Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andi-74
tag
Sziasztok!
Rég jártam itt Valahol régebben valaki kérdezte már ami most engem is érdekel, de nem tudom hol van
- Meg lehet változtatni a lezáró részt, mármint hogy másképp, másmilyen legyen a zár?
- Ki lehet tenni a hanglezáró, lenémító gombot az asztalra?
- Tudtok valami normális témát? Tudom ez relatív, hogy kinek mi a normális Valami szép nem túl csicsás, de mégis átlátható ...
- Ja és ha találtatok jó kis pókert vagy mozgatásra irányíthatós játékot az továbbra is érdekel (labirintus és láva van)Hajrá Huawei Y200! Igen - igen nekem is első androidos telcsim
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Én is tulaja lettem egy ilyen telónak. Nekem az xvid filmeket nem játsza le, letöltöttem az mxplayert, de az sem viszi. Egy rövid "sample"-t is megpróbáltam, annak a hangja mintha elindulna, kb az első másodperc, de utánna semmi. Van valami ötletetek? Aztali gép, tv meg minden hibátlanul lejátsza.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
DS39
nagyúr
válasz KamuMazsola #1055 üzenetére
állítsd szoftveres kódolásra az MX Playert, akkor tuti lejátssza.
-
oszy
veterán
válasz KamuMazsola #1055 üzenetére
én mielőtt átmásoltam a filmeket konvertáltam VideoConverter-el.
ezekkel a beállításokkal gond nélkül lejátsza:
profil: goggle android (mp4)
Videó opciók -->
videó kodek: mpeg4
videó méret: 480x320
videó bitarány: 512
videó képkocka arány: 25Audió opciók -->
audió bitarány: 128
mintavételi arány: 32000
audió csatorna: 2
audió letiltása: no
a/v szinkronizáció: basic[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
breda1985
csendes tag
Sziasztok. Nektek mennyit bír az aksi? én néha netezgetek rajta, meg telefonálok de az is átlag alatti mennyiségnek mondható, és úgy bírt két és fél napot hogy levettem 2G hálózatra és már energiatakarékos mód is be volt kapcsolva. Ez természetes?
-
Egorov
aktív tag
válasz breda1985 #1059 üzenetére
Nekem volt már 3 nap felett is. Bár akkor annyit nem neteztem.
Most 2 nap 10 óra 46 perc van a telóban. A fényerő kb 40%-on lehet, tegnap egész nap be volt kapcsolva a wifi, estére sem kapcsoltam ki. Most mivel gép előtt vagyok, kikapcsoltam. Neteztem rajta, email-t néztem, telefonáltam is keveset, meg játszottam a cut the rope játékkal. Atom cuki. Az akksi reggel szólt, hogy 29% alá csökkent a töltöttség.
Szóval egész jól bírja. Úgy vettem észre, hogy a 3G talán többet fogyaszt az akksiból, mint a wifi, de lehet, hogy csak behaluzom.szerk.: Na leírom, hátha ér valakinek valamit.
Cell standby - 32%
Phone idle - 33%
Wifi - 16%
Android system - 13%
Display - 3%
Voice call - 3%[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
KamuMazsola
őstag
Köszi, de átkódolni nem akarok, annyira nem érdekel a filmnézés telefonon. Divx filmek nagy számban letölthetők és az egyiket próbáltam meg lejátszani, de nem vitte. Majd teszek fel mégegyet a memkártyára és kipróbálom az mx playerrel, ha viszi jó, ha nem, hát nem. Fentebb olvastam, hogy valakinek a gyári lejátszó simán lejátszotta, ezért kérdeztem, azt hittem van valami beállítás amit kihagytam.
-
KamuMazsola
őstag
Nekem tisztán 2G módban 5 nap, az adatkapcsolatok, wifi, gps kikapcsolva. Meló közben 5-6 óra rádióhallgatással 1,5 nap, a második nap végére lemerült. Netezés+ telefon+ adatkapcsolatok+ egy kis wifi gps nélkül egy nap. Végülis amit írtál természetes.
-
DS39
nagyúr
az, sőt még jónak is számít. én nem bírom megállni hogy ne netezzek vele vagy wifin vagy mobilneten, és játszom is vmit, van hogy online, 2 napnál tovább még nem húzta
KamuMazsola: anno mikor megvettem a telót, még májusban, ment a House amcsiban, és az utolsó két részt a telón néztem konvertálás nélkül felirattal MX Playerrel. szinte mindent visz, és play-en van hozzá codec pack is.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Hogy lehet beállítani h modemként csatlakoztassam a számítógéphez?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
huweb
csendes tag
Sziasztok!
Én is rendeltem egy ilyen telót, holnap jön, már nagyon várom mert első androidos telefonom lesz.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha nekem nem kell a google +, a facebook és egyéb ilyen előre telepített alkalmazás akkor ha csinálok rajta egy Factory resetet, az törli e ezeket? Illteve ugrik e a fsctory resettel a garancia? -
breda1985
csendes tag
Sziasztok, abban tudtok-e segíteni,, hogy webről képet hogy tudok lementeni telóra? Mindenféle opciók felajánl ha egy adott képnél vagyok a bal gomb megnyomására de mentéssel kapcsolatosat nem találtam. Előre is köszi.
-
KTU
addikt
Amennyiben valaki már csinált Factory-Reset-et, kérem írja be hogy mi a helyzet??
Törlődnek-e a gyári appok vagy nem?Sajna ez számomra nem egyértelmű, hogy vissza áll-e gyári / új állapotra.
Ha leírná, hogy előtte ROOT-olt vagy sem,
vagy unROOT-olt állapot után hajtotta végre, milyen szolgáltatónál vette.
menüből csinálta-e, vagy esetleg kóddal, pl:*#*#7780#*#* – Gyári adat reset: Google account adatok, letöltött programok, programok adatai és beállításai
*2767*3855# – Gyári formatálás: az előbbieken felül, még a telefon firmware-t is újrainstallálja
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
olivera88
veterán
-
oszy
veterán
van itt valakinek Telenoros rootolt készüléke? FONTOS lenne! Köszönöm!!
-
DS39
nagyúr
KTU hsz-ből idézem:
*#*#7780#*#* – Gyári adat reset: Google account adatok, letöltött programok, programok adatai és beállításai
*2767*3855# – Gyári formatálás: az előbbieken felül, még a telefon firmware-t is újrainstallálja
a kettő közül az előbbi kell akkor legyen ami menüből is elérhető, a másik viszont tuti törli, mert nincs a telón az apk-ja. mondjuk nem érdemes megpróbálni rom mentés nélkül, mert más gyári, amúgy hasznos app apk-ja sincs a system/app-ban, pl a rádió alkalmazást és a huawei backupot sem találom itt. (persze lehet hogy azok máshol vannak eldugva)
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz ekrisztian #1084 üzenetére
leírtam privátban! de tényleg fontos/sürgős.
-
aboriginal74
tag
Ezt használta már valaki Android Overclock élmények vélemények?
i don't know, but i need energy
-
martensdr2
csendes tag
itt egy unroot link, talán az egyetlen gyári romra mutat ez a huaweidevices.de viszont sajnos nálam a unpacking step 1/2 után amikor átváltana 2/2-re uptade failed-et jelezve megáll minden.. h ez most a Huawei support vérveres valósága vagy én csinálok rosszul valamit azt nemtudom..
http://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-huawei-ascend-y200/250421-how-root-werkseinstellung-systemupdate.html#post3375690
-
martensdr2
csendes tag
válasz martensdr2 #1089 üzenetére
ja és innentől van az unroot--> Auf Werkseinstellung setzen
-
oszy
veterán
válasz martensdr2 #1089 üzenetére
köszönöm. ezt az oldalt már lapozgattam
de sztem ez egy O2-es hálózathoz való német gyári ROM lehet lehet azért nem megy a telefonodra? a lényeg, h van nálam egy érintetlen telefon. de azt nem akarom rootolni. máshogy minden beállítást meg nem tudok lementeni sztem... ezért kellene valaki aki rootolt egy Telenoros készüléket, és gondolom ő ügyesebben lementette az adatokat róla. na azok kellenének nekem! az gondolom pár száz MB adat mennyiséget jelent.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
van egy ilyen. értelmezné valaki?
-
oszy
veterán
-
NoMagix
addikt
Akciózik Dominóban a T a mai napon!
-
KTU
addikt
válasz NoMagix #1099 üzenetére
Mai napon éjfélig webshop ár Dominóban 18% kedvezménnyel: 27990Ft ebből 990Ft lebeszélhetőség.
A vásárolt készüléket díjmentesen házhoz szállítják belföldön!Hátha vesz olyan is aki főz rá / ránk
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest