Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrrs
tag
De amúgy nem akarok ezen rugózni és ne haragudjatok, de mi ez a süket duma, hogy "ÁTLAGEMBERNEK? Folyton ezt írjátok, többen is. Átlagembernek alapból nem kell 200ezer feletti mobil! Amúgy meg a többi mi? Különleges kiváltságokat élvező user, akik megérdemli a szopást ezzel a cuccal, mert volt annyira barom, hogy elhitte, hogy minden körülmények között elfogadható képeket/videókat tud lőni?
Az nem tűnik fel, hogy túl azon, hogy úri hóbort a mai mobiltelefon mánia, ha esetleg valamit szóvá tesz az ember, hogy jó lenne ha jobb lenne, arra nem az a válasz, hogy x vagy y készülék jobb, vagy jobb volt, stb. Ezt vettem meg, és rohadtul nem érdekel, hogy mit tud egy másik, régebbi model vagy más márka. Mert már nem vigasztal! Vagyis alapból nem átlagemberként nézek erre a ketyerére, hanem azért vettem, hogy pl. normális bitsűrűségű 1080p videókat tudjak lőni blokkosodás és lagg nélkül, kézből és nem gimbalról, meg dolli-ról stb.
Ez remélem eddig érthető és senki nem veszi felháborodásnak, mert nem az.
Linkelitek a különböző alig mozgó, stillshot-okat és mondjátok, hogy de király a videó. Meg koncerten felemelt kézből villogó cuccokat és akkor tényleg azt gondolom, hogy pont az átlagemberek védik ezt a készüléket. Akik ezekkel a tartalmakkal az égvilágon semmit nem kezdenek. NAtúrban kiposztolják őket FB-ra=teleszemetelik az internetet...
Én is lőttem már végig RAW-ba egy egész napos állatkerti kirándulást. Aztán itthon PC-s LR-mal kidolgoztam, bele is raktam jópár órát. Így korrekt, de könyörgöm, több órás digitális sz@rakodással mi nem az? Nem vagyok amatőr média téren, azt hiszem ezt már írtam korábban. De a lényeg nem ez. Nem azt akarom, hogy a készített képekre még én másszak rá, mikor a M10P transzparensen/reklámban/stb. ott volt az a rohadt nagy AI duma, hogy mekkora zsíratom királyság, és hát mikor egymás mellé rakom a két képet (M10P PRO autó + PRO RAW+LR) hát a pofám leszakad, hogy egyáltalán létezik ez az AI vagy akkor ez most mi? Felismeri a gyomot/gazt, hogy virág, oké. A csirkehúst a tányérban, meg hogy állat...
A másik a videó. Üljetek le egy normális gép mellé, normális monitor elé és nézzétek meg. Ne vágjátok, ne kezdjétek el összefésülni, mondjuk más videó (drón/stock) tartalommal, stb. csak nézzétek meg. Átlagembernek tuti jó... 5 méterről, ha a fél szemére vak.
Szóval értitek? Szerelmes vagyok én is a telefonba, hát olyan fluid 2 napos élmény, hogy a pofám leszakad, meg minden oké, de valahányszor lövök egy képet autó módban azonnal látom a hibáit amikor nagyon kijelzőre kerül a tartalom. Telefonon persze nem, mert ott minden tökre szuper.
Amúgy erre a túlszaturált dumára is kiváncsi lennék, hogy hányan toljátok a M10P-t ÉLÉNK módban, akár kijelző, akár fotó!
Na, szóval no offense, ne bántsatok, de ez annyira bennem van amikor 1-2 napig itt olvasgatom és elküldtök valakit a francba, mert szóvá mer tenni 1-2 dolgot.
Én azt nem értem, hogy ezekre mikor lesz majd értelmes Huawei válasz? Állítható bitráta, 16:9...... Komolyan soha?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest