Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurora65
tag
válasz
#86973952 #1194 üzenetére
Köszi a választ! Igen erre gondoltam a lapozgatással.Más androidos mobilokon van egy menü gomb ami alól kijön a sok-sok app. Itt ha jobbról behúzom a lapot ott van az összes app ami elsőre fura.. Én arra gondoltam,hogy még el lehet-e pakolni őket jobbra kettővel,mert évek alattt megszoktam ha balra lapozok ott vannak a kedvenceim és ugyanez jobbra is. Persze ha nem tetszik a gyári akkor még mindig ott a nagy kedvenc Apex de azt gondolnám én,hogy a gyári a leggördülékenyebb. ---A Samsungokon ha ráteszel egy ilyen smart hátlapot,azon van két kis érintkező mert az akksi fedél cserélődik le egy "okos" hátlapra és onnan kezdve ha nyitod akkor éled a képernyő,illetve a kis ablakban ott figyel az óra,bejövő hívás,stb.. Nem tudom a Huawei ezt hogyan oldja meg.
-
aurora65
tag
Sziasztok!
Megérett a cserére az Xperia S-em és Huawei p7 a kiszemeltem.Pár kérdés hozzátok: Ugye a gyári launcherben is lehet balra jobbra lapozgatni max 5 oldalt és oda bármit kitenni? Mert a Telenornál nyomkodtam és az alkalmazásoknak nincs külön gombja,hanem jobbról jött be az összes.A ház ugye unibody,tehát akkumulátort csak úgy hipp-hopp nem lehet cserélni? Valamint nézegetem ezeket a smart flip covereket. A p7 tud olyat mint a Samsungok ha kinyitom a tok fedelét akkor éled?Illetve ha arra nem éled a kis ablakba hogyan lehet szervezni pár dolgot?Nagyon köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest