Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kato78

    tag

    válasz wdx #10573 üzenetére

    Pedig le van írva szépen, mi hogyan müködik: "A két kamera továbbra is hasonlóképpen viszonyul egymáshoz, egy RGB színszűrős rendszer dolgozik együtt egy színszűrő nélküli, monokróm képek rögzítésére alkalmas, rendkívüli részletgazdagsággal kecsegtető megoldással. A kevesebb fényt befogadó színes kamera 12 megapixeles, a szürkeárnyalatos pedig 20, ettől függetlenül színes képeket is rögzíthetünk 20 megapixellel, köszönhetően az algoritmusnak. Aki az összes pixelt szeretné, elbúcsúzhat a digitális zoomnál sokkal többet ígérő, 2x-es hibrid zoomtól, amitől egyébként nem érdemes. A fókuszálás PDAF + lézeres megoldással történik villámgyorsan, még a legsötétebb körülmények közt is nehéz zavarba hozni a rendszert, a dupla ledes, kéttónusú vaku pedig komoly fényerőre képes, ha szükségünk van rá. Nem maradt ki az optikai képstabilizátor,..."

    Nincs felezve semmi, a két lencse együtt dolgozik, ráadásul a monokrom lencse élessége ugyanolyan fényviszonyok között sokkal jobb mint az RGB -é. Eleve hogy több fényt tud átengedni mint az RGB szürö, mivel nincs a 3 alapszinnek szürö, ... :)

    20MPx -en interpolálja a színes képeket kiegészítve a monokróm lencse adataival, azért is lesz olyan amilyen az így készült kép.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés