Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
Szia,
Üdv a csapatban, használd egészséggel a készüléket!
Lehet még finomítani, az összefoglalóban leírt "i" piktogramos módszerrel ellenőrizheted, hogy mik futnak készenlétben és amire nincs szükséged, kiiktatható.
Chrome-ot használok, lehetne kicsivel takarékosabb, de ami meg az, azzal más/több gond van, így marad ez.stnorcy: Szia, Szerintem érdemes frissíteni, javítottak a kamerán és még néhány dolgon, illetve új funkciók is vannak a 128-hoz képest, például egyedi fordulónap beállíthatósága az adatforgalom számlálójában.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Comecee
csendes tag
Szia!
Én rendszeresen használom a PC módot, mostanában az rtlmost app-al és tökéletesen fut. Most hétvégén fogom tesztelni a forma 1 miatt az M4sport appot (külföldi tartózkodás miatt).
Több, nem gyári appot is próbáltam e módban és az is probléma nélkül fut, amire azt írja indítás előtt, hogy gondok lehetnek PC módban.
Számomra nagyon hasznos funkció ez, ezért is szeretem ezt a telefont.Motor nélkül is lehet élni, csak nem érdemes... :-)
-
golyós
addikt
Én a MOM parknál lévőbe szoktam járni, aksicsere vagy bármilyen javítással várd meg a hónap utolsó csütörtök-péntek-szombatját, ilyenkor 8000ft kedvezményt adnak.
Múlt héten voltam, pont az aksicserére kérdeztem rá, 6000ft ha a szervíznapokon viszem.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Izland`
tag
...Helyett 13900 forintért már meggyógyították a Huawei Klinikán a WestEnd mellett.
Ha hamarabb olvasom a 31374es hozzászólásodat, lehet oda vittem volna én is. - Bár tartottam tőle, hogy eldeformálódik a hátlap, és azt is cserélni kell.
Nem szabadulok inkább tőle, ezt fogom használni a céges telefon helyett, hiába dual simes a zenfone.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest