Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz TedMosby26 #1110 üzenetére
Nekem ez az első telefonom eddig ami éjjel alig merül. Reggel felkelek és talán 1 vagy 2 % hiányzik.És nincs kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Muky_
tag
válasz TedMosby26 #3431 üzenetére
Próbálj a recovery-ben egy cache törlést, hátha megoldja az aksi gondokat.
Ha mindenképp a downgrade mellett döntesz azt csak az FF + Proxy párossal tudod megoldani.
Nekem semmi bajom a B156-al (kopp kopp). Sőt mintha tovább bírná az aksi. Fényképezni meg csak nagyon amatőr szinten szoktam :-)[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
A 3405-ben raktam fel 2 képet. Nappal jó, este rossz. A tiednek is ezt kell tudnia, szerintem ez fényes nappal nem elmegy, ha kell akkor még egy kicsit rá is lehetne segíteni. Az este és a mozgó dolgok már nem ilyen jók.
[ Szerkesztve ]
-
lajozs
aktív tag
Nekem úgy tűnik, hogy az eddigi telefonjaim fórumaiban is kitárgyalt jelenség, az energiaellátás-vezérlő automatika "tanulási" folyamatának eredményeként jelentősen javul a rendelkezésre állás. Én a 138-ast az itt megjelent leírás alapján még aznap telepítettem, és pár napig szomorkodtam az akkuidő miatt. Ez mostanra teljesen rendbe jött; megkockáztatom, javult. Bár a 156-ot még kivárom/átugrom, a Te esetedben is van remény pár nap használat után a javulásra. (Sokan sokáig a battery.log törlésére esküdtek, de beigazolódott, hogy inkább placebo.)
[ Szerkesztve ]
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
r3dwo0d
tag
válasz TedMosby26 #3615 üzenetére
Nekem rendszeresen utána tesz egy spacet amit nem feltétlen vettem észre, emiatt többször cseréltem jelszót. Felhasználónévnél lehet ez probléma főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs