- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
#04441088 #25876 üzenetére
Szerintem nincs igazad.
Minden multi ugyanezt teszi. Beadja neked hogy te a vevő vagy a legfontosabb.
Persze addig amíg a terméked megveszed.
Ez a telefon 1.5 éves jelenleg. Nekem ősz óta van meg.
Azon a pár szoftveres problémán kívül nagy bajom nincs.
Az előző telefonomhoz képest kevesebbet laggol pedig most is 3 gb szabad helyem van rajta.
Azt hogy hypeolják a telefonokat?
Minden gyártó ezt teszi. Minden gyártó azt akarja neked beadni hogy az ő telefonja a legjobb nélküle élni sem lehet.
Nem kell bedőlni a maszlagnak tudatosan kell vásárolni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
válasz
Laggolni mindig is laggolt a teló. Volt mikor jobban volt mikor kevésbé, frissítéstől függően. Elején sokkal jobban mint később. Lassulni viszont abszolúte nem lassult semmit nekem és az üzemidő/aksiteljesítmény is olyan mint újkorában bár ez az előző(xiaomi) telefonommal is így volt ami 1 évig volt meg kb tehát lehet ez nem ritka más gyártóknal sem.Frissítések/támogatás számomra nagyon jó mert a huawei előtti tapasztalataim(xiaomis korszak 3 évig) botranyosak voltak.Főverzió frissítést sosem éltem át és a biztonságik is nagyon ritkák voltak(voltak beta romok esetében hetente frissítések de azok nem hivatalosak és mindig rá kellett hegeszteni a telóra mindenféle hókuszpókusszal).Ez a teló meg alapból a legfrissebb androiddal jött ki anno és időnként jöttek a biztonsági fissítések is.A pie-t pedig elég hamar megkapta a nagy átlaghoz képest.Tehát lehet hogy van akinek még ez is kevés de számomra ez a frissítési/támogatási ütem villámgyorsnak számít és ez az első telefonom ahol azt érzem valóban foglalkoznak a felhasználókkal,tulajdonosokkal.
A kamera valóban kifejezetten romlott a frissítés óta de nekem még ez is megfelel egyébként sem vagyok az a nagy fotós.
Én magával az emuival nem tudtam megbarátkozni nem tartom jó felületnek a miui sokkal jobb.Kb ezek amik eltérnek a te tapasztalatodtól/véleményedtől ezen is látszik mennyire szubjektív dolgok ezek[ Szerkesztve ]
-
válasz
> Arra megy ra ez a gyarto is, mint az almas.
Apple-nel mondjuk pont nem ez van
> -2,5x akkora aron, mint amennyit realisan er.
30 evvel a rendszervaltas utan ideje lenne megtanulni, hogy mindenki annyiert adja a cuccat, amennyiert _neki_ megeri eladni, es mindenki eldontheti, hogy mit vesz meg.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Opel topik
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok