Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29395 üzenetére
Ezek a beállítások nekem: készülék feloldása húzással, hozzáférés az alkalmazás zárhoz. Arc keresés közben annyit jelez, hogy üzenet érkezett és miután felismerte az arcomat így mutat előnézetet is. Valszeg itt lehetett a probléma. Kipróbáltam megy az összes csevegő app-al.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29392 üzenetére
Hmm... fura. Be van kapcsolva esetleg az arcfelismerés? Mert ott szintén be kell állítani, hogy feloldási módtól függően láthatóak legyenek az értesítések. Ha nincs bekapcsolva akkor esetleg külön-külön az alkalmazásoknál is lehet állítani, hogy a zárképernyőn jelenítsék meg az értesítéseket. Érdemes lehet ránézni, hátha más beállítás van ezeknél.
Most végigbogarásztam a beállításokat, de nem sok lehetőség van az ilyesmi testreszabásnak.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29388 üzenetére
Szia a kamera app elindítása után a továbbiakra mész és kiválasztod a lassított mozgást. A kis kör ikonban kivalasztod a lassítás sebességét pl. 8x 240fps és a videód elkészítése után a visszajátszás közben egy mozgatható sávban be tudod állítani, hogy hol legyen lassitott a felvételed.
Ui: 8x lassításnál nincs korlátozás, 32x már van és itt él az automatikus inditás is.
Másik: Beállítások - értesítések - zárképernyő - mutatás (talán ez a gond)
-
neo-geo
senior tag
válasz
neo-geo #29360 üzenetére
Köszi a segítséget, de nem találtam meg egyik helyen sem.
Próbáltam Én is a TC-el
de a kereső nem talált találatot, de biztos telepítve van mert azt a bill.zetet használom csak ugye nincsenek meg a szavaim, mivel nem tudom a backup mappába beilleszteni western.usr
fájlt ami tartalmazza a szavaimat -
gusthy
veterán
válasz
neo-geo #7679 üzenetére
Két dolgot mindenekelőtt érdemes megvizsgálni:
1, A telefon egyszerre max 2 bt eszközhöz képes kapcsolódni
2, Sony fülesekkel volt másnak is problémája az XDA-n, ott a Beállítások->Rendszer->Visszaállítás->Hálózati beállítások visszaállítása gomb segített.Ha még mindig fennáll a hiba, akkor nyomozzunk tovább.
-
válasz
neo-geo #5225 üzenetére
Szia,
- igen, van olyan, a témától függően változhat a helye, de egy kis mikrofont ábrázol
- lehet csökkenteni a kamera beállításaiban a felbontást, de nagy méretű képnél az e-mail kliens is rákérdez, hogy teljes méretben akarod mellékelni, vagy felkínál különböző csökkentési arányokat és azok közül lehet választani
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest