Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
válasz snorbi82 #13051 üzenetére
Na, ezt a kommentet már navbar felett olvastam el. Valahogy melós laptopon azonnal megcsinálta, mondjuk előtte minden 3rd party appon kiiktattam a draw over other apps engedélyt. Mostmár csak azt kéne kitalálni, miként tudom a csúnya navbart kiiktatni.
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
-
kemdom
tag
válasz puskint #13053 üzenetére
Igenigen, köszi. Most épp semmi sincs a kijelző alján. Elég jó ez a cucc, kicsit pontosabbnak kell vele lennem, mikor gépelek, mert klikkre homeon vagyok.
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
-
snorbi82
senior tag
Most jött meg a 377...
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
puskint
tag
nekem már régóta 379
-
HollywoodBoy
tag
Egybként ha már szóba jött, milyen előnyei vannak a root-nak ennél a készüléknél? (Azért írom, hogy "ennél a készüléknél", mert ugye készüléke válogatja mennyire érzi az ember elegendőnek a gyári állapot által nyújtott szolgáltatásokat).
Én is elgondolkodtam mostanában rajta a dupla koppintásos feloldás miatt, mert piszkosul hiányzik. De még nem győztem meg magam a garancia miatt. -
pyxy1952
újonc
ÜdV! Kb. 1éve van egy Mate9-m ami az utobbi időbe az alábbi hibajelenséget produkálja. A bejelentkező kép hosszabb idejü bekapcsoláskor(ujnyomat) egy pillannatig also felébe a kijelzőnek fekete és csak utána tőltődik be.Mi lehet a gond,illetve ez hiba jelenség-e.Kösszi
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Tudtok valami jó módszert arra hogy megtudjam mi okozhatta, hogy ma éjjel több mint 5 órába telt a telefonnak feltöltenie 2x%ról 93%-ra? Kihúztam a töltőt, bedugtam úrja most hajnalban, aztán utána se perc 100%-on lett.
Megnéztem mikor töltőn volt a telefon a görbét az akku beállításoknál és valóban nagyon lassú növekvő tendencia volt ott (tehát nem húzódott ki közben vagy ilyesmi).
Tegnap este tettem fel a 377-et, lehet hogy az kavart be valamit.
Egyébként hogyan tudom ellenőrizni azt, hogy rendesen tölt-e a gyorstöltő funkció? Van olyan bevált app, aminek segítségével letudom ellenőrizni töltés közben a töltési értékeket? -
mjani1172
addikt
válasz HollywoodBoy #13068 üzenetére
Nagyon egyszerűen, kiírja ha gyorsan tölt. Szuper töltés a neve.
Valószínűleg nem jól érintkezik (az enyém is) az okozza. -
HollywoodBoy
tag
válasz mjani1172 #13069 üzenetére
Köszi a segítséged!
És ezt hol írja?Valamint a töltő csatlakozó tényleg kritikán aluli egyébként. Állandóan kicsúszik ha nem rögzítem nagyon erősen. A kezemben pedig nem tudom fogni töltés közben, mert szinte azonnal kicsúszik. Ez vajon elmegy garanciális problémába?
-
Nfsman20
tag
válasz HollywoodBoy #13070 üzenetére
Üdv!
Tok van a telón? nekem az szokta kitolni néha a töltő kábelt. Ha nincs semmi, akkor lehet gari.
Egyébként kikapcsolt kijelzővel feldugod a töltőt és a zárolási képernyőn kiírja, hogy szuper töltés. Ebben az esetben pár másodpercig tizedessel együtt jelenik meg a képernyőn a töltés "gyorsasága". Egyébként, ha nem ujjlenyomattal oldod fel, hanem gombbal/pin-kóddal, akkor a zárolási képernyőn mindig írja, hogy milyen töltés megy épp.
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
foxymaci
senior tag
igen cserélik garanciába, tesóm p9 vel volt ilyen probléma is a sok másik mellett
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Decske
senior tag
Sűrített levegővel érdemes kifújni, vagy valamilyen eszközzel kipucolni a csatlakozót, a felgyülemlett zsebpiszok okozhat ilyet.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
karl_fischer
aktív tag
Sziasztok. Használja valaki tok nélkül a Mate 9-et? Ha igen, mennyire kopik/karcolódik a hátlapja?
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Kipróbáltam és tényleg megtaláltam amikor kiírja hogy gyors töltés a záróképernyőn.
Valamint megpucoltam egy fogpiszkálóval a csatlakozót és most jobbnak tűnik. Remélem így is marad. -
Decske
senior tag
válasz karl_fischer #13074 üzenetére
A hátlap az szinte semennyire, nekem az oldalélek, meg a lecsapott szélek kopnak. A jobb oldalon szinte egy új lecsapás jelent meg.
-
Decske
senior tag
válasz karl_fischer #13077 üzenetére
Zsebhasznált, nem ejtettem még le egyszer sem. Másfél éves.
-
H2o-pok
senior tag
Páromnak is megjött a gpu turbós frissités. Amugy miben lett jobb vagy milyen + dolgok vannak ebben a frissitésben? Ja. Megtaláltam közben.
[ Szerkesztve ]
-
bezo076
tag
Sziasztok!Közben megjött a 379-es frissítès.Semmi extra csak a decemberi biztonsági.Voda 1 sim
-
dutrás
őstag
Srácok valaki csatlakozott már mirrorlinken keresztül autóhoz? És azt hogyan?
P50 pro/P40 Lite
-
Piro911
csendes tag
Néztétek már a recoveryt?
Totál megváltozott.
Eltűnt belőle a wipe cache.Piro
-
dutrás
őstag
A Mate 9 nem támogatja a mirrorlinket. A P9 meg a P9 plusz az igen. Nem értem miért hagyták ki ebből.
P50 pro/P40 Lite
-
kattamaki
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem észre, hogy a fő kamerával készített képeken megjelenik egy homályos folt.
Megtisztítottam mind a kamerát kívülről, mind a kijelzőt, de semmi eredmény.
Mehet szervízbe? Vajon mi lehet a gond? Belülről került valami a lencsé(k)re?
Sosem volt még szétszedve, garancia még él rá.Előre is köszönöm visszajelzésetek.
Zsoltu.i.: Hol található a Huawei hivatalos szervize Bp-en?
[ Szerkesztve ]
-
kattamaki
csendes tag
válasz Hevesjeges #13090 üzenetére
köszönöm szépen.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Azt szeretném kérdezni hogy anno a 2+1 év gari az a szolgáltatós telefonokra (telenor,voda,telekom ) is érvényes volt,vagy azokra csak a sima 2 év volt?[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Decske
senior tag
-
Árpi001
senior tag
-
Tyibur
tag
válasz Árpi001 #13095 üzenetére
Amennyiben a hűségidő alatt mindent rendesen fizetett az illető, akkor a szerződésnek eleget tett, övé a telefon. A hűségidő után az előfizetése (SIM kártya) időlegesen (vagy véglegesen) szünetel, a számlája rendezéséig, ha nem fizette rendszeresen az előfizetési díjat, azaz a szolgáltató nem szolgáltat ingyen.
Vagyis a telefont nem tiltják le,ha a szerződésben foglalt ideig fizeti az ember a törlesztőt -telefonkészülék részletét- és az előfizetési összeget is.
Amennyiben a hűség ideje alatt nem fizette rendesen az előfizetést, s a törlesztést, akkor mind a kettőt kikapcsolják, lévén a telefon "kedvezményes ára" az előfizetéssel együtt érvényes.[ Szerkesztve ]
-
Neo1050
tag
válasz HollywoodBoy #13099 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest