Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1250) Alex_ válasza persil (#1249) üzenetére


Alex_
tag

persil: irtám privátot.

igen, kevés a memória. rootolva, gyári appokat kidobálva, és link2sd-t használva viszont el lehet használgatni. bár ugye nincs két egyforma használat.
nekem 61 feltelepített app, 11 futó task 31 mb szabad memória, s a music volume eq appot szokta bezárni ha memóriaéhes app indul. s ritkán a menüből visszatérve a launcherbe a betöltés képernyő fogad egy pár másodpercig. 512 tényleg jobb lenne, nem vitás. ár/érték aránya viszont nem rossz. az alcatel 918d-t tudom felhozni még példának, a 650mhz-s proci 256 mb rammal gyászos paraméter, mégis korrektül használható optimalizált rendszer, és rootolva, takarítva "elviselhető, kezelhető" szabad memória. de jöhetne az experia x8, annak a belső memóriája 128 mega? mégis mint a cukrot úgy szerették az emberek? hja hogy direkt ráhúzott főzött rommal? igen.
vannak emberek akik nem akarnak 100 megás játékokkal játszani mobilon, full hd-s filmeket nézni, s mindenféleképpen csicsás memóriazabáló de használati értékkel nem bíró appokat kirakni a launcherre, azoknak az ilyen belépő szintű telefonok megfelelőek lehetnek, az armv7-es proci meg elviselhetően teljesít ebben a huaweiben.

szóval ahogy persil irta: helyén kell kezelni a telót.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.