Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andi-74
tag
Mi a tapasztalat gyakorlatban - már aki használta is -?
-
NoMagix
addikt
A wifiről nekem is az a véleményem, hogy jól működik!
Ültem az autóban a házunk előtt, kint az utcán simán vette a jelet, több falon keresztül, kb. 15 méterre voltam a rútertől! -
KTU
addikt
Wifi analizálót elindítottam amin tudtam
ill. méretbeli különbségek a kijelzők közt
ZTE WayteQ Libra,
Huawei Huawei Ascend Y200 U8655
Huawei IDEOS S7 Slim
pontos megnevezés hogy a keresők megtaláljákAz S7 ha a router mellett van akkor is ennyit mutat, meg kint a kertben is, csak 1 kicsit esik
de ott is működik rendesen.Az Y200-nak erősen merülőben volt az akkuja, nemsoká le is állt ezután. Nem tudom mennyiben játszik.
Nem hiszem, hogy gyengébb lenne a wifije mint más telefonnak.
Nem szakadozik, ugyan úgy jól működik mint a többi."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Andi-74
tag
Azt hiszem döntöttem.. Egy uccsó kérdéssor azért: a hívásnál is minkétfél jól hall ill. a "lapozgatással" egy kezdő is boldogul, tényleg gördülékeny ahogy írják? a w585 SE telcsimbe vett memória bővítést át lehet ide tenni?
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Az M2 (MS micro) kártya nem jó bele
de szerintem ez ne legyen szempont, mivel 8GB MicroSD 2000 pár-száztól lehet kapnia Sony Ericsson Live-ba sem jó
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
HuaweiU8500
senior tag
http://www.facebook.com/HuaweiDeviceHungary like-oljátok... most indult
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
trita
tag
Eladóvá vált az egyik ilyen készülékem amit vettem,kisebbik fiamnak nem jön be,az érintő.Nagyobbik imádja.Tényleg jó kis telo.
Rita
-
NoMagix
addikt
trita: azért van az apró, hogy oldjuk meg az ilyen problémáinkat!
Amikor kibontottam a dobozt, nekem nem volt a telefonon gyárilag fólia, sehol!
Másnál is így volt?[ Szerkesztve ]
-
pumpedlix
tag
Ma megjött a teló de még nem bontottam ki. Kell egy kis izgalom
A doboza tetszik -
havert
csendes tag
Napos időben mennyire olvasható a kijelző?
Mennyi a szabad memória RAM alapból?
pl: opera mini, és 3 kisebb program futtatásakor megye az G-mail szinkronizáció, és mennyi szabad memória marad?Milyen fényképeket csinál, pár tesztképet kérhetnék?
-
pumpedlix
tag
Nem bírtam ki estig
Kijelzője nagyon szép betekintési szöge nagyon nagy és nem invertálódnak a színek.
Érintője pontos és kényelmes. SMS írásnál nagyon sokat segít a Touchpal nevű cucc, elég sok szóvariánst kiad mit is szeretnék leírni, ezzel gyorsítva az üzenet létrehozást.
A bekapcsoló gomb nekem picit kemény és rossz helyen van.
Bekapcsolás picit lassú, várni kell még feláll a rendszer, utána viszont röccenésmentesen gyorsan lehet navigálni a menüben.(megjegyzem van benne egy HTC-re hajazó gyors bootoló opció ezzel gyorsabban indít)
Kamera az olyan amilyen, fixfókusznál szerintem kár bármit is elvárni.
Telefonálás közben tisztán hallom a másik felet, aki szintén akadozásmentesen jól hall bár állítólag orrhangom van
A külső hangszórója hangosan de tompán szól.
Az első marketes letöltés után összeakadt valami mert bezárta a futó ablakot és megállt egy picit de azóta nincs gond egy pár progi és játék már gond nélkül lejött.
Ami számomra mérvadó (bár lehet más nem ért egyet velem) az Angry Birds teljesen simán fut míg mondjuk egy Samsung GIO-n szaggatott rendesen.
Belső tárhely nem épp bő kapásból 60MB szabad helyet ír, ram-nál 30-40 mega körül mozog a szabad érték.Wifit sajnos nem tudtam kipróbálni, nincs a környéken.
Véleményem szerint Galaxy mini-t, Gio-t SE X8-at simán túlszárnyal, ilyen készülékeim voltak ezért ezeket írom.
Ami még fontos: A kijelző messziről vonzza az ujjlenyomatot erre be kell szereznem valami jobb fóliát. Még hozzá se érek máris viheti a policeman a laborba az ujjam helyét
16500 Ft ért nem bántam meg, kétszer ennyit is megér
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz pumpedlix #220 üzenetére
Az első marketes letöltés után összeakadt valami mert bezárta a futó ablakot és megállt egy picit de azóta nincs gond egy pár progi és játék már gond nélkül lejött.
ez nálam is így volt, Market frissült Play-re, ennyi a történet.
a kijelző tényleg egész jó, nem részletezem csak ismételni tudnálak,
az 1. indulás volt lassabb, utána már a többi átlagos, szerintem
a kijelző melletti "lakk" műanyag kicsit samsung érzetet kelt,
de szerencsére a hátlap ezt nagyon jól ellensúlyozza
meg nincs rajta alul kidudorodás mint a samuknál[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
pumpedlix
tag
Valóban az első indulás volt csak lassabb viszont a Marketről-Playre váltás egy következő alkalmazásindításnál történt először csak panaszüzenet jött amit nem olvastam el és bezárta a Marketet, de valóban csak egyszeri alkalom volt
Nekem ami még Samsungos megoldás az az alapból meglévő fájlkezelő a menüben, SE, LG, HTC telókban nem rémlik hogy alapból lenne, sőt ott irány a market egy Astro-ért -
KTU
addikt
válasz pumpedlix #222 üzenetére
a ZTE telefonokba is van
de én a magyarított File Managert használom
ki-, be-csomagol, ...A Market link nem magyar!!
#224 BigT: dominós akció volt!
[ Szerkesztve ]
-
HuaweiU8500
senior tag
http://www.wikitech.hu/mobil/2012/05/10/a-huawei-ascend-y200-a-t-mobile-kinalataban/
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
DS39
nagyúr
na hát én is átvettem a készüléket, hozzáteszem első androidos telóm, de eddig minden nagyon pöpec, már a kibontás után fogadott egy kellemes meglepetés, mégpedig hogy 1250-es aksi helyett 1400-as volt a dobozban. nagy plusz pont a Huawei-nak
a másik egy kérdés a RAM elvileg 256-os, viszont a futó alkalmazásoknál ha összeadom foglaltat és a szabadot akkor olyan 138-147 között jön ki (ez változó valamiért), ez másnál is így van? (persze lehet csak én vagyok kezdő androidos telefonoknál)
mondjuk eddig hátrányát nem éreztem a kevés ram-nak.ill. annyi kérdés még hogy raktam bele másik nem androidos telóból mircoSD-t, és amikor megnézem a tárhely részt akkor fura dolgot látok, van ugye a belső tárhely ez eddig ok, még ha kicsi is, és van egy belső SD kártya ami 17.96 MB és van egy SD-kártya amit ugye én tettem bele és annak korrektül ki is írja a méretét. szóval ez a köztes belső SD-kártya mi fene?
[ Szerkesztve ]
-
HuaweiU8500
senior tag
-
DS39
nagyúr
válasz HuaweiU8500 #232 üzenetére
köszönöm, akkor ez okés, nem zavar csak nem tudtam hogy mi.
és az normális hogy a RAM-nál kevesebb látszik (foglalt+szabad) mint a névleges RAM (256), ennyit eszik tisztán az Android OS?
-
BigT
senior tag
-
BigT
senior tag
válasz petyametyo #237 üzenetére
nem komolyan kérdeztem Egyébként te megnézted, milyen a kijelző napsütésben? neked is 1400as akku van benne?
Samsung S7 edge
-
BigT
senior tag
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz petyametyo #239 üzenetére
Upgradeltuk az akkut a teloban nagy kapacitasura, igy utosebb... mert a tesztben nem volt jo velemeny az akkuidorol
-
BigT
senior tag
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz HuaweiU8500 #228 üzenetére
Hopp
[ Szerkesztve ]
-
BigT
senior tag
-
NoMagix
addikt
válasz HuaweiU8500 #243 üzenetére
nálam is 1400-as volt az aksi!
időközben elváltak az útjaink a telefonnal, de annyira megtetszett, hogy lesz még Huawei telefonom! -
BigT
senior tag
fülest adnak hozzá a trééé nél?
Samsung S7 edge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest