Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok. Tegnap óta én is gazdája lettem ennek a gyönyörű készüléknek. Már majdnem belaktam,de apró cseprő dolgokba mindig belefutok a használat során,így biztos lesz még mit állítani.. Extreme Digitalból vettem,bele is pakoltam a telenoros,és vodás kártyákat,jött is egyből a frissítés 150re. Azon viszont meglepődtem hogy a bekapcsoláskor már 145 volt rajta. Végig olvastam a topikot,és az összefoglalót is,de egyből lenne is pár kérdésem.
Ha üzenet érkezik,az értesítési sávban megjelennek számok,a szolgáltatók mellett. A honor 7 nél kis ikon jelent meg,kis viber,kis facebook,kis gmail egymás mellett. Itt be lehet ezt állítani valahogy?
A másik mikor tárcsázok a körnél nem jelenik meg semmi,így ha nézem a kijelzőt nem látom hogy felvették e,a réginél forgott egy kis karika míg csengett..
A harmadik pedig gyári témával kapcsolatos. Amit használtam a honoron,sajnos nem találom sehol. Pedig annak voltak a legszebb ikonjai. Back light névre hallgatott. Tudtok esetleg olyat ahonnan le lehetne tölteni?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs