- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
rene85 #11466 üzenetére
Nekem friss "mérés":
100-20%-ig, tovább nem mentem, nem szeretem centizni: 32 óra kb.
4 óra SOT
Rengeteg BT: - okosóra, erősítő - fejhallgatóhoz -, gyakorlatilag egész nap megy a Deezer, mivel flow, gyakori letöltéssel (gyenge wifi, gyenge mobilhálózat mellett, szóval kinlódik rendesen)Az én használati szokásaimmal általában fele annyi ideig tart ki az akksi, mint bárki másnál
És nekem is ennyi.Összehasonlításként az előző telefonom Asus Zenfone 3: a napközbeni 8-10 órát 2-3 töltéssel húzta ki...
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
rene85 #11466 üzenetére
Szia!
Nekem 6-7 óra a kijelző idő, nekem ez mondjuk nem elég egy napra, de én pl extrém felhasználó vagyok...
Ha nem nyomkodod állandóan akkor tuti menni fog egész nap.
Egy kis kiegészítés, tudom nem kérdezted:
Ha meg ha mégse - bár ez kizárt, de tegyük fel, - akkor meg ott a gyors töltés funkció amivel pikk-pakk hamar töltődik 50% alatt 4.5 amperrel, afölött 2 amperrel.
Ezzel lehet tesztelni, vagy cél hardverrel
Ha egyik sincs kézzel lehet érezni a 4.5 ampert, konkrétan felmelegszik testhő környékére a kábel. Ha ezt a hőt érzed, tuti 4.5 amper fut a cuccba. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest