- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
spartan44 #993 üzenetére
Bármelyik telefon kihozható ilyen tesztekben győztesnek - meg is teszik sokszor, hogy előre kiadva, milyen eredmény szülessen -, csak aszerint kell trükközni, ezért kérdéses az eredmény.
Sokszor kiderül később a gyakorlati használat során, hogy más a helyzet.
Mate 20 Pro és Pixel 3 XL teszt itt még nincs, de ez alapján a Note9 már minden értékben jobb, mint az iPhone XS Max; [link] kontra [link], viszont az is valószínű, hogy a P20 Pro is jobb lesz, talán az összestől.
Az iPhone XS Max esetleg a Pixel 3 XL-t előzheti meg, de az még kérdéses... -
etnies
senior tag
válasz
7Heads Drago #995 üzenetére
Nekem egy bajom van az ilyen tesztekkel: nem valós körülmények között tesztelnek.
Valós életben mászkálsz, megy a wifi, kapcsolódik a telefonod routerről-routerre, keresi a gps jelet, váltogatja a cellákat. Előveszed, bekapcsolja a kijelzőt, nyomkodod, elalszik, előveszed, stb.
Elképzelhető, hogy mondjuk az egyik telefon takarékos amikor videót nézel, de mondjuk jobban kéri az energiát, amikor keresi a cellákat, stb. Ezért a gyakorlatban kijöhet más eredmény.Nem a Huaweit szarozom (P20 prom van), imádom az aksiját és a gyorstöltést, csak az ilyen teszteknek nem látom értelmét
Arra emlékeztet, ahogy az autók károsanyag kibocsájtását/fogyasztását mérték. Készültek a csalós szoftverek, valós életben soha nem tudtat reprodukálni a laborban előállított értékeket.
-
spartan44
tag
Huawei Mate 20 Pro vs. iPhone XS Max vs. Samsung Galaxy Note 9 vs. Google Pixel 3XL - akkumulátor teszt, meglepő eredménnyel! (Legalábbis én nem számítottam rá.)
-
Skynet258
veterán
válasz
Black_Raven #986 üzenetére
Én Telenornál dolgozom, hivatalosan minden készülékünk függő, ezt az infót kapjuk folyamatosan. Gyakorlatilag a Huawei-es képviselő mondta, hogy ők nem engedik zárni a készülékeket, ezért az összes Huawei nyitva van. Y5-öt P20-at próbáltam ügyféllel, ment a T-s kártya. Ha normális helyre/ügyintézőhöz mész akkor szerintem bele tudod próbálni a kártyád, ha megy akkor megveszed.
-
hurenzon
senior tag
Osztrák vagy német esetleg szlovák, olasz, francia akciót tudtok?
-
Gergőke88
addikt
válasz
7Heads Drago #981 üzenetére
Nem érzem piszok jó ajánlatnak. Telenor kártyás ár lenne bomba ár ha dual Sim lenne.
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
-
tipuka
addikt
válasz
LaptopSystem #977 üzenetére
ha nem is független, de kártyásan vennéd meg mondjuk, akkor függetlenítik a telenornál a telót azt hiszem 6k-rt. szóval kártyásan így is jó biznisz ott a Máté20Pro.
-
vodafone-nál nem is tudom tarifa nélkül megrendelni
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
LaptopSystem #977 üzenetére
Ha független lesz náluk a készülék.
Ezt a telenor tudja hivatalosan megmondani neked. -
akkor ha jól értem vodafonosként is megvehetem a telenornál a telefont,mert független igaz?
-
NY_A
őstag
válasz
#24536576 #975 üzenetére
A Note 9 valóban nagyon jól sikerült. Már a 8 is tetszett, csak azt akkor az akku miatt nem vettem. Ha most nem jön a Mate 20 akkor én is Note 9-et veszek. Ez már biztosan kiszolgál téged 2 évig, legalábbis ha a tudását és teljesítményét vesszük alapul. Én ugyan ezt várom a Mate 20 Pro-tól.
-
törölt tag
Sokaknak nem tetszett, hogy kritizálom a kis gyöngyszemüket. Én mindig a saját telefonomról beszéltem. Amikor megvettem, nagyob bejött, kivéve a kamera. A vége felé meg mindennapos lett a bosszankodás. Egyszerűen amikor rossz fényviszonyok mellett akartam videózni, használhatatlan volt. Az aksi gyengült, a rendszersebesség szintén. Néhány olyan program nem működött megfelelően ami nekem fontos, ez a Kirin sokadrangúságából ered. Kijelző se volt egy amoled... Ezek szó átétele kiverte a biztosítékot.
Jelenleg a Note9 a tökéletes telefon nekem, remélem így is marad legalább 2 évig.
-
Z.É.T.
őstag
A kijelzőről is felkerült némi infó: notebookcheck link
-
Fradipuma
tag
Valakinek esetleg van infója, hogy itthon hol lehet majd a zöld variánst megvásárolni?
-
spartan44
tag
Lehet, rosszul emlékszem, de valaki mintha feljebb írta volna, hogy megnézne egy Mate 20 Pro kontra iPhone XS (Max) teljesítmény tesztet.
Ezenkívül nekem még egy olyan kérdésem lenne, hogy én a Telenornál adtam le az igényt az előrendelésre. Viszont még soha nem rendeltem elő telefont. Kb. hogyan zajlik ennek a menete?
Gondolom felhívnak majd(?), aztán adatokat kell megadni, meg ilyenek, de pl. lehet olyat kérni, hogy üzletben vegyem át a készüléket?
Valamint részesülök bármilyen hátrányban, ha én feltöltőkártyásként akarom megvenni a mobilt és nem akarok mellé előfizetést? (Nem tudom, már pontosan hol, de olvastam, hogy a feltöltőkártyásokat az előrendelői lista végére teszik.)
Előre is kösz! -
bigrock
addikt
válasz
LaptopSystem #970 üzenetére
Jópár céges telefont vettünk onnan,
1. A fele meghalt akksi/alaplap/kijelző hibával, nagy szerencsénkre még pont a garancia lejárta előtt
2. A gari érvényesítése egy rémálom volt, átlag 6 hetet dekkolt náluk a telefon.
Igazsághoz tartozik, hogy az alsó szegmensből vettük a telókat (J3, Doogee, Huawei Y6) -
-
bigrock
addikt
válasz
LaptopSystem #968 üzenetére
Én emagnál 5K feletti értékű telefont nem vennék, két év ide vagy oda...
-
itt [link] dual Sim-es de sajnos itt elég drága szolgáltatokhoz képest
-
Vodafone-nál mi a helyzet ki tudja?
-
djbelo
senior tag
Szerintetek mennyi lesz a készülék ára óra nélkül? Tetszik a Mate 20pro, de lehet megvárom a P30-at.
-
domel
tag
A lehajló képernyős telefonok a nőknek valók, mert ők tudnak rá vigyázni
-
Lehetne, de nem minden gyártó hajlandó hálózati zárat tenni bizonyos telefonokra még a szolgáltató kérésére sem, például a Mate 10 Pro sem véletlenül volt független az első pillanattól a Telenornál és a Vodafone-nál is, ahol amúgy függőt adnak, amiből és amikor csak tudnak.
Annyi (volt) a különbség, hogy a szolgáltatóknál egykártyás, egyéb hivatalos viszonteladóknál pedig kétkártyás típus került forgalmazásra. (A Telekom amikor csak tud, kétkártyást ad már, a másik két szolgáltató hajt az egykártyásra.)
Van egy olyan érzésem, hogy a Mate 20-akon sem lesz hálózati zár.utomi: Külön szolgáltatós firmware verzió valóban nincs az újabb Huawei telefonok esetén, de attól még a szolgáltatótól is függ, hogy mikor és melyik firmware verzió kerül kiadásra a készülékére, illetve a szolgáltatók itt úgy oldják meg, hogy külön egyéni verziós frissítőcsomagot ad(hat)nak ki a készülékekre, több hazai szolgáltató él is a lehetőséggel.
-
válasz
Jegesmaci81 #945 üzenetére
Nálam/nálunk is elég sok iPhone, Huawei, Honor...stb is és pont ellenkező a tapasztalat, az viszont elég szélsőséges tapasztalatnak tűnik, szinte életszerűtlennek, amilyen arányt írtál.
-
Musaka
senior tag
Akit érdekel Tatabányán a V. Centerben lévő Telekomban mind a kettő modell megtapicskolható. ( Gondolom már minden nagyobb Telekomban)
Igazából engem a Pro változat megvett -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Luser2000 #927 üzenetére
Igen, nem jól írtam.
Azt akartam kinyögni, hogy a lencséhez a 4:3-as képarány jobban stimmel, mivel jobban kitölti a kört.
De nem is ez a lényeg, hanem az, amit a mondat második részében írtam, vagyis hogy a 16:9-es kép úgy jön létre, hogy a 4:3-as kép tetejét és alját levágja a szoftver, ebből adódóan ezek az "információk" elvesznek. -
Bazijoe73
senior tag
válasz
TheBikerider #940 üzenetére
Hát már tudja mire gondolok!
-
-
Bazijoe73
senior tag
Lassan az lessz, hogy az ujj Almák már nem fogyasztanak hanem termelik az áramot! És ezért van csak ilyen kicsi akku benne!
-
-
SÖ
addikt
"az USB-C port sztereó hangszóróként funkcionál, "
Többször neki futottam ennek a leírásban mire rájöttem hogy szimplán képzavar. Millió teszt ugyan azok a mondatok, de ennél a félszavak is jobbak.
-
válasz
Jegesmaci81 #912 üzenetére
Már ne is haragudj, de nem tudom, hogy honnan veszed ezt a sok butaságot, főleg így, általánosítva...
Részletezhetném, hogy a saját tapasztalataim alapján az iPhone-okban az akkumulátor hamarabb elhasználódik, mint például a Huawei vagy a Samsung esetén, de ennél jobban nem megyek inkább bele, már csak azért sem, mert akár szériáról szériára változhat bármelyik gyártónál és olyan ember szerintem nincs, aki kivétel nélkül mindegyiket használta huzamosabb ideig, így én csak azok alapján véleményezném, amikkel gyakorlati tapasztalatom van.Ezek a YouTube-os akkumulátoros tesztek nem sokat érnek, mivel nem ismertek a feltételek, beállítások...stb. és sok ellentétes eredmény is születik, biztos nem véletlenül...
A GSM Arena és társai jobbak, ahol ismertek és garantáltan azonosak a feltételek, valamint külön megnézhető több érték is. -
etnies
senior tag
válasz
dilajoska1 #896 üzenetére
Youtube, összehasonlító videó. Mindenhol elmondják, hogy noticable wider.
-
joey04
titán
válasz
LaptopSystem #907 üzenetére
Ahogy nézem, 1 órát vert a Note 9-re, a Xs Max is jobb volt valamivel a Note 9-nél ([link]), szóval kb. egálban lehetnek ezek alapján. Labtestekben meg jobb lesz a huawei.
-
NY_A
őstag
A Samsung nekem jobban tetszik. Ők legalább a saját útjukat járják. De a Mate 20 pro most nagyon meggyőzött néhány tulajdonságával. Meg a jelenlegi Mate 9et is nagyon bírom. Volt S5-öm, meg S7-em is, mindkettőtől idő előtt megválltam, pedig jó cuccok voltak. A Huawei valahogy összességében közelebb áll hozzám a hiányosságok ellenére is. Ha még ettől is drágább lenne akkor is azt venném.
A Samsung van olyan makacs, (lásd tv oled panel mellőzése) hogy remélhetőleg megmaradnak ezen az úton. Egy Note-on pl már nagyon keveset kellene reszelni, hogy egy tökéletes telefon legyen. A többi márka modelljeiről ez nem feltétlenül mondható el.
De ez természetesen egy szubjektív vélemény. -
törölt tag
válasz
Nekem 1 évet bírt azért a Mate9.
Utána - 2 óra SOT, brutál laggok... Az agyonajnározott szuper töltés biztos jót tett a cuccnak.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Jegesmaci81 #917 üzenetére
Mindenki ugyanolyan összetételű akkut használ sztem. Eléggé komoly tanúsítványok vonatkoznak rájuk. A felhasználói szokások amik változnak. Illetve a droid idővel talán jobban lassul, mint az ios.
-
Dave69
tag
válasz
Jegesmaci81 #917 üzenetére
mi volt a pontos probléma a készülékekkel hogy nem bírtak 2 évet ??
-
bigrock
addikt
-
NY_A
őstag
válasz
Hát nekem nem ez a tapasztalatom. Többek között ezért is maradok Huaweinél. Két éves a Mate 9-em. Jelen pillanatban is 6 óra 42 perces kijelző időnél tartok 28% töltöttség mellett, és szombaton reggel töltöttem. Szerintem az nem szar.
-
törölt tag
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Az első 6 hónapban simán veri a Huawei Mate 20pro az XS maxot! 6 hónap használat után szépen lassan kiegyenlítődnek majd 1,5 év után a Huawei örülhet ha készenlétben kibírja azt amit az XSMax használati időben!
Sajnos az összes Huawei-ről ez a tapasztalatom. Persze lehet most a MAte 20 proo nagyot villant de kétlem. -
NY_A
őstag
Engem egy dolog zavar, de az nem csak ebben a telefonban.
A notch nem tetszik, de "kikapcsolom" és viszlát. A kijelző lehajtása nem tetszik, de minél többet látom egyre inkább kezdem megszokni. De azt nem értem, hogy fotózásnál a 16:9-es képarány miért kellett kukázni? Már vagy 6 éve csak úgy fotózok. Olyan a tv-m, olyan a monitorom. Most meg itt van a kőkori 4:3 amiről a képcsöves tv jut eszembe meg az, hogy széleken lemaradok valamiről.Meg itt van a 18.8:9 (vagy mennyi) Wtf? Valaki világosítson már fel, hogy ez miért jó?
-
-
törölt tag
válasz
Már előttem is linkeltek egy olyan videót, amiben a Mate 20 Pro-t mérik össze az Xs Max+-szal, meg még néhány másik csúcsmobillal.
Amúgy szerintem szánalmas, hogy egy több százezer forintos mobil mellé nem csomagolnak gyárilag gyorstöltőt... (Apple) Szóval így az Xs Max 3 óra alatt töltött fel. -
Jók a tesztek
Mondjuk egy iPhone Xs maxot megnéznék egy Huawei mate 20 proval akkumulátor szempontjaból -
h4h01
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
dilajoska1 #899 üzenetére
van, akinek nem is számít, nekem nagyon nem volt mindegy. hiába van kis lekerekítés a Note minden oldalán, nekem túlságosan tömbszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest