

Olyan gondom lenne
Hogy a nem fogadott hívásokat nem bírom megjeleníteni a zárolt képernyőn!

Vagyis megjelenik! Ha egyből csörgetem!
Lerakom, lezárom, majd megcsörgetem a másik telóról.
Akkor ott lesz hogy volt 1 nem fogadott hívásom.
De!

Ha lerakom a telót, 10-20 percre.
Megcsörgetem!
Semmi nem jelenik meg.

Aztán ha feloldom, mutatja hogy volt nem fogadott hívásom..

Valaki találkozott már ezzel?

(#15815) Steven


Steven
addikt

Valaki javítatta mar meg a kijelzőt?
Nekem sajna üveg elrepedt... Phn találtam egy embert aki csak az üveget ki tudja cserélni de kíváncsi vagyok hogy mikor tudtommal ragasztva van...
Full kijelző meg 90 k

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#15816) gulyasa válasza Steven (#15815) üzenetére


gulyasa
őstag

Teljesen mindegy, hogy egész kijelzőt cserélnek, vagy csak az üveget, szinte mindenhol ragasztással van összerakva a telefon (a többi csavarozás és forrasztás). Mindkét esetben szét kell szedni a telefont, amihez hőlégfúvót (is) kell használni.
Épp ezért a szétszedés után "egyszerűbb" csak a régi kijelző helyett egy komplett újat rászerelni - és ez majdnem igaz az összes többi ilyen technológiával összerakott telefonra.

Egyébként azért is kell szétszedni az egész telefont a csak üvegcseréhez is, mert az üveggel van egybeépítve az ujjlenyomat érzékelő, aminek a szalagkábele a kijelző paneljának alján lévő résen van átbújtatva és annak túlsó oldalán csatlakozik az elektronikára.
Ha nem lenne szétszedve az egész telefon (nem lenne kiszerelve a kijelző), akkor nem férnél hozzá a hátulján a kábel szétcsatlakoztatásához.

[ Szerkesztve ]

Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

(#15817) Steven válasza gulyasa (#15816) üzenetére


Steven
addikt

Számomra csak azért fura mert pl mate 9 hez rendeltem kijelzőt de az is egy vékony lap egy csatlakozóval és nehéz elképzelnem hogy azt kettészedik úgy hogy nem sérül az oled kijelző kb ennyi...
csak míg a mate 9 hez 10k a kijelző ehhez 20 az után gyártott ráadásul nem oled hanem lcd :D
Szvl akkor talán az üveg lenne a jó , ha tényleg értelmesen meg lehet csinálni....

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#15818) st3v3np3t3r válasza Steven (#15817) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Szia.Telibe van ragasztva a külső üveg a kijelzőhöz. Kizártnak tartom, hogy valaki úgy leszedjen egy sérült érintőt, hogy az oled vagy egy tft panel nem károsodik. javasolt inkább kompletten cserélni és javasolt olyan tokot és védőplexit használni, ami megnöveli valamelyest a készülék védelmét a sérülések ellen. Kb. 4-5hónapja vettem strapatokot a telóhoz, meg egy pár garnitúra védőplexit...párszor már esett,még kijelzővel lefele is, de nem tört be,meg se repedt...

Ezen felül nekem jótállásba cseréltek már kijelzőt. Egybe van rá építve egy csomó minden amit a Huawei küld a szervizeknek. Akku,ujjlenyomat olvasó,rezgőmotor, oldalsógombok, hangszórók... Ami eredeti maradt, az az alaplap,kamerák és hátlap. Minden mást cseréltek a kijelzővel.

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15819) Steven válasza st3v3np3t3r (#15818) üzenetére


Steven
addikt

60k egy szaros p20 pro használtan, 90k ért kizártnak tartom hogy cseréljem ezt a fost :D

[ Szerkesztve ]

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#15820) st3v3np3t3r válasza Steven (#15819) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Akkor túl van tárgyalva a téma :DDD

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15821) simonjoe válasza K Norbi (#15814) üzenetére


simonjoe
senior tag

Norbikám!!
Telefont vegyél legközelebb!! :DD

(#15805) st3v3np3t3r:
"felvett hívást semmilyen körülmények között nem fogják elfogadni bizonyítékként(se a rendőrségen,se a bíróságon) ha jogtalan került rögzítésre."

Erre mérget ne vegyél! Egy barátom gyermekelhelyezési perében ez volt a döntő bizonyíték. Felvette az őrült exe fenyegetéseit, kitöréseit, ennek nyomán indult ellene komoly vizsgálat, és ritka esetek egyike az övé, mert a fia hozzá került és nem az anyjához. Ha nem lettek volna felvételek, ez nem alakult volna így.

[ Szerkesztve ]

Joe

(#15822) st3v3np3t3r válasza simonjoe (#15821) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Köszi a véleményed.De a témát lezártuk.

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15823) simonjoe válasza st3v3np3t3r (#15822) üzenetére


simonjoe
senior tag

...ha már nem lehet igazad! :DD

Joe

(#15824) st3v3np3t3r válasza simonjoe (#15823) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Csak szerinted nincs... A NIAH máshogy vélekedik róla,mint amit leírtál... Az amúgy sokban függ a hatóságtól, hogy miként kezeli az illegálisan rögzített hangfelvételt. Jogszabály szerint, a személyes adattal való visszaélés,ha az érdeksérelmet okoz akkor már bűntett,enyhébb esetben vétség. Ha az ismerősöd exe perelt volna a hangfelvétel miatt, jóeséllyel megnyerte volna a pert, mert a beleegyezése nélkül rögzítette a hangját a volt férj és azt az engedélye nélkül adta ki 3.dik személy részére. De mint írtam,az a hatóságtól is függ, hogy mennyire szarnak rá a hatályos jogszabályokra. Volt már rá nem kevés példa.

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15825) gulyasa válasza Steven (#15817) üzenetére


gulyasa
őstag

Mint említettem - a kulcs a dologban -, hogy az üvegben van az ujjlenyomat érzékelő.

Ahogy a kolléga is írta, az üveg teljes felületen rá van ragasztva a kijelzőre.
Viszont az általad említett Mate 9 ujjlenyomat érzékelője a hátlapon van. Utóbbi megoldású telefonok némelyikénél - ahol az üvegnek semmilyen elektronikai funkciója nincs -, meg lehet oldani a csak üveg cserét a telefon (majdnem) teljes szétszerelése és a kijelző kiszerelése nélkül is.

Sajnos a P20 Pro esetében az ujjlenyomat érzékelő szalagkábelének lecsatlakoztatásához hozzá kell férni valahogyan a teljes kijelző egység hátoldalához, ahhoz pedig ki kell szerelni a kijelzőt. Ahhoz pedig le kell szedni a hátlapot is (az is ragasztva van), hogy hozzáférj a csavarokhoz.

Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

(#15826) simonjoe válasza st3v3np3t3r (#15824) üzenetére


simonjoe
senior tag

...oké-oké, igazad van!! De Te magad is látod, szerény hazánkban mennyire másként értelmeznek dolgokat, és ez nem korlátozódik le az "egyszerű" emberek szintjére. Most meg tényleg ejtsük ezt a témát! :R

Joe

(#15827) K Norbi válasza simonjoe (#15821) üzenetére


K Norbi
addikt

Agfyaszt kaptam már ettől a fostól. ;]

(#15828) st3v3np3t3r válasza K Norbi (#15814) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Nekem pl. olyat csinál, hogy egy idő után eltűntet minden értesítést a zárképernyőről. Idegesítő,mert ha dolgozom, és hallom hogy jön értesítés, de csak 1-2óra múlva tudom megnézni, a zárképernyőn nincs semmi, de mikor feloldom a kijelzőt,ott van az összes értesítés :(((

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15829) K Norbi válasza st3v3np3t3r (#15828) üzenetére


K Norbi
addikt

[link]
[link]

Ezeket találtam. :K
Valami ilyesmi lesz

[ Szerkesztve ]

(#15830) st3v3np3t3r válasza K Norbi (#15829) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Nem nem :N

Nekem megjönnek rendesen az értesítések,azzal nincs gond, a zárképernyőn is megjelenik,de csak egy ideig! Aztán eltűnnek :((( a zárképernyőről,de feoldás után ott vannak az értesítési sávban.

Tehát a mellékelt 2 cikk az én esetemben irreleváns:)

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15832) st3v3np3t3r válasza SzabóTamàs90 (#15831) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Bagoly mondja :DDD A leoltás próbálkozás helyett ennyi erővel te is segíthettél volna neki, ha jobban toppon vagy a témában. Feleslegesen pazaroltál karaktereket. :DDD

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15833) simonjoe válasza K Norbi (#15827) üzenetére


simonjoe
senior tag

Téged ki lehet hozni a sodrodból??? Nem ismerek rád!!
Pedig a teló teljesen jól műxik, én imádom, szerintem addig fogom használni míg ki nem hullik az összes foga és megvakul. :C

Joe

(#15835) K Norbi válasza simonjoe (#15833) üzenetére


K Norbi
addikt

Nincs értesítés.
Ha van lerejti.

(#15836) ratobi válasza SzabóTamàs90 (#15834) üzenetére


ratobi
senior tag

:C :C :R :DD :DD

(#15837) st3v3np3t3r válasza SzabóTamàs90 (#15834) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Nem érzem szükségességét annak, hogy elnézést kérjek, mert nincs miért... Nem tudom erre irányuló kérdésed mire vélni. A hívásrögzítés mint olyan,sok országban nincs engedélyezve jogszabályi korlátok és adatvédelmi okokból. A Google ezért vette ki ezt a lehetőséget a rendszerből 1-2 éve. A P20 Pro gyári tárcsázója se tudja hivatalosan. Nem ok nélkül. Ezen még nem gondolkodtál el?

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15839) simonjoe


simonjoe
senior tag

Őrültek vagytok!! :)
Béke!! Békés karantén!! :C Nem éltek így sokáig ha ilyen piszlicsáré dolgokon rugóztok. Engedjétek már el! :R

Joe

(#15841) st3v3np3t3r válasza SzabóTamàs90 (#15840) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

A P20 Pro C432 tárcsázójában nincs hivatalosan hívásrögzítés!
kép link
Akkor van csak benne, ha a kínai romból kiszedett HwCallRecorder.apk-t felteszed! Feltelepítés után a Naptár ikon helyett lesz ott a Felvétel funkció!
kép link
A 2 kép ugyan azon a készüléken készült,3perc eltéréssel.
De ha nem hiszed el, akkor videóra veszem.

[ Szerkesztve ]

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15842) st3v3np3t3r válasza st3v3np3t3r (#15841) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Csak,hogy lásd a szemeddel, hogy nem beszélek hülyeséget.
link :(((

Mivel a google android biztonsági házirendje tiltja bizonyos képernyők rögzítését is,mint például a tárcsázóét, így egy másik telóval tudtam csak felvenni.

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15843) WhiteWalker válasza SzabóTamàs90 (#15840) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Nem véletlenül nem tudja. Mit nem értesz azon , hogy jogilag tiltva van:

EU GDPR szabályozása

[ Szerkesztve ]

(#15844) st3v3np3t3r válasza SzabóTamàs90 (#15840) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

[link]

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15845) st3v3np3t3r válasza WhiteWalker (#15843) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

neked sem fog hinni

[ Szerkesztve ]

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15846) Karcsi1964 válasza st3v3np3t3r (#15845) üzenetére


Karcsi1964
tag

Szép napot! A hívás rögzítés témakör sok embert érdekel, és vannak eltérő vélemények. A hívás rögzítésének megtiltása kb akkora hülyeség, mintha a kés árusítását azért tennék lehetetlenné, mert azzal ölni is lehetne. Lehet hogy túlzó a hasonlat, de pl. ha valaki visszahallgatja a saját telefonján, hogy a kollégájával mit beszélt meg pontosan, az még nem visszaélés személyes adattal. A képernyőzár alkalmazása rögzített hívásoknál nyilván alapkövetelmény.

(#15847) WhiteWalker válasza Karcsi1964 (#15846) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Hülyeségnek lehet , hogy az , de sérti a személyi jogokat.
Pont olyan , mint , pl.: hogy a rólad készült képeket se lehet az engedélyed nélkül felhasználni.

Nincs apelláta , tilos jogilag. Van aki megérti a miértjét van aki nem.

(#15848) st3v3np3t3r válasza Karcsi1964 (#15846) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Nincs baj a hasonlattal, sokan vannak ezen a véleményen. De az EU hozott egy adatvédelmi irányelvet, amit minden EU országban kötelezővé tettek. Szigorúbb lehet az adott országban az adatvédelmi törvény annál amit az EU szabályozás leír, lazább viszont nem. Ez van, akinek tetszik,tetszik, akinek meg nem, tegyen panaszt az EU vezetőknél.:)

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#15849) Karcsi1964 válasza st3v3np3t3r (#15848) üzenetére


Karcsi1964
tag

Nyilván nem fogok az EU vezetőknél panaszt tenni, csak azért jó dolog az, hogy erről is itt a csoporton belül elmondtuk a véleményünket.
Minden eszköz hasznos is és káros is lehet, attól függően, hogy milyen jellemű ember alkalmazza azt.
Emellett repesve várjuk az EMUI 10-et.
:)

(#15850) Forestgreen válasza gulyasa (#15756) üzenetére


Forestgreen
aktív tag

A videót már láttam azóta és elment a kedven a maszekolástól. Köszi :)

MSI Z690 Torpedo + Core i5-12600K+Noctua NH-D15S, EVGA RTX 2070 XC Gaming, 1 TB SSD, ADATA 2x 16GB DDR5 Corsair Crystal 680X RGB

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.