Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Hali!
A Samsungnál nem a hardverrel van a gond. Azzal van ott gond, hogy tré módon optimalizálnak. Nincs a rendszer összhangban (hardver-szoftver) szinte egyik készülékükön sem, tudom, szakmai ártalom
Elég sok márka kering, ami csak faszán be van járatva, köré van pakolva egy marketing és pofátlan összegeket kérnek el érte, holott egy gyengébbnek tűnő készülék ugyanazt hozza, sőt sokszor veri. Az Antutu féle eredményeket sem érdemes komolyan venni, nincs sok értelme.
Én telefonváltás előtt kb 2 hónappal már nézegettem a készülékeket, néha bementem boltba, nyomkodtam őket, utánuk olvastam. Nem szoktam elsietni az ilyesmit, mivel 2 évre szoktam telefont választani, így jól körbe kell járni a témát.
Osztom a véleményt, általában széllel szembe hugyozok én is, eddig bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Reklámblokkolók topikja
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest