- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Csak, hogy legyen ellenvélemény :-D :
Azért van tokban, hogy ne essen ki a kezemből, mert a gyártók szerint baromi jó dolog, hogy csinálunk egy 7mm-es telefont. Hát nem az. Legyen 9-10mm, érezzem, hogy fogom, ne legyen üveg meg a tököm tudja milyen csilli-villi borítása mert ez egy használati eszköz ami karcolódik.
A design sajnos rámegy a használhatóság rovására. Kicsit legyen vastagabb, így belefér a nagyobb aksi, többre
megyünk vele mint az üveg hátlappal.Ha meg eladásra kerül, jobb eladni egymakulátlan telefontmintegy leharcolt példányt.
-
Én részben ezért nem használok tokot a telefonjaimon, illetve külön fóliát sem szoktam feltenni/-tetetni, ha gyárilag van rajta olyan, ami számomra megfelelő minőségű, akkor azt a telefonon hagyom, de annyi - a 21 év mobilozás alatt ez a harmadik telefon a sok közül, amin gyári fólia van, a többit anélkül használtam és karcok vagy sérülések nélkül adtam el, így nálam a külön védelem sem elsődleges szempont.
Nem csak fogni és használni szeretem tok nélkül a telefonokat, hanem a nadrágok zsebében is számít, hogy csak egy vékony és puha mobilos zokniba dobom be olyankor, nem pedig fixen van rajta egy vastagabb és keményebb tok.
Valóban szubjektív dolgok ezek, én így szeretem és használom, más meg pont ellenkezőleg, nincs ezzel gond, attól (is) szép a világ, hogy különbözünk. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Itthon nálam sincs tokban, a fóliát meg mint írtam is azonnal leszedtem róla. A készüléket, a minőséget és a kidolgozást így érezni igazán. Nem azért vettem, hogy egy filléres tokban tartsam. Igaz lehet törölgetni így elég gyakran elől-hátul, de bőven megéri. Nem karcolódik, de hát itt sincs dobálva, de azért túl kesztyűs kézzel sincs bánva vele.
Kevés készülék van a piacon, amit ennyire jó kézben tartani "meztelenül"...is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!