- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Egy kis észrevétel/tanács/tipp:
Nem voltam 100%-ban elégedett az ujjlenyomat olvasóval. Ritkán használom az arc felismerő miatt, de ha kellett (teló kicsit messzebb pihen az asztalon és nem akarok hajolgatni), vagy alkalmazás kérte (bank), akkor volt, hogy nem sikerült elsőre.
Tehát: Töröltem a hozzáadott ujjamat és egy ujjat 3 külön scan-ben adtam hozzá újra. Egyben az ujjam jobb fele, másikban a bal, harmadikban csak a hegye meg a közepe. Néha kiírta, hogy már hozzá lett adva ez az új (ha olyan részt olvastam be, amit már a másikban is), ilyenkor előröl kezdi a lelkem az egészet, de a végeredmény érezhetően jobb. Sokkal pontosabb most és gyorsabb. Aki gondolja próbálja ki, kíváncsi vagyok másnak mi a vélemyénye.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest