Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Hali!
A Samsungnál nem a hardverrel van a gond. Azzal van ott gond, hogy tré módon optimalizálnak. Nincs a rendszer összhangban (hardver-szoftver) szinte egyik készülékükön sem, tudom, szakmai ártalom
Elég sok márka kering, ami csak faszán be van járatva, köré van pakolva egy marketing és pofátlan összegeket kérnek el érte, holott egy gyengébbnek tűnő készülék ugyanazt hozza, sőt sokszor veri. Az Antutu féle eredményeket sem érdemes komolyan venni, nincs sok értelme.
Én telefonváltás előtt kb 2 hónappal már nézegettem a készülékeket, néha bementem boltba, nyomkodtam őket, utánuk olvastam. Nem szoktam elsietni az ilyesmit, mivel 2 évre szoktam telefont választani, így jól körbe kell járni a témát.
Osztom a véleményt, általában széllel szembe hugyozok én is, eddig bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest